Search
Close this search box.

Review: Essence I Need A Miracle Mascara

Review: Essence I Need A Miracle Mascara

In het nieuwe assortiment van Essence vinden we ook weer een nieuwe mascara, namelijk de I Need A Miracle mascara die voor volume en sterkte wimpers moet gaan zorgen. De mascara ziet er op het eerste gezicht leuk uit en heeft een speelse verpakking. Ik ben erg benieuwd wat hij gaat doen want vaak zijn de mascara’s van Essence best goed!

Review: Essence I Need A Miracle Mascara

Volgen jullie mij al op Instagram?

Veel informatie is er niet te vinden over deze mascara. Volgens het persbericht geeft de mascara door het speciale ‘pinda-vormige’ borsteltje sensationeel veel volume. Nou, dat is een kort maar krachtige belofte. De huls is matzwart en ziet er leuk uit, denk dat ze met de verpakking de vorm van het borsteltje een beetje probeerde na te bootsen.

Review: Essence I Need A Miracle Mascara

Op de verpakking vinden we bovenaan ook nog een sticker met daarop de mededeling dat het je wimpers ook nog een kleurtje geeft. Met andere woorden, deze mascara zou er voor moeten zorgen dat je wimperhaartjes donkerder van kleur zouden worden. Nou kan ik dat helaas niet uittesten omdat ik al zwarte wimpers van mijzelf heb. Maar ik neem dit soort beloftes ook vaak met een korreltje zout, ik geloof er niet zo in.

Review: Essence I Need A Miracle Mascara

Review: Essence I Need A Miracle Mascara

Lees ook: Essence Wanted: Sunset Dreamers Eyeshadow Palette

De mascara heeft inderdaad een ‘pinda-vormige’ borstel (ik had nooit eerder van deze naam gehoord) die er voor moet zorgen dat alle wimpers goed bereikt kunnen worden en er lekker veel volume ontstaan. Het borsteltje is verder gemaakt van normale haren en bevat niet heel veel mascara op de borstel, hij is daardoor vrij droog. Ik ben heel erg benieuwd of en hoe dit gaat werken.

Review: Essence I Need A Miracle Mascara

Hier zie je mijn wimpers zonder mascara.

Review: Essence I Need A Miracle Mascara

Hier zie je mijn wimpers met de Essence I Need A Miracle Volumizing & Strenghtening mascara.

Review: Essence I Need A Miracle Mascara

Lees ook: Essence Too Glam To Give A Damn Palette

Ik moet eerlijk toegeven, de mascara ziet er goed uit! Ik heb mooie zwarte, lange, gekrulde wimpers met volume. Alleen het is niet de meest fijne mascara die ik heb gebruikt. Het effect komt er uiteindelijk wel, maar daar ben je wel een hele tijd mee bezig. Zoals ik al zei is het borsteltje vrij droog en moet je dus heel veel laagjes aanbrengen voor het gewenste resultaat en dat vind ik jammer. Er zijn genoeg mascara’s waarbij je veel sneller dit resultaat hebt. Voor de rest is de houdbaarheid top. Hij blijft de hele dag zitten, loopt niet uit of brokkelt af.

Review: Essence I Need A Miracle Mascara

Of het ook echt je wimpers donkerder maakt kan ik helaas niet testen, maar zoals ik al zei neem ik die beloftes vaak met een korreltje zout. Voor de rest is het een fijne mascara die zeker volume geeft, alleen het is niet de fijnste mascara als je het mij vraagt. Ik denk dat er genoeg vergelijkbare mascara’s zijn waarbij je minder moeite hoeft te doen voor hetzelfde effect.

De Essence I Need A Miracle Volumizing & Strenghtening Mascara is vanaf nu in het vernieuwde assortiment van Essence te koop voor € 3,59 wat natuurlijk niet veel geld is.

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

9 reacties

  1. Een prima mascara dus, maar het duurt even voor je effect hebt. Dan is zo’n product mij vaak al kwijt. Ik vind het resultaat op jouw wimpers wel mooi, dat zeker wel :-).

  2. ik ben fan van de essence i love extreem (roze) snel en gemakkelijk in gebruik en een mooi resultaat wat de gehele dag vol houd. jammer dat deze niet helemaal zijn werk gemakkelijk doet. liefs soraya

  3. Hmm, ondanks dat het effect wel mooi is zou ik hem niet snel kopen. Ik hou echt niet van mascara’s met zo’n droge textuur waarbij je het zo moet opbouwen. Doe mij maar een goede snelle mascara! Ik vind de verpakking ook niet echt geweldig. Je hebt gelukkig mooie wimpers van jezelf dus hij staat bij jou wel heel tof.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *