Zoek
Sluit dit zoekvak.

Essence Nail Art Sparke Sand Top Coat I Feel Gritty!

 photo EssenceNailArtSparkleSand_zps5eac4e92.png

Volgens mij hoef ik jullie niet meer te vertellen dat ik gek ben op liquid sand nagellak. De trend is misschien al wel een beetje voorbij, maar ik vind het nog steeds leuk en feestelijk om het te dragen. Alleen jammer dat je voorheen altijd een speciaal liquid sand lakje moest kopen om het effect te krijgen. Vanaf nu is dat verleden tijd, want Essence heeft een top coat waardoor je elke lak kan omtoveren in een prachtige liquid sand lak! Ik ben benieuwd of dat werkt!

 photo EssenceNailArtSparkleSand1_zps2ce3f563.png

Het is niet echt een nieuw product, maar in de assortiments update van dit najaar kwam Essence met een liquid sand topcoat. Of ook wel de Sparkle Sand Top Coat genoemd volgens Essence. Het is eigenlijk heel erg simpel. Je lakt eerst je nagels met een gewone lak die jij mooi vind en brengt daarna een laagje van deze topcoat aan om het liquid sand effect te krijgen, leuk toch? Volgens mij is deze topcoat in het tweede schap van Essence te vinden, maar verbeter me als ik het niet goed heb.

 photo EssenceNailArtSparkleSand4_zpscc4ceb2e.png

Er is maar 1 soort liquid sand topcoat en deze heeft de naam I Feel Gritty! een leuke en bijpassende naam voor deze topcoat. Op de achterkant wordt nog even beschreven hoe je deze topcoat het beste kan gebruiken maar eigenlijk spreekt het wel voor zich als je het mij vraagt. Maar toch handig dat Essence het nog even vermeld.

 photo EssenceNailArtSparkleSand5_zpsd5720e79.png

De lak heeft een fijne structuur waar je goed mee kan lakken en aanbrengen. In de topcoat zitten ook kleine glitter deeltjes om het effect nog leuke en feestelijker te maken, ik vind het echt heel erg goed gekozen! Het kwastje brengt makkelijk de lak aan en voor de rest ben ik echt heel erg te spreken!

 photo EssenceNailArtSparkleSand6_zps58798d6a.png

En hoe tof ziet dit eruit? Alsof je gewoon een liquid sand hebt aangebracht, je ziet helemaal niet dat dit een topcoat is. Het duurt wel even een minuutje dat het liquid sand effect zichtbaar is, maar dan heb je natuurlijk ook wat.

 photo EssenceNailArtSparkleSand7_zps75b618cc.png

Ook tof is aan deze lak dat je hem helemaal niet zit zitten als topcoat, hij laat geen wittige laag achter zoals andere topcoats nog wel eens willen doen! Ik vind dit echt heel erg leuk, ik kan hem dan ook iedereen aanraden!

 photo EssenceNailArtSparkleSand2_zpsbf4fbf8a.png

Ben je fan van het liquid sand effect, maar vind je het een beetje overbodig hier allemaal verschillende lakken voor te kopen? Dan heeft Essence wat mij betreft echt de beste oplossing ever! Een leuke en goedwerkende topcoat om al je favoriete kleuren nagellak een super gaaf liquid sand effect te geven zonder veel moeite. Op de bovenste foto’s heb ik maar één laagje gebruikt, dus je hoeft geen eindeloze lagen aan te brengen voor een beetje resultaat. En ook fijn is dat Essence goed geprijsd is, want voor deze Essence Nail Art Sparke Sand Top Coat I Feel Gritty! betaal je maar € 1,99 en is te koop bij Kruidvat!

Dit product heb ik ontvangen ter review

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

28 reacties

  1. Dat is best een handig lakje! Ik heb veel lakken van opi, maar om al mn favo kleuren ook nog in een liquid sand versie te kopen word best prijzig! Goed idee deze lak!

  2. Als je er gek op bent, dan is het zeker leuk om te hebben. Het staat ook best wel geinig. Ikzelf ben geen fan van liquid sand, maar dat is natuurlijk persoonlijk. xxx Lucinda

  3. aah super leuk effect! En hoe handig inderdaad dat je nu geen aparte lakjes meer hoeft te kopen maar het gewoon over iedere favoriete kleur kan doen! Super tof, ik ga hem snel eens halen in de winkel! Leuk dat je deze gereviewd hebt, dankjewel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *