Essence Leaving Products Voorjaar 2014

 photo Essencetogo_zps7f8ff0ab.png

Helaas, hier ook de lijst met Essence producten die het assortiment gaan verlaten. Dit is dan ook meteen de laatste Essence en Catrice update hoor! Mochten jullie Essence en Catrice niet interesseren gaan we snel weer verder met andere merken en producten. Maar voor de laatste keer deze leaving Essence producten in de spotlights!

Tegen ongeveer heel het Essence Colour & Go assortiment zeggen we gedag, jammer want de liquid sand lakjes waren echt mijn favoriet. Maar er komen nieuwe kleuren voor terug!

Allemaal producten uit het tweede schap, de oogschaduw basis scheen goed te zijn. Maar voor de rest niet echt producten die ik ga missen.

Ook alle magnetische lakken en twins gaan weg. Ook deze zal ik niet missen.

Ook al deze producten zal ik niet meteen missen. Het waren naar mijn idee niet echt de ‘it’ producten.

Hij zat nog maar net in het assortiment en hij gaat alweer weg! Maar er komt een kleinere lamp voor terug met een USB aansluiting!

Ook alle pigmenten gaan eruit. Ook dit vind ik niet erg, vond ze niet echt boeiend of van goede kwaliteit.

Al deze leuke oogschaduws vind ik wel jammer er zitten namelijk echt mooie kleuren tussen! Ik denk dat ik nog wel wat items ga scoren met korting!

Ook weer veel nieuwe producten verdwijnen uit het assortiment, zoals deze Stays No Matter What producten.

Deze eyeliner stickers snapte ik al niet, vind het dan ook totaal niet erg dat ze weer verdwijnen!

Bildschirmfoto 2013-12-31 um 11.47.45

Wel weer jammer zijn deze lipproducten, er zitten hele mooie kleuren tussen vinden jullie ook niet?

Van de BB Creams nemen we alweer afscheid, jammer! En wat ik ook erg jammer vind is dat de Essence All About Matt! loose powder verdwijnt. Die vind ik juist zo fijn! Flink inslaan dus!

Waarom? Ik wilde deze zo graag maar heb ze nooit ergens kunnen scoren. Misschien waren ze toch niet goed genoeg?

Dit is dus de hele lijst die gaat verdwijnen helaas. Welke producten ga jij missen en opnieuw kopen?

Vlog mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

37 reacties

 • Reply
  Anneloes
  7 januari 2014 at 06:34

  Als die LEDlamp nu met 50% korting verkrijgbaar is ga ik die scoren voor op mijn kamer. Ik heb nu alleen de sensationails lamp en die is heel fijn, maar ik wil de lamp niet telkens mee hoeven slepen.

  • Reply
   Marissa
   7 januari 2014 at 10:26

   Ik dacht precies hetzelfde! Ik ga zodadelijk kijken of er al ‘sale’ is en dan neem ik hem meteen mee!

 • Reply
  Sofie
  7 januari 2014 at 06:54

  Jammer dat er best veel leuke producten weg gaan. Gelukkig komen er weer hele leuke voor in de plaats!

 • Reply
  lifebeautystyle
  7 januari 2014 at 07:03

  Wat gaat er veel weg, maar gelukkig komen er wel mooie(re) producten voor in de plaats! :)

 • Reply
  Dionne Knooren
  7 januari 2014 at 07:37

  Er staan mooie items tussen!

 • Reply
  chucky1012
  7 januari 2014 at 07:41

  Ik vindt het van sommige producten wel jammer dat ze weggaan maar ook heel leuk dat er veel nieuws voor terug komt! :(
  De nieuwe producten zien er zo mooi uit! ;-)

 • Reply
  femketje
  7 januari 2014 at 07:41

  ik ga nog wel ff wat lakjes scoren :D

 • Reply
  Kimberly
  7 januari 2014 at 07:43

  Er gaat veel weg zeg! Een aantal dingen zal ik wel missen, en die lamp wil ik misschien nog wel voor 50% kunnen scoren haha. Jammer ook dat die sponsjes weggaan, ik heb ze ook nergens kunnen vinden dus naar mijn idee waren ze er al uit :P

 • Reply
  Lisanne
  7 januari 2014 at 08:03

  Valt mee, gelukkig gaat er niet veel weg wat ik missen zal… Ben wel dol op de matte lipcreams, dus die ga ik nog even in slaan!

 • Reply
  beautyforgirls
  7 januari 2014 at 08:27

  Valt mee, er komt natuurlijk ook veel leuks voor terug.
  Liefs, xxxx

 • Reply
  MySimplySpecial
  7 januari 2014 at 08:39

  Ik ben blij dat de vaste variant van Essence All About Matt blijft!

 • Reply
  Roos
  7 januari 2014 at 08:42

  Ziet er leuk uit! Ben heel benieuwd :)

  • Reply
   Aranka
   7 januari 2014 at 09:17

   Het zijn juist geen nieuwe producten! Het zijn de producten die uit het assortiment gaan, dus je kan ze nog eventjes bewonderen :)

 • Reply
  Ashleey
  7 januari 2014 at 09:22

  Wat jammer… ik ga ook zeker eens langs als er sale is!

 • Reply
  Tineke
  7 januari 2014 at 09:33

  Zitten mooie items tussen. De sun club palettes ga ik zeker missen. Er komen vast mooie producten voor terug!
  Liefs

 • Reply
  Sophie
  7 januari 2014 at 09:39

  Grappig, veel heb ik nooit gezien in het assortiment, dat vind ik best gek! Die spons bijvoorbeeld, had ik graag willen gebruike! Sun Club palettes heb ik ook nooit kunnen vinden, ehmmmm Rotterdam? Joehoe?! Haha! Een van mijn favo essence lipsticks gaat eruit, even inslaan dus!

 • Reply
  Lin
  7 januari 2014 at 10:16

  Ik zal heel eerlijk gezegd weinig gaan missen denk ik!
  Ben wel heel benieuwd naar de nieuwe lamp met usb-aansluiting moet ik zeggen :)

 • Reply
  lonnie101
  7 januari 2014 at 10:21

  Ik ga vooral die loose powder missen, dus die ga ik ook nog even inslaan!

 • Reply
  elegantic
  7 januari 2014 at 10:48

  Ik ga eigenlijk niets missen. :)

 • Reply
  beautybylj
  7 januari 2014 at 12:33

  Jammer van de Color & go lakjes!

 • Reply
  Jana
  7 januari 2014 at 12:48

  Ik vind het niet zo jammer eigenlijk, misschien dat ik nog een nagellakje ga kopen :) x

 • Reply
  Liefsannebelle
  7 januari 2014 at 13:33

  Ik heb van mensen gehoord dat die sponge heel snel kapot ging!

 • Reply
  julia
  7 januari 2014 at 14:05

  Wat handig die lamp met usb aansluiting!

 • Reply
  Annemette
  7 januari 2014 at 14:15

  Ahh neee! De liquid sand lakjes?! Heel erg jammer dat die eruit gaan :(

 • Reply
  isabel
  7 januari 2014 at 15:58

  Wanneer begint de sale voor deze merken meestal bij de Kruidvat? Ik wil wel wat leuke dingetjes gaan scoren :)

 • Reply
  Amelie
  7 januari 2014 at 17:09

  Blij dat ik deze lamp heb, die usb-aansluiting lijkt me niet heel handig. En de sponsjes: ze scheurden heel snel en zijn al eerder uit het assortiment gehaald, jammer dat er geen nieuwe voor terugkomt, want ondanks de barstjes ontzettend fijne dingen!

 • Reply
  anja
  7 januari 2014 at 18:32

  ik heb mijn beautyblender dupe via ebay besteld,kwaliteit is echt wel oke.
  als er een kleinere goedkopere led lamp zou komen met usb aansluiting wil ik deze echt wel kopen :) heb trouwens in al die tijd nog maar in een filliaal geweest waar de huidige lamp op dat moment in de winkel stond,..waren ze dan altijd uitverkocht ?

 • Reply
  Roos
  7 januari 2014 at 18:51

  Er gaat erg veel uit maar dat kan ook alleen maar betekenen dat er erg veel voor terug komt :)

  Er is niets waarvan ik baal dat het uit het assortiment gaat. Ik ben vooral erg benieuwd naar alle nieuwe producten!

 • Reply
  Anja
  7 januari 2014 at 19:29

  erg jammer vd sand lakjes. Die spons mag gelijk weg zo slecht naar een keer gebruik scheurde hij al. Dat van die lamp vind ik erg raar. heb die nieuwe al gezien met usb aansluiting deze is veel kleiner dus heel je hand erin gaat waarschijnlijk niet. Dus dat zal niet zn succes zijn.

 • Reply
  Kelly
  7 januari 2014 at 20:26

  Mijn favoriete eyeliner gaat er uit!

 • Reply
  Lisa's Beautybabbels
  7 januari 2014 at 20:29

  Jammer van de matte lipgloss en de sandlakjes.

 • Reply
  Danielle
  7 januari 2014 at 20:34

  Ja, Kelly, de mijne ook…..denk dat ik er nog even 1 extra ga inslaan, dan kan ik weer even vooruit. Voor de rest zal ik niets missen, maar die eyelinerpen uit de stay all day collectie werkt voor mij super!

 • Reply
  Laura van Hoorn
  7 januari 2014 at 21:08

  Waarom al die nagellakjes snik snik!

 • Reply
  Beau
  8 januari 2014 at 08:34

  Ik vind het wel balen dat de lipcreams eruit gaan…

 • Reply
  Charlotte
  8 januari 2014 at 19:04

  Vanaf wanneer krijg je korting op de producten die eruit gaan, en staat het er dan ook op?

 • Reply
  happilyeverafterx (@happilyeverx)
  9 januari 2014 at 11:57

  Er gaan behoorlijk veel weg, jammer maar dag betekend welemmer veel korting hihi

 • Reply
  jgdfjgfs
  11 januari 2014 at 13:00

  oke leuk hoor maar ook weer niet want ze gaan allemaal weg maar komen ook weer nieuwe dingen maaar die nagelakjes vond ik wel leuk ik wil ook die nagelakjes met die znad dingetjes ofzo die wil ik heel graag kun je die nog kopen of zijn ze al weg dat zou ik heel jaammuuuur vindun HUIL HUIL HUIL HUIL HUIL HUIL HUIL HUIL HUIL HUIL HUIL HUIL HUIL HUIL HUIL HUIL HUIL HUIL HUIL HUIL HUIL HUIL HUIL HUIL HUIL HUIL HUIL HUIL HUIL HUIL HUIL HUIL HUIL HUIL HUIL HUIL HUIL HUIL HUIL HUIL HUIL HUIL HUIL HUIL HUIL HUIL HUIL HUIL HUIL HUIL HUIL HUIL HUIL HUIL HUIL HUIL HUIL HUIL HUIL HUIL HUIL HUIL HUIL HUIL HUIL HUIL HUIL HUIL HUIL HUIL HUIL HUIL HUIL HUIL HUIL HUIL HUIL HUIL HUIL HUIL HUIL HUIL HUIL HUIL HUIL HUIL HUIL HUIL HUIL HUIL HUIL HUIL HUIL HUIL HUIL HUIL HUIL HUIL HUIL HUIL HUIL HUIL HUIL HUIL HUIL HUIL HUIL HUIL HUIL HUIL HUIL HUIL HUIL HUIL HUIL

 • Laat een reactie achter