Zoek
Sluit dit zoekvak.

Essence Multi-Action Volume Mascara

 photo Essence Multi-Action Volume Mascara7_zps2aayzjy8.png

Over Essence mascara’s is over het algemeen iedereen wel enthousiast. Ze kosten haast niets en geven een mooi effect aan je wimpers. Maar het belangrijkste is vooral dat ze hun beloftes na komen. In het vernieuwde assortiment zit de Multi-Action mascara die je wimpers veel volume beloofd.

 photo Essence Multi-Action Volume Mascara_zpsswpnrnsg.png

De Multi-Action mascara van Essence ziet er flitsend uit, alsof hij rechtstreeks uit een stripboek komt. De huls is mooi slank en zwart. Multi-Action zegt me niet meteen wat, maar onder de mascara staat wel dat het een volume mascara is. Dat belooft dus mooie volle wimpers en daar hou ik van!

 photo Essence Multi-Action Volume Mascara1_zpso1nm4gde.png

Misschien zegt de naam Multi-Action mascara je wel iets, want Essence heeft eerder een mascara gehad met deze naam die al een tijdje uit het assortiment is. Deze mascara heeft dan wel dezelfde naam, de mascara is voor de rest niet met elkaar te vergelijken. Het is een totaal andere borstel met een andere werking.

 photo Essence Multi-Action Volume Mascara2_zps3clpkgeh.png

Deze mascara van Essence geeft je wimpers extra volume, zichtbare lengte en een geweldige definitie. Tenminste, dat zeggen ze. Maar omdat ik altijd een goed gevoel bij de mascara’s van Essence heb geloof ik dat wel. Ik ben heel erg benieuwd geworden naar deze leuke mascara.

 photo Essence Multi-Action Volume Mascara6_zps8oz6ljfq.png

De mascara heeft een mooi plastic borsteltje met ‘plastic’ haartjes. De borstel heeft een aflopende vorm en meestal ben ik wel enthousiast over dit soort mascara’s. Ervaring leert dat dunnere borsteltjes met kleinere haartjes inderdaad meer volume en body aan je wimpers geven dan die joekels.

 photo Essence Multi-Action Volume Mascara4_zpscyocgem2.png

De mascara houdt prettig vast en heeft een romige structuur mascara. Hij houdt de wimpers redelijk soepel maar brengt wel gemakkelijk aan. Met een paar keer strijken over je wimpers met het borsteltje heb je al het gewenste resultaat.

 photo Essence Multi-Action Volume Mascara5_zpsbpuay52d.png

Hier kan je het borsteltje beter zien. Het heeft een aflopend borsteltje met plastic haartjes die een vrij grote ruimte tussen zich hebben. Meestal krijg je daardoor lekker veel volume bij je wimpers. Het mascara borsteltje heeft niet al te veel mascara op zich zitten, het is precies voldoende voor één oog.

 photo Essence Multi-Action Volume Mascara8_zpsqi20cs6p.png

Mijn wimpers zonder mascara.

 photo Essence Multi-Action Volume Mascara9_zpssvftgmyg.png

Mijn wimpers met de nieuwe Essence Multi-Action mascara. Wauw, binnen een paar strijken had ik dit effect al bereikt. Mijn wimpers zijn ontzettend lang en hebben een mooie krul en volume. Wel zie je dat de wimpers zo lang zijn geworden dat ze een beetje kris kras door elkaar gaan staan zoals bij het linker oog. Maar als nog sta ik echt te kijken van het effect.

 photo Essence Multi-Action Volume Mascara10_zps4mxa1fyc.png

Ik vind deze mascara heel erg mooi en brengt ook super makkelijk en snel aan. De wimpers voelen niet keihard aan maar gewoon redelijk soepel. De houdbaarheid is een dubieus geval, aan het eind van de dag heb ik wel een heel klein beetje last van een zwarte waas onder de ogen, maar niet extreem hinderlijk. Ik denk dat als je niet zo een vette huid als mij hebt daar geen last van zult hebben.

 photo Essence Multi-Action Volume Mascara3_zpsc6p2zjo4.png

Ja, ik vind deze nieuwe mascara van Essence echt een toevoeging. Hij geeft echt veel volume in een mum van tijd. Ook is hij natuurlijk ontzettend goed te betalen met zijn € 2,59. Deze mascara van Essence kan je gewoon vinden in het kleine schap en is dus overal te koop waar ze Essence hebben. Ik zeg, zoek je nog een goede volume mascara van niet te veel geld, dan kan ik je deze zeker aanraden!

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

26 reacties

  1. Hij geeft wel een heel mooi resultaat zeg! Ik ben alleen benieuwd of hij bij mij wel de hele dag muurvast zou blijven zitten, dat vind ik wel belangrijk.

  2. Wauw, wat een mooi effect! Ik was al heel benieuwd naar deze mascara door het borsteltje die me heel fijn leek, maar na dat review denk ik dat ik hem maar ga halen! :)

    1. Ik gebruik al een lange tijd de Essence multi action waterproof mascara (zwart met blauwe verpakking). Deze werkt erg goed voor mij, ik heb erg vette huid en de mascara houdt de hele dag. Ook heb ik veel volume!

  3. Zelf zweer ik bij Le Volume van Chanel. Maar laatst heb ik uit nieuwsgierigheid een Essence mascara gekocht en die gaf toch wel een heel gaaf effect. Toch zal ik voor lange dagen/avonden eerder kiezen voor die van Chanel. Die blijft muurvast op zijn plek en Essence wil nog wel eens laagje achterlaten onder mijn oog.

  4. Grappig dat Essence een mascara uitbrengt onder dezelfde naam die ze al eens eerder hebben gebruikt voor een mascara. Ik vind het resultaat erg mooi! Jammer dat je aan het einde van de dag een ietwat zwarte waas onder je ogen hebt.

  5. Wauw wat een koopje. Ik vind de verpakking eigenlijk wel wat hebben en dat soort borsteltjes bevallen mij over het algemeen altijd wel erg goed. Ziet er echt top uit!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *