Search
Close this search box.

Essence Natventurista collectie

Eindelijk weer eens een leuke collectie, na een aantal teleurstellende van Catrice en Essence werd het wel weer eens tijd voor een leuke waar ik veel van kan kopen. Dus hier is dan die leuke collectie, namelijk de Natventurista collectie van Essence. Met prachtige natuurlijke kleuren groen en aarde tinten. Kijk, de kleuren die me dus ontzettend aanspreken en waar ik maar niet genoeg van kan krijgen. Ik was met puur toeval in de stad en ze zette net voor mijn neus de nieuwe collectie er meer, lucky me dus! Zijn jullie beniewd naar de viertal producten die ik gekocht heb? Kijk dan snel met me mee, want ze verbaasden me echt!

Ik heb 4 producten uit de collectie heb gekocht, 2 nagellakjes, blush stick en een prachtige eyeliner. Een aantal producten hebben me helemaal verbaasd en sommige hebben me een beetje teleur gesteld. En dan bedoel ik hiermee dat ze de verpakking niet echt handig hebben bedacht, helaas. Maar het is nog wel zeker een mooi product. Laten we snel overgaan op de producten.

Als eerst heb ik een prachtige blush stain gekocht. Ik had nog helemaal niet zo een product in mijn stash zitten dus ik was hier wel heel erg benieuwd naar. Ik verwachtte er niet erg veel van nadat Catrice ook een blush stick had uitgebracht. Maar ik waagde de gok erop en nam hem met me mee naar huis. De verpakking verbaasde me wel, ik vond het echt slim bedacht dat ze er een bescherming op hebben gedaan zodat hij niet beschadigd in de verpakking en dat niet indereen in de winkel eraan gaat zitten om hem te testen of hem open te maken. En het helpt natuurlijk tegen dat hij niet al te snel uitdroogd.

Alleen de verpakking blijkt een totale misser te zijn. Je krijgt het dopje er niet normaal af en mijn hele stick is helemaal door midden gebroken wat ik echt een behoorlijke tegenvaller vond. Je kan het product nu dus niet meer normaal aan brengen dus je moet met het dopje tegen te gezicht aan wrijven. Behoorlijk jammer, het idee was zo leuk en handig, alleen het werkt dus voor geen meter. Hij heeft trouwens wel een ontzettend leuke naam hij heet: You’re My DragonflySugar, dat klinkt toch lief!

De structuur en het effect van de blush stain is trouwens wel erg mooi. Het geeft een erg mooie gloed aan je gezicht. Alleen het blijft er wel een beetje als een vettig laagje overheen liggen dus dat is wel een beetje jammer. En met een beetje zweten is het zo van je gezicht af, je moet hem dus wel een paar keer bijwerken. Nouja het is een grappig product maar niet een geweldig product. Leuk voor erbij maar je kan hem eigenlijk net zo goed laten liggen in de winkel.

Voor deze Blush Stain betaal je € 2,99

De collectie heeft ook 2 prachtige kleuren eyeliners. Ik wou ze eerst allebei mee nemen maar ik besloot er maar eentje met me mee te nemen. In een prachtige roze nude achtige kleur. Ik ben ermee naar de Inglot naar geweest en daar heb ik ook nog een mooi oogschaduw palette bij uitgezocht. Maar daar lezen en zien jullie binnenkort meer over.

Hier kan ik heel kort over zijn, prachtige kleur, hij brengt echt heel erg fijn aan en hij blijft ook nog eens geweldig zitten! Ik heb hem in de kleur Mother Earth Is Watching You. Op de foto’s komt hij helaas niet helemaal tot zijn recht maar mocht je er toch heel erg benieuwd naar zijn dan raad ik je zeker aan om eventjes een kijkje in de winkel te nemen en hem zeker met je mee naar huis te nemen!

De gel eyeliners kosten ook € 2,99 per stuk.

En dan nog 2 nagellakjes, meiden die deze lakjes ook hebben, ligt het aan mij of heeft Essence de kwastjes verbeterd? Volgens mij zijn ze een stuk breder geworden zodat ze een stuk fijner lakken. En als ze  niet veranderd zijn, even goede vrienden dan vind ik ze gewoon perfect lakken. Ik heb de kleuren: Chirp, Chirp! en Barefoot Through The Moss. Een prachtige parlemoer kleur met een mooi special effect en een prachtige kaki kleur, me like!

Hij dekt zo goed als in 3 laagjes en ziet er echt geweldig uit op de nagels! Dit is trouwens Chirp, Chirp!

Dit lakje die naar de naam luid: Barefoot Through The Moss dekt eigenlijk al in 1 laagje maar ik heb gewoon voor het duidelijkere effect 2 laagjes aangebracht. Het een mooie kaki kleur met een zilveren shimmer erin wat ik een ontzettend gaaf effect vind. Hij lakt ook ontzettend fijn dus wat mij betreft een ontzettende aanrader!

De nagellakjes kosten € 1,99 per stuk.

Ik vind dit echt een ontzettend leuke collectie waar jullie zeker eventjes tussen moeten snuffelen, ze liggen vanaf nu in de winkel. Alleen ze zijn er nog helaas in veel winkels niet, dan zou je dus nog eventjes geduld moeten hebben. Wat vinden jullie van deze collectie?

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

29 reacties

  1. Jammer van de blush stain, ik had me daar juist zo op verheugt! Die laat ik dan maar liggen. Ik hou niet van dingen met een vettig laagje. Barefoot Through The Moss vind ik echt prachtig, die wil ik sowieso!

  2. Dat probleem met die blush had ik totaal niet!
    Nu misschien een beetje te laat… als je ‘m al gebruikt hebt… maar met zoiets kun je gewoon terug gaan naar kruidvat hoor :) Dan krijg je zo een nieuwe!
    Er kunnen altijd misbaksels tussen zitten, bij dure en goedkope producten… misschien was deze ook wel gewoon te warm geweest.

  3. ik denk dat het gewoon aan jouw blushstain lag… want die van mij had dat niet!. ik vind het wel jammer dat essence z’n prijzen nu ook al omhoog gaat gooien….

  4. Heb het al zien liggen een paar dagen geleden en als ik had geweten van die blush stain had ik ondanks dat je er niet zo blij mee bent die mee genomen! Vind het heel erg lijken op de eyeko fat balm namelijk ^^. met de verpakking heb je denk ik gewoon pech :O

    Ook de gelliner vind ik ontzettend mooi! Moet een nieuw kwastje er voor hebben voordat ik nieuwe gelliners ga aanschaffen alleen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *