Zoek
Sluit dit zoekvak.

Essence Little Beauty Angels Colour Correcting

Essence Little Beauty Angels Colour Correcting

Vanaf nu ligt de Essence Little Beauty Angels Colour Correcting trend edition in de winkels, een collectie waar ik op het eerste gezicht niet heel veel mee heb. Ik gebruik nooit concealer of andere producten om oneffenheden te maskeren. Ik moet ook wel eerlijk toegeven dat ik een vrij gave huid van mijzelf heb. Maar omdat ik een beautyblogger in hart en nieren ben wilde ik deze nieuwe collectie natuurlijk wel testten! Ik testte de kwast, concealer stick, concealer palette en de losse poeder uit!

Essence Little Beauty Angels Colour Correcting

De collectie bestaat alleen maar uit producten om je oneffenheden te verdoezelen. Ben je benieuwd naar een overzicht van de hele collectie, dan kan je hier klikken. Zoals ik al zei heb ik niet meteen een klik met de collectie, maar als ik de producten zo zie heeft Essence wel haar best gedaan mooie producten neer te zetten. De collectie is uitgebreid en aan elk soort oneffenheid is gedacht. Of je dat nou in een stick, poeder of palette wil, het is er allemaal!

Essence Little Beauty Angels Colour Correcting

ESSENCE LITTLE BEAUTY ANGELS COLOUR CORRECTING CONCEALER PALETTE – € 3,39

Dit leuke palette met vier kleurcorrigerende kleuren met een hoge dekking belooft alle oneffenheden in het gezicht aan te pakken. De kleuren zijn gecombineerd in één palet om kleine huidoneffenheden te laten verdwijnen en is daarom makkelijk mee te nemen.

Essence Little Beauty Angels Colour Correcting

Het palette bevat vier kleuren die allemaal een andere werking hebben. De beige kleur zorgt voor de imperfecties, de roze kleur is voor het camoufleren van de vermoeide huid, groen neutraliseert roodheid en de paarse kleur is voor het harmoniseren van het gezicht zoals ze dat zo mooi zeggen.

Essence Little Beauty Angels Colour Correcting

De concealers voelen heel erg zacht aan en smelten als boter als je er met je warme vinger in gaat. De kleuren hebben inderdaad een vrij dekkende kleur, maar als je hem uitwerkt vind ik dat er weinig van overblijft, dat is wel jammer.

Essence Little Beauty Angels Colour Correcting

ESSENCE LITTLE BEAUTY ANGELS COLOUR CORRECTING PRIMER STICK – € 2,59

Deze stick corrigeert een vermoeide huid, roodheid of donkere kringen (ligt eraan welke kleur je koopt, je hebt hem in drie verschillende tinten). Vitamine A, E en andere verzorgende ingrediënten werken vochtinbrengend en geven je huid dus echt een boost!

Essence Little Beauty Angels Colour Correcting

De stick ziet er mooi uit en ziet er ook nog eens heel erg praktisch uit. De naam zegt dat het een primer stick is, dus ik vraag me af of deze stick ook beter je foundation laat zitten. Aanbrengen gaat in ieder geval heel makkelijk en handig!

Essence Little Beauty Angels Colour Correcting

De stick heeft ook best een dichte dekking. De kleur is vrij licht dus ik denk dat de mensen met een echt lichte huid hier wat aan hebben, anders gaat het er denk ik vrij gek uitzien. De stick glijdt makkelijk over de huid heen en laat dus meteen een goed dekkende streep achter.

Essence Little Beauty Angels Colour Correcting

ESSENCE LITTLE BEAUTY ANGELS COLOUR CORRECTING LOOSE SETTING POWDER – € 3,39

En als we dan ons gezicht helemaal egaal hebben gemaakt en wellicht voorzien hebben van een laagje foundation is het tijd voor een poeder om alles mooi af te poederen en op zijn plek te laten zitten. Deze poeders (ze zijn er in het groen en paars) geven een finish aan je make-up, verbergen roodheid en geven je een frisse blik.

Essence Little Beauty Angels Colour Correcting

De poeder zit in een handige verpakking en heeft een lichtpaarse kleur, je zou bijna denken een schattig pastel tintje. Het is een poeder met een doseerdekseltje en er zit een sponsje bij waar je gemakkelijk het poeder mee kan aanbrengen, maar ik kies toch liever voor mijn eigen kwast. Maar voor onderweg is het dan wel weer handig!

Essence Little Beauty Angels Colour Correcting

ESSENCE LITTLE BEAUTY ANGELS COLOUR CORRECTING BRUSH DUO – € 3,39

Dit is de ideale duo kwast voor het aanbrengen van vloeibare of crème structuren. Een foundation of concealer breng je er makkelijk en precies mee aan doordat de kwast twee verschillende kanten heeft. De kwast heeft een mooie pastel paarse kleur die perfect bij het gehele plaatje past.

Essence Little Beauty Angels Colour Correcting

De kwast is gemaakt van synthetische haren en zoet voelt het ook echt aan. Ik heb daarom ook echt het idee alsof ik een goedkope kwast in handen heb. Ik gebruik zelf ook amper van dit soort kwasten omdat ik ze meestal niet prettig vind en erg streperig aan vind brengen. Nee, ik ben niet echt onder de indruk van deze kwast. Ook heb ik meer het idee dat de kwast het product opneemt dan netjes verdeeld over het gezicht.

Essence Little Beauty Angels Colour Correcting

Mijn gezicht zonder make-up.

Essence Little Beauty Angels Colour Correcting

Mijn gezicht met de groene stick over mijn rode t-zone aangebracht, en de roze concealer onder mijn ogen. Mijn gezicht ziet er wel iets neutraler uit, maar ik zie geen wereld van verschil.

Essence Little Beauty Angels Colour Correcting

En met mijn hele make-up dat afgepoederd is met de loose powder. In het echt kreeg ik wel een hele lichte paarse waas over mijn gezicht die ik niet meteen heel erg mooi vond, maar na een tijdje verdwijnt die gelukkig. Wel was ik aan het eind van de dag verbaast dat mijn make-up er nog zo goed op zat en dat ik helemaal niet glom, zou die primer dan echt werken in combinatie met de poeder? Ik ben het vaker gaan gebruiken en ik merk echt verschil, met andere woorden, de primer stick en poeder ga ik vaker gebruiken!

Essence Little Beauty Angels Colour Correcting

Nogmaals, ik vind de collectie niet spannend en zeker niet iets om voor naar de winkel te rennen. Ze producten hebben een prima werking, maar verwacht geen wonderen. De Essence Little Beauty Angels Colour Correcting ligt vanaf half maart tot en met half april in de winkels van Kruidvat. Ga jij nog iets van deze collectie kopen?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

11 reacties

  1. Het idee klonk mooi, maar inderdaad niet echt een spectaculair effect! Jammer, maar goed om te weten dat ik deze beter kan laten liggen :)

  2. hmm nee word er niet heel enthousiast over nee, zal het best kopen als ik het zie maar dan alleen om zelf weer mee te testen haha maar niet zo van hebbuhhh momentje

  3. Mwah, jammer dat je eerst toch een paarse waas krijgt, dat lijkt me echt gek. Wel fijn dat je niet zo glimt aan het einde van de dag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *