Essence Natventurista collectie

Eindelijk weer eens een leuke collectie, na een aantal teleurstellende van Catrice en Essence werd het wel weer eens tijd voor een leuke waar ik veel van kan kopen. Dus hier is dan die leuke collectie, namelijk de Natventurista collectie van Essence. Met prachtige natuurlijke kleuren groen en aarde tinten. Kijk, de kleuren die me dus ontzettend aanspreken en waar ik maar niet genoeg van kan krijgen. Ik was met puur toeval in de stad en ze zette net voor mijn neus de nieuwe collectie er meer, lucky me dus! Zijn jullie beniewd naar de viertal producten die ik gekocht heb? Kijk dan snel met me mee, want ze verbaasden me echt!

Ik heb 4 producten uit de collectie heb gekocht, 2 nagellakjes, blush stick en een prachtige eyeliner. Een aantal producten hebben me helemaal verbaasd en sommige hebben me een beetje teleur gesteld. En dan bedoel ik hiermee dat ze de verpakking niet echt handig hebben bedacht, helaas. Maar het is nog wel zeker een mooi product. Laten we snel overgaan op de producten.

Als eerst heb ik een prachtige blush stain gekocht. Ik had nog helemaal niet zo een product in mijn stash zitten dus ik was hier wel heel erg benieuwd naar. Ik verwachtte er niet erg veel van nadat Catrice ook een blush stick had uitgebracht. Maar ik waagde de gok erop en nam hem met me mee naar huis. De verpakking verbaasde me wel, ik vond het echt slim bedacht dat ze er een bescherming op hebben gedaan zodat hij niet beschadigd in de verpakking en dat niet indereen in de winkel eraan gaat zitten om hem te testen of hem open te maken. En het helpt natuurlijk tegen dat hij niet al te snel uitdroogd.

Alleen de verpakking blijkt een totale misser te zijn. Je krijgt het dopje er niet normaal af en mijn hele stick is helemaal door midden gebroken wat ik echt een behoorlijke tegenvaller vond. Je kan het product nu dus niet meer normaal aan brengen dus je moet met het dopje tegen te gezicht aan wrijven. Behoorlijk jammer, het idee was zo leuk en handig, alleen het werkt dus voor geen meter. Hij heeft trouwens wel een ontzettend leuke naam hij heet: You’re My DragonflySugar, dat klinkt toch lief!

De structuur en het effect van de blush stain is trouwens wel erg mooi. Het geeft een erg mooie gloed aan je gezicht. Alleen het blijft er wel een beetje als een vettig laagje overheen liggen dus dat is wel een beetje jammer. En met een beetje zweten is het zo van je gezicht af, je moet hem dus wel een paar keer bijwerken. Nouja het is een grappig product maar niet een geweldig product. Leuk voor erbij maar je kan hem eigenlijk net zo goed laten liggen in de winkel.

Voor deze Blush Stain betaal je € 2,99

De collectie heeft ook 2 prachtige kleuren eyeliners. Ik wou ze eerst allebei mee nemen maar ik besloot er maar eentje met me mee te nemen. In een prachtige roze nude achtige kleur. Ik ben ermee naar de Inglot naar geweest en daar heb ik ook nog een mooi oogschaduw palette bij uitgezocht. Maar daar lezen en zien jullie binnenkort meer over.

Hier kan ik heel kort over zijn, prachtige kleur, hij brengt echt heel erg fijn aan en hij blijft ook nog eens geweldig zitten! Ik heb hem in de kleur Mother Earth Is Watching You. Op de foto’s komt hij helaas niet helemaal tot zijn recht maar mocht je er toch heel erg benieuwd naar zijn dan raad ik je zeker aan om eventjes een kijkje in de winkel te nemen en hem zeker met je mee naar huis te nemen!

De gel eyeliners kosten ook € 2,99 per stuk.

En dan nog 2 nagellakjes, meiden die deze lakjes ook hebben, ligt het aan mij of heeft Essence de kwastjes verbeterd? Volgens mij zijn ze een stuk breder geworden zodat ze een stuk fijner lakken. En als ze  niet veranderd zijn, even goede vrienden dan vind ik ze gewoon perfect lakken. Ik heb de kleuren: Chirp, Chirp! en Barefoot Through The Moss. Een prachtige parlemoer kleur met een mooi special effect en een prachtige kaki kleur, me like!

Hij dekt zo goed als in 3 laagjes en ziet er echt geweldig uit op de nagels! Dit is trouwens Chirp, Chirp!

Dit lakje die naar de naam luid: Barefoot Through The Moss dekt eigenlijk al in 1 laagje maar ik heb gewoon voor het duidelijkere effect 2 laagjes aangebracht. Het een mooie kaki kleur met een zilveren shimmer erin wat ik een ontzettend gaaf effect vind. Hij lakt ook ontzettend fijn dus wat mij betreft een ontzettende aanrader!

De nagellakjes kosten € 1,99 per stuk.

Ik vind dit echt een ontzettend leuke collectie waar jullie zeker eventjes tussen moeten snuffelen, ze liggen vanaf nu in de winkel. Alleen ze zijn er nog helaas in veel winkels niet, dan zou je dus nog eventjes geduld moeten hebben. Wat vinden jullie van deze collectie?

Dit vind je misschien ook leuk

29 reacties

 • Reply
  Paola
  14 september 2011 at 08:12

  De lakjes vind ik super, maar helaas heb ik een no buy! De blush stain heb ik ook en ik vind hem super mooi!

 • Reply
  Chantal
  14 september 2011 at 08:26

  Inderdaad best een leuke collectie!

 • Reply
  LottedeJ
  14 september 2011 at 08:27

  Jammer van de blush stain, ik had me daar juist zo op verheugt! Die laat ik dan maar liggen. Ik hou niet van dingen met een vettig laagje. Barefoot Through The Moss vind ik echt prachtig, die wil ik sowieso!

 • Reply
  Manon
  14 september 2011 at 08:44

  Jammer zeg van die blush stain! Echt een misser.. Maar de rest ziet er wel aardig uit!

 • Reply
  Mandy
  14 september 2011 at 08:52

  Mooie producten, ik ga zo ie zo eventjes bij de gel eyeliners kijken in de winkel, als het er eindelijk ligt..

 • Reply
  roos
  14 september 2011 at 09:24

  die nagellakjes zijn prachtig!

 • Reply
  Pauline
  14 september 2011 at 10:08

  Dat probleem met die blush had ik totaal niet!
  Nu misschien een beetje te laat… als je ‘m al gebruikt hebt… maar met zoiets kun je gewoon terug gaan naar kruidvat hoor :) Dan krijg je zo een nieuwe!
  Er kunnen altijd misbaksels tussen zitten, bij dure en goedkope producten… misschien was deze ook wel gewoon te warm geweest.

 • Reply
  Pauline
  14 september 2011 at 10:08

  De nagellak staat je trouwens echt prachtig!

 • Reply
  Miss Matc - Cindy
  14 september 2011 at 10:37

  Wat een leuke collectie, wel spijtig van de blush

 • Reply
  Nicole
  14 september 2011 at 11:49

  het laatste lakje vind ik wel mooi, maar de rest van deze collectie vind ik niet zo…

 • Reply
  Kimberley
  14 september 2011 at 12:22

  Chirp, Chirp! vind ik een mooi lakje. Voor de rest trekt de collectie mij niet heel erg. Zonde van je blushstick.

 • Reply
  Tamara
  14 september 2011 at 13:31

  De lakjes vind ik echt super mooi <3 de blushstick is wel een beetje een fail

 • Reply
  Suzanne
  14 september 2011 at 13:40

  de eyeliner en de lakjes vind ik mooi!

 • Reply
  Jeanine
  14 september 2011 at 15:58

  Ik kom net van de Kruidvat bij ons is de collectie er al wel :)

 • Reply
  Silke
  14 september 2011 at 16:04

  Jou handen prachtig!
  Die blush is indd een fail.

 • Reply
  Marijke
  14 september 2011 at 16:13

  Jeetje wat slecht van die blushstain zeg!
  Ik zou gewoon proberen ermee terug te gaan naar de winkel, want dit is waardeloos!

 • Reply
  charile
  14 september 2011 at 16:48

  mooie producten!
  mijn vriendin had dat ook met die blush!

 • Reply
  Miranda
  14 september 2011 at 17:02

  wauw , wat een mooie collectie. Alleen wel slecht van de blushstain, erg jammer.

 • Reply
  Amy
  14 september 2011 at 17:59

  ik denk dat het gewoon aan jouw blushstain lag… want die van mij had dat niet!. ik vind het wel jammer dat essence z’n prijzen nu ook al omhoog gaat gooien….

 • Reply
  Marikee
  14 september 2011 at 18:41

  Leuk! Ik heb drie nagellakjes (degene die jij ook hebt, plus nog een lichtoranje).

 • Reply
  Cynthiiaa
  14 september 2011 at 20:27

  Mooie kleuren, vooral de blush. ;D

 • Reply
  Marijke
  14 september 2011 at 21:16

  Die gelliner ziet er erg mooi uit!!

 • Reply
  Alyssa
  14 september 2011 at 21:27

  Dat lichte lakje is heel mooi!

 • Reply
  Daniëlle
  15 september 2011 at 20:59

  Heb het al zien liggen een paar dagen geleden en als ik had geweten van die blush stain had ik ondanks dat je er niet zo blij mee bent die mee genomen! Vind het heel erg lijken op de eyeko fat balm namelijk ^^. met de verpakking heb je denk ik gewoon pech :O

  Ook de gelliner vind ik ontzettend mooi! Moet een nieuw kwastje er voor hebben voordat ik nieuwe gelliners ga aanschaffen alleen!

 • Reply
  Suzanne
  17 september 2011 at 15:07

  Ik lees dat je niet de enige bent met het blush-probleem, wat slecht zeg! Ik vind de gelliner erg mooi :)

 • Reply
  Evelien
  17 september 2011 at 18:57

  WOW, die foto’s met Chirp Chirp op, wat een prachtige foto’s en nagels heb je!! En een heel mooie kleur zeg, die moet ik hebben! ^_^

 • Reply
  yak man
  17 september 2011 at 21:30

  aaaahh! die gelliner is echt zo mooi!

 • Reply
  Margaux
  20 september 2011 at 21:04

  Jammer van de blush! De lakjes zijn mooi.

 • Reply
  Nannick
  3 oktober 2011 at 18:58

  Ik vind de collectie niet zo heel erg leuk. Maar die groene nagellak vind ik wel heel erg gaaf <3

 • Laat een reactie achter