Zoek
Sluit dit zoekvak.

Essence Next Stop Summer

Essence Next Stop Summer

Ik liet het al een beetje doorschemeren in de preview van deze nieuwe Essence collectie, dat ik hem niet echt spannend vond. Het is een collectie met vrij weinig make-up producten en in mijn ogen een beetje nutteloze accessoires. Niet echt een collectie dus waar je voor naar de winkel moet rennen. Maar nou moet ik zeggen nadat ik de producten in het echt heb gezien ze best leuk vind. Nog steeds niet heel bijzonder, maar zeker wel de moeite waard om even naar te kijken als je toch in de buurt bent.


Essence Next Stop Summer

Mocht je even je geheugen willen opfrissen met wat er allemaal in deze collectie zit kan je even naar dit artikel gaan, daar staan alle producten afgebeeld met bijbehorende informatie. De collectie moet vanaf nu in de winkels liggen en ik ga jullie snel meer over wat producten vertellen.

Essence Next Stop Summer

ESSENCE NEXT STOP: SUMMER  NAIL STICKERS – € 1,39

Misschien niet een heel boeiend product, maar schattig zien ze er wel uit deze nagelstickers. Je brengt ze aan op je nagels en lakt het daarna af met een transparante top coat om de sticker langer te laten zitten. Het maakt je nagels wel meteen een stuk vrolijker, maar zelf zal ik het niet zo snel gebruiken.

Essence Next Stop Summer

ESSENCE NEXT STOP: SUMMER MATT BLOTTING PAPER – € 1,99

Dit soort dingen zijn echt ontzettend handig om in je tas te hebben, maar ik vergeet eigenlijk altijd zoiets in mijn tas te doen. Het is een heel handig doosje met daarin 50 papiertjes met een soort van poeder op zich dat je huid weer matteert. Omdat het in de zomer vaak warm is krijg je een glimmend gezicht, tenminste ik dan.

Essence Next Stop Summer

De verpakking werkt heel makkelijk, je kunt hem voor de helft openschuiven en dan komt er een loszittend papiertje tevoorschijn die je er uit kan halen. Hiermee dep je op je gezicht en het papiertje neemt het overtollige vet weg, ideaal! Ik vind het wel jammer dat het in een kartonnen doosje zit, in je tas is dat vaak geen succes…

Essence Next Stop Summer

Essence Next Stop Summer

ESSENCE NEXT STOP: SUMMER LUGGAGE TAG AND DECORATION KIT – € 2,89

Niet echt iets wat je in een make-up collectie verwacht, maar leuk is ‘ie wel deze kofferhanger waar je je gegevens op kan zetten. Hij gaat in ieder geval mee aan mijn koffer straks op vakantie.

Essence Next Stop Summer

ESSENCE NEXT STOP: SUMMER NAIL POLISH HOLDER – € 1,99

Ik heb deze gekke dingen al zo vaak voorbij zien komen op het internet, maar nog nooit in het echt. Het is een houder voor je nagellak zodat je het potje veilig kan ‘opbergen’ en niet kan knoeien of het potje kan omgooien. Ik ben alleen nog niet helemaal overtuigd. Het potje zit trouwens wel lekker stevig, dat is wel een pluspunt.

Essence Next Stop Summer

Essence Next Stop Summer

ESSENCE NEXT STOP: SUMMER WET OR DRY EYESHADOW & EYELINER PALETTE – € 3,89

Het is vrijwel het enige make-up product in deze collectie, het oogschaduw palette met vijf flitsende kleuren waarbij het accent toch wel ligt op de blauwe kleuren. Ik vind blauwe oogschaduw vaak erg mooi, maar het staat me op één of andere manier niet even goed. Het palette ziet er wel erg leuk en pakkend uit.

Essence Next Stop Summer

Ook de swatches verbazen me, ze hebben een goede pigmenatie en kwaliteit, dat is fijn en beter dan we gewend zijn van Essence. De laatste limited editions waren nou niet echt om naar huis te schrijven.

Essence Next Stop Summer

Essence Next Stop Summer

Ook op het oog doen de kleuren het goed en pakken ze goed uit. De kleuren blijven tijdens het blenden goed op zijn plek en verliezen geen intensiteit, ik vind het een leuk palet en de kleuren passen goed bij elkaar.

Essence Next Stop Summer

De Essence Next Stop Summer is een leuke en vrolijke collectie, maar je hoeft er niet echt voor naar de winkel te rennen. De collectie is vanaf nu te koop bij de Kruidvat. Gaan jullie wat van deze collectie scoren?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

11 reacties

  1. Die nagellakhouder is wel heel apart, haha. Maar wel een grappig ding! De nagellakstickers ga ik misschien wel halen. Erg leuk zijn die!

  2. Wat jammer dat je dat nagellakding krijgt maar geen nagellak :p De lakjes leken me net het leukste aan deze collectie.

  3. Haha die oogschaduw doet me echt denken aan de kleuren die je vroeger veel zag in oogschaduw doosjes. Niet mijn kleuren :P Die nagelstickertjes zijn wel heel schattig zeg en die kofferlabel is ook leuk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *