Search
Close this search box.

Essence Lip Candies

 photo Essence Lip Candies_zpsxaezerer.png

Zoete lipjes om op te eten, wie wil dat nou niet? Sinds dit voorjaar heeft Essence een vernieuwd vast assortiment en daar zitten een aantal nieuwe producten tussen die ik nog niet aan jullie had laten zien. Waaronder deze Lip Candies, die alleen in het grotere schap te koop zijn. Omdat ik ze er zo vrolijk en lief uit vond zien moest ik er natuurlijk wel iets voor de site mee doen.

 photo Essence Lip Candies1_zpsymbwhl9y.png

De Essence Lip Candies zien er vooral heel leuk en schattig uit. Het heeft een speelse en kinderlijke uitstraling, maar dat vind ik eigenlijk ook wel weer leuk. Het past goed bij het merk Essence. De lipglossjes zijn lekker handzaam en gaan gemakkelijk met je mee in de tas of zak.

 photo Essence Lip Candies2_zpsnkraf2u9.png

De Lip Candies van Essence zien er eigenlijk vooral heel erg leuk uit in plaats van dat ze echt iets voor je lippen doen. Ze hebben geen beloftes van een goede dekking of een lang houdend effect. Eigenlijk vind ik dat ook wel prima, zo kan je er nooit te veel van verwachten en doet het geen loze beloftes.

 photo Essence Lip Candies3_zpsy3qftjmq.png

De glossjes zijn er in totaal in zeven verschillende kleuren die er in de verpakking totaal verschillend uitzien. Alleen als we zometeen naar de swatches gaan kijken is het even uitzoeken welke kleur wat is, want helaas gaan we niet echt verschil zien. Maar meer verklap ik nog niet, dat moet je zelf maar zien.

 photo Essence Lip Candies5_zpsefedqiap.png

De lipgloss heeft een gewone applicator met een klein ‘reservoir’ voor de lipgloss zodat je voldoende kan aanbrengen op je lippen. Zelf vind ik één applicatie net te weinig omdat je al vrij weinig kleur verschil ziet, zie je het met één laagje nog minder goed.

 photo Essence Lip Candies20_zpsmbsksupw.png

Swachts van alle producten, ziet er best goed en leuk uit toch? Leuke diverse kleuren, voor mijn gevoel moet dat helemaal goed gaan komen. Maar helaas… de kleuren kan je bijna niet van elkaar onderscheiden op de lippen. Hier komen ze:

 photo Essence Lip Candies13_zps7urnrjzg.png

 photo Essence Lip Candies6_zpsrtsihzsy.png

Vanilla Cream

Een heel licht kleurtje lipgloss wat tegen het witte aan hangt. Alleen op je lippen zie je er vrij weinig van terug.

 photo Essence Lip Candies14_zpsrpew8yzg.png

 photo Essence Lip Candies7_zpsftmvkyku.png

Cotton Candy

Heeft iets meer een perzik kleur maar valt ook niet echt op. Het enige wat hij vooral doet is in de lijntjes ophopen.

 photo Essence Lip Candies15_zpstmokkhvg.png

 photo Essence Lip Candies8_zpsm9kgu2h7.png

Pink Lollipop

Dit moet een mooie knallende roze kleur zijn, alleen ik moet er wel even goed naar zoeken…

 photo Essence Lip Candies16_zpsdlrqnnnk.png

 photo Essence Lip Candies9_zps1cphcaep.png

Welcome To Candy Land!

Dit vind ik dan nog de mooiste van allemaal want deze is het beste gepigmenteerd, alleen verwacht nog steeds geen wonderen.

 photo Essence Lip Candies17_zpsbxbd4skw.png

 photo Essence Lip Candies10_zps7blu8dri.png

Pastel Party!

Voor het pastelkleurige feestje. Alleen hier kan ik vrijwel meteen zien dat het om de perzik kleur gaat.

 photo Essence Lip Candies17_zpsbxbd4skw.png

 photo Essence Lip Candies11_zpsrzxbbpzc.png

Sugar Shock

We hadden al een peach kleur, maar deze is nog iets lichter.

 photo Essence Lip Candies19_zpsofouw3y1.png

 photo Essence Lip Candies12_zpsm285rihu.png

Candy Crush

Ook weer een wat lichtere tint, maar stiekem vond ik deze best leuk.

 photo Essence Lip Candies4_zps2neodqdc.png

Tsja, wat moet ik eigenlijk vinden van de Essence Lip Candies? Eigenlijk vind ik er niet veel aan, de kleuren vallen vrijwel allemaal hetzelfde uit en heel erg bijzonder zijn ze niet. Ze voelen comfortabel aan op de lippen en zorgen voor een heel erg stubtiel kleurtje en glans. De houdbaarheid is normaal, houdt het prima uit, tot dat je wat nuttigt, daarna moet je hem wel echt bijwerken. De kleuren vind ik allemaal erg op elkaar lijken, dus meer dan één lip candy zal ik eigenlijk niet aanraden omdat je het verschil toch niet ziet. De Essence Lip Candies zijn al een tijdje te koop voor € 1,99 in de filialen met een groot Essence schap.

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

29 reacties

  1. De verpakking is leuk, dat zeker, maar op de lippen is het gewoon een doorzichtige glos en niet eens wat meer dan dat. Zo jammer zeg. Nope, dit is het niet. xxx Lucinda

  2. Ze zien er lekker fleurig uit, maar het effect valt me tegen. Ze lijken heel erg op elkaar, jammer..
    Liefs, Iris

  3. Ze zien er leuk uit, maar jammer dat ze tegen vallen :( Maar juist fijn dat je alsnog een review ervan maakt, want nu weet ik ook dat ik deze niet hoef te kopen!

  4. Het ziet er leuk uit maar inderdaad op je foto’s te zien precies allemaal de zelfde kleur wel jammer want alleen al voor de verpakking zou je ze willen kopen.

  5. Je review vind ik heel leuk, maar ik ben niet zo dol op lipgloss. Ik heb er welgeteld 1. Ik denk dus ook niet dat ik deze zal kopen.

  6. De verpakking ziet er wel echt heel erg schattig uit. Jammer dat ze niet zo goed werken als we allemaal gehoopt hadden !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *