Essence Kajal Pencil

Oogpotlood is om heel erg eerlijk te zijn niet helemaal mijn ding, maar ik wou toch een oogpotloodje hebben om een beetje mee te experimenteren. Ik koos voor een lekker goedkoop potloodje van Essence. Een goedkoop potloodje om een beetje mee te oefen kan geen kwaad toch. Ik dacht dat deze wel goed zou zijn dus nam hem mee en testte hem meteen uit, wat al wel een tijdje geleden is.

Ik heb het oogpotloodje in het zwart gekocht in nummer 01 Black. Het potloodje is niet zacht maar ook niet hard maar zit er mooi tussenin! Handig formaat heeft het dus je kan hem ook makkelijk slijpen. Maat wat vind ik er nou eigenlijk van? Ik was eigenlijk behoorlijk teleur gesteld. Je moet echt hard over je huid heen gaan voordat je er wat pigment af hebt. En dan is het resultaat dat je nog niet eens duidelijk wat ziet, je ziet nog duidelijker de rode huid dan een vaag zwart streepje, echt jammer! En omdat je zo hard moet drukken kun je ook geen mooi lijntje trekken..

Hieronder kan je de swatches zien, over het bovenste streepje ben ik misschien wel 10 keer overheen gegaan en zoals je kan zien is het echt helemaal niks en het ondeste lijntje ben ik 3 keer overheen gegaan. Van mij kan dit potloodje wel regelrecht de prullenbak in want hier heb ik helemaal niks alleen een geïrriteerde huid van het hard drukken. Echt geen aanrader dit dus!

Hebben jullie ervaring met dit oogpotlood en wat vinden jullie ervan?

Dit vind je misschien ook leuk

8 reacties

 • Reply
  Manon
  2 februari 2011 at 11:55

  Echt een afknapper inderdaad! Ik gebruik ook niet zo vaak oogpotloodjes, had er ooit een van yves rocher waar wel echt geweldig pigment vanaf kwam!
  Nu gebruik ik gewoon van die uitdraaibare eyeliners zegmaar, die zijn altijd lekker zacht en goed gepigmenteerd.

 • Reply
  Anne
  2 februari 2011 at 14:40

  Ai, ziet er niet best uit die pigmentatie
  Ik gebruik zelf de potloodjes van Gosh heel erg graag, en als je nog iets meer uit wil geven zijn die van Mac ook erg fijn. Vooral Feline, maar die is Limited edition..

 • Reply
  Mandy
  2 februari 2011 at 15:29

  Toen ik deze kocht, heb ik deze ook weg gedaan ;)

 • Reply
  Aranka
  2 februari 2011 at 15:54

  Ik heb het aangepast, dankjewel!

 • Reply
  Silva
  2 februari 2011 at 20:46

  Deze heb ik ook, maar ik gebruik hem nooit, hij doet het gewoon niet goed :(

 • Reply
  androgynes
  4 februari 2011 at 19:38

  ik heb hem ook gehad en bij mij werkte hij wel beter, nu gebruik ik die van de aldi (biocura) die wle heel fijn is en de volgende keer koop ik de kajal van catrice want die is wel veel zachter dan deze van essence en blijft goed zitten op mijn hand.

 • Reply
  anne
  5 februari 2011 at 16:00

  er is ook een andere van essence en die is wel erg fijn, heel zacht en heel veel pigment,

  het is een zwarte huls met zilvere letters enzo? black mania ofzo.

 • Reply
  Sofie
  27 februari 2011 at 18:52

  Ik heb deze ook van essence, precies dezelfde, maar die van mij is juist extreem hard, echt niet normaal! Je zet het nog maar amper op je huid en je hebt al een dikke, vette, superzwarte bol op je hand staan. Maar toch leuk artikel =). Xx

 • Laat een reactie achter