Search
Close this search box.

Essence Me & My Ice Cream

 photo Icecream_zps67f2abff.png

Een tijdje geleden liet ik jullie vol enthousiasme al deze nieuwe collectie van Essence zie en nu ligt hij dan eindelijk in de winkel. Ik heb het over de Essence Me & My Ice Cream collectie. Jullie waren ook allemaal razend enthousiast dus ik besloot bijna de hele collectie mee te nemen. Behalve de oogschaduw’s en de vochtige handdoekjes voor  onderweg. Ben je net zoals ik erg benieuwd naar de producten, kijk dan met me mee!

 photo Icecream4_zps07d6dba4.png

Spikkels op je softijsje kunnen natuurlijk niet ontbreken, dat vond Essence ook. Daarom hebben ze een prachtig potje met pareltjes voor een mooi highlight effect. Het doosje en de parels zien er echt super schattig uit! Vrolijke pasteltinten en een subtiele glitter is wat je ziet als je naar de parels kijkt. Swatchend komt er een hele subtiele shimmer af met een witte waas. Pigment heeft het niet echt.

 photo Icecream5_zps7423d310.png

Dan hebben we nog een prachtige cream blush waar ik zeker heel erg van onder de indruk ben. Natuurlijk kocht ik er weer eentje waar iemand al flink met zijn vinger in gedrukt had, maar dat maakt hem niet mooier van kleur. De kleur is een beetje peach met een tikkeltje roze. Hij is niet cream cream achtig maar eigenlijk de perfecte structuur. De pigmentatie is erg goed en op de wangen zie je er zeker ook nog eens wat van terug.

 photo Icecream8_zps6c9dd466.png

Swatches!

 photo Icecream1_zps1da54468.png

Dan heeft de collectie ook nog drie lipbalms. Deze zien er ook weer eens ontzettend schattig uit. De leuke pastelkleurige verpakkingen maken het helemaal af! De lipbalms hebben een leuke twister structuur van twee verschillende kleuren. Wees niet bang voor de kleuren, want op de lippen zijn ze helemaal transparant. De hebben trouwens allemaal een hele zoete geur, van onder andere snoep en lavendel. Ze verzorgen je lippen ook nog eens goed met jojoba-olie en shea butter.

 photo Icecream7_zps3634b6be.png

Ice, Ice Baby – Icylicious – Ben & Cherrie

 photo Icecream9_zps2df2988b.png

De blush zie je hier heel subtiel op de foto maar in het echt zie je hem zeker wel goed zitten. Helaas vind ik vrij weinig terug van de highlighter op mijn gezicht, terwijl ik toch best wel wat heb aangebracht. Op de lippen heb ik Icylicious aangebracht en het ziet er super mooi en naturel uit!

 photo Icecream3_zpscfad7882.png

Dan hebben we nog de nail topping sticker, deze vind ik echt helemaal geweldig. Het zijn nagelstickers met een caviar nail manicure. Je kan ervoor kiezen om 1 nagel ermee te beplakken of allemaal.

 photo Icecream14_zpsd0423638.png

Op het velletje zitten allerlei verschillende maten zodat je altijd wel een formaat hebt die bij jouw nagels passen. Ze zijn ook behoorlijk lang, dus voor meiden met lange nagels is het ook te gebruiken.

 photo Icecream15_zpsd001ebbd.png

De sticker plak je heel makkelijk op je nagel en daarna knip je hem op maat. Omdat de sticker goed plakt en heel erg elastisch is kan je hem heel makkelijk goed omvouwen zodat hij perfect past.

 photo Icecream16_zpsed686213.png

Ik ben echt verbaast hoe goed deze sticker blijft zitten en de balletjes ook. Zelf ga ik er wel de hele tijd aan pulken, maar de balletjes zitten eigenlijk muurvast. Als je dus makkelijk en snel caviar nails wil die ook nog eens goed blijven zitten kan ik je zeker deze stickers aanraden. Wel vervaagt de kleur vrij snel.

 photo Icecream6_zps2e79e2f4.png

Dan hebben we nog vier kleuren nagellak met vrolijke pasteltinten. Elke kleur heeft twee laagjes. Helaas zijn ze niet echt dekkend. Ook vind ik ze vrij dun, waardoor ik het lastiger vind om ze netjes te lakken en goed dekkend te maken.

 photo Icecream10_zpsa8cf9c19.png

Ben & Cherries

 photo Icecream11_zps6a910a15.png

Always In My Mint

 photo Icecream13_zps46469b35.png

Icylicious

 photo Icecream12_zps4e739714.png

Ice, Ice Baby

 photo Icecream2_zpsb78afcbc.png

Prijzen:

Hand wipes – € 1,39
Nail Topping Sticker – € 1,99
Nail Polish – € 1,89
Baked Eyeshadow – € 2,89
Cream Blush – € 2,89
Shimmer Pearls – € 3,39
Lip Balm – € 1,99

Aanraders vind ik zeker de Cream Blush, Nail Topping Stickers en de Lip Balms. De nagellakjes zijn leuk maar dekken niet echt en zijn vrij dun. Ook de Shimmer Pearls zijn heel erg leuk maar je ziet er vrij weinig van terug  op het gezicht, of eigenlijk helemaal niks. De stickers zou ik echt inslaan omdat ze zo leuk zijn, ik ga zeker terug om nog een pakje te halen! Wat vinden jullie van de collectie?

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

50 reacties

 1. Leuke collectie zeg! Heel erg schattig allemaal. Jammer dat de highlighter weinig kleur afgeeft, die leek me juist het leukste!

 2. Ik vind het peachy icylicious lakje je wel erg mooi staan! Ik kocht gister de nagel stickers en ze zijn inderdaad erg schattig maar tijdens het douchen/haar wassen zijn er wel erg veel bolletjes gesneuveld.

 3. Ziet er allemaal heel gaaf uit, maar ik denk dat ik enkel de nagelstickers ga scoren. Ik ben gek op nagellak, maar ik heb al teveel pastelkleurtjes om daar nog vies lakjes aan toe te voegen die eigenlijk niet goed zo dekken.

 4. Oh die nagelstikkers zien er mooi uit, net als die blush! Er zit trouwens een foutje in, er staat dat die deuk m minde mooi maakt ipv niet minder mooi (:

 5. Oh wat een geluk dat die shimmer pearls niet werken! Ik raakte al half in paniek dat ik vanmiddag pas naar de Kruidvat kan en dat ik dan waarschijnijk te laat zou zijn ;) haha wat een onzin eigenlijk! De nagellakjes vind ik er best oke uitzien eigenlijk :) eens naar kijken! En zo’n lipbalm ga ik halen, m’n huidige is bijna op en dit ziet er mega cute uit! Fijne review :)

 6. Wat jammer dat de shimmer pearls niet goed werken. Ze zijn juist zo pretty in de verpakking. Ik vind zelf de lichte nagellakjes erg mooi maar de nagelstickers hebben me ’t meest verrast. Ik denk dat ik die als eerste ga aanschaffen.

 7. Zo ziet het er op zich wel leuk uit. Ik heb gepast voor deze collectie en ben na de Catrice collectie gegaan. Ik vond deze collectie toch iets te goodiegoodiegirl voor mij. En nu ik het zo zie ben ik ook blij dat ik het niet gedaan heb. Die nagellakjes waren het eerste wat ik gekocht had. Liefs Cora

 8. Wat een mooie en vrolijke producten! Die blush ziet er prachtig uit en die lakjes lijken me ook super. Leuk artikel. :)

 9. Er zitten zeker heel erg veel leuke dingen bij. Vooral de nagelstickers zien er erg schattig en leuk uit.

 10. Ik heb 1 oogschaduw gekocht. Omdat de kleur parelmoer-achtig was, en ik dit wel een geschikte kleur vond om een subtiele look mee te maken (bijv als ik moet werken) of juist wat extra effect toe te voegen aan een look

 11. Heel mooie collectie. Ik vind de pareltjes er zo leuk uitzien, maar als je er niks van ziet op je gezicht heeft het ook geen zin om ze te kopen helaas :(

 12. Ik heb de shimmer pearls al even in mijn bezit en heb precies dezelfde ervaring! Balen. De lipbalms vind ik wel erg leuk en ook naar de blush en de nagelstickers ben ik benieuwd! Blijft een leuke LE dit.

 13. Ik had m’n zinnen vooral op de shimmer pearls gezet, maar die vallen wat tegen.. Jammer! De blush ziet er wel heel erg goed uit trouwens! De caviar stickers vind ik leuk, maar eigenlijk ook wel een beetje achterhaald. ;)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *