Essence I Love Trends The Pastels

 photo Essence I Love Trends The Pastels1_zpsxvbcv1di.png

Een tijdje geleden liet ik jullie al de hele collectie zien van de Essence I Love Trends The Nudes lakken. Maar The Pastels waren nog niet aan de beurt geweest. Deze collectie is wat kleiner dan The Nudes, The Pastels heeft maar 8 verschillende kleuren. Maar toch vond ik het wel de moeite waard om deze aan jullie te laten zien. Dus hierbij, The Pastels! Lekker fleurig voor de nog korte lente en zomer!

 photo Essence I Love Trends The Pastels2_zpsxn7tp8jv.png

De Essence The Pastels vind je gewoon in het vaste assortiment in het normale schap, je kan er dus heel gemakkelijk aan komen. The Pastels hebben drie soorten finishes, glanzend, glitter en matte. Ik vind de kleuren leuk, maar ze blazen me niet om ver. Ook op de nagels zal je zometeen zien dat sommigen een beetje tegen vallen.

 photo Essence I Love Trends The Pastels3_zpsaibqizxs.png

Deze lakjes hebben een dun kwastje om je nagels mee te lakken. Daar moest ik wel even aan wennen omdat tegenwoordig elke nagellak een breed kwastje heeft. Ook is de structuur van de lak erg dun, waardoor de lak snel in de randjes trekt. Zelf heb ik dit echt heel erg vaak gehad en vond het erg vervelend. Wel een reden om niet snel weer deze lak te pakken, eerlijk gezegd. Laten we naar de swatches gaan kijken.

 photo Essence I Love Trends The Pastels5_zpsq0abjtjg.png

Sun Is Smiling

Een lekker zomers geel lakje, ik vind hem heel erg tof! Dekt prima met twee laagjes.

 photo Essence I Love Trends The Pastels6_zps9fuitb97.png

So Lucky

Een groen metallic lakje met een matte finish. Dekt net niet met twee laagjes en stiekem vind ik hem ook niet zo mooi.

 photo Essence I Love Trends The Pastels7_zpsli03dq4u.png

Bubble Bath

Ik krijg spontaan zin in een lekker warm bad met bubbels! Dit lakje dekt niet met twee laagjes en heeft een matte finish.

 photo Essence I Love Trends The Pastels8_zpsqmnfxidm.png

I’m So Fluffy

Een zomers oranje kleurtje, krijg meteen zin in mijn vakantie! Dekt met twee laagjes.

 photo Essence I Love Trends The Pastels9_zpsouowrazs.png

Yummy Gummy

Ze kunnen het beter yummy kauwgummy noemen, een echte roze kauwgom kleur. Dekt met twee laagjes.

 photo Essence I Love Trends The Pastels10_zpssvny0ntn.png

Do Nuts

Doe maar lekker niets … eh, nuts. Een metallic grijze kleur met een matte finish. Dekt met twee laagjes.

 photo Essence I Love Trends The Pastels4_zpsnyphvciw.png

Sweet At First Sight

Een echte roze prinsessen kleur. Dekt perfect met twee laagjes en heeft een matte finish.

 photo Essence I Love Trends The Pastels11_zpsdpgf5hio.png

Sparkles In A Bottle

Dat is het zeker, heel veel sparkle! Maar dat is juist leuk! Ik draag hier één laagje over Do Nuts heen.

 photo Essence I Love Trends The Pastels_zpsv51vubpy.png

Dat waren ze dan, alle The Pastels lakken van de Essence I Love Trends collectie. Stiekem vind ik het eigenlijk niet zo een geslaagde collectie. Ik vind maar twee kleuren echt leuk en de kwaliteit is niet geweldig. Ze chippen snel en hebben een dunne substantie die tijdens het lakken snel in de randjes trekt. Nee, hoe enthousiast ik soms over Essence kan zijn, kan ik dat niet over deze lakken. Ik zal ze dan ook lekker in het schap laten staan met uitzondering van de vrolijke gele kleur. De lakken zijn te koop in het normale schap van Essence voor € 1,89.

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

43 reacties

 • Reply
  chucky1012
  27 mei 2015 at 06:31

  Wauw, zeg dat zijn prachtige kleuren nagellakjes!
  Goed gelakte nagels.

  Xoxo

 • Reply
  Femke
  27 mei 2015 at 06:52

  Wat een mooie lakjes, vooral yummy gummy vind ik érg mooi!

 • Reply
  justjaxelle
  27 mei 2015 at 06:56

  zitten heel leuke kleurtjes tussen! vooral die gele vind ik leuk :)

 • Reply
  lucindainwonderland
  27 mei 2015 at 06:59

  Ze zien er heel leuk uit, maar zelf vind ik ze op de nagels wat tegenvallen. Had gehoopt dat het groene kleurtje wat beter te zien was, want ik houd wel van groen pastel, maar ook die was het niet. Meh, jammer. xxx Lucinda

 • Reply
  Danielle
  27 mei 2015 at 07:15

  Het had heel leuk kunnen zijn, maar jammer dat ze wat tegenvallen. Goede review! Ik denk niet dat ik er iets van zal kopen.

 • Reply
  Celeste
  27 mei 2015 at 07:21

  Jammer dat je de collectie vind tegen vallen, ik vind de kleurtjes juist wel heel erg tof! Maar wel fijn dat je zo eerlijk bent! En zo zie je maar weer dat smaken verschillen, ik vind juist bijna alle kleurtjes leuk en zou echt niet weten welke ik zou moeten kiezen haha! ;)

 • Reply
  Denise
  27 mei 2015 at 07:24

  Mwah, inderdaad een beetje matig. Ik vind de kleuren wel oké, maar volgens mij is de kwaliteit echt ver beneden peil. Jammer!

 • Reply
  Lesley
  27 mei 2015 at 07:27

  Ik vind het altijd bijzonder hoe sommige lakken van Essence juist goed blijven zitten en andere weer heel slecht ;-) Ik vind de gele wel echt een super toffe kleur en die roze kauwgom kleur wauw die is gaaf! Misschien als ze in de sale zijn.. hihi

 • Reply
  Sandra - Beautybysandra
  27 mei 2015 at 07:46

  Hmm echt heel erg bijzonder zijn deze lakjes ook niet… Jammer!

 • Reply
  Liset - Beautydagboek
  27 mei 2015 at 07:50

  Wat jammer dat ze zo tegenvallen! Sun is smiling is een prachtige kleur, die zou ik zeker dragen, maar de rest spreekt mij ook niet heel erg aan. Daarnaast heb ik zelf ook niet zulke goede ervaringen met Essence nagellakjes, ze chippen de eerste dag al inderdaad!

 • Reply
  Anna
  27 mei 2015 at 08:12

  Hele mooie kleuren!

 • Reply
  Frances
  27 mei 2015 at 08:23

  Mooie kleuren en heel erg mooi gelakt!

 • Reply
  Marjolein
  27 mei 2015 at 08:43

  Best leuke kleurtjes! Maar Essence chipt bij mij ook altijd super snel dus ik skip het liever. Helaas!

 • Reply
  Simone
  27 mei 2015 at 08:46

  Jammer dat de kwaliteit van de lakjes zo slecht is.. Yummy Gummy vind ik zo’n leuk kleurtje. Moest trouwens echt lachen om je ‘Ze hadden hem beter Yummy Kauwgummy kunnen noemen’.

 • Reply
  Bianca
  27 mei 2015 at 09:06

  Vooral Yummy Gummy vind ik qua kleur heel mooi, alleen dan jammer dat de kwaliteit niet zo goed is x

 • Reply
  Manon
  27 mei 2015 at 09:18

  Jammer dat de kwaliteit tegenvalt!
  Ik denk dat ik de gele en de yummy gummy wel ga kopen. Leuk voor de zomer en voor die prijs kan ik het niet laten ;-)

 • Reply
  Iris | Todayslipstick
  27 mei 2015 at 09:19

  Ah yummy gummy is echt een mooi fel kleurtje, perfect voor op de tenen als je op vakantie bent en bruine voetjes hebt! Do nuts is ook mooi.
  Liefs, Iris

 • Reply
  Margot
  27 mei 2015 at 09:35

  Er zitten lieve kleurtjes tussen, maar nog niet echt iets dat ik zou willen hebben.

 • Reply
  Lotte
  27 mei 2015 at 10:02

  I’m So Fluffy vind ik wel mooi, ik hou van zulke tinten! Maar jammer dat de kwaliteit niet fantastisch is.

 • Reply
  Daniëlle
  27 mei 2015 at 10:35

  Ik vind I’m So Fluffy echt heel erg mooi. En ook door de naam natuurlijk, Despicable Me! :)

 • Reply
  Naomi
  27 mei 2015 at 10:43

  Bubble bath en i’m so fluffy vind ik hele leuke kleurtjes!

  x

 • Reply
  Elsbet | La Vie Pure
  27 mei 2015 at 11:03

  Oh, pastelkleurtjes zijn altijd wel leuk voor de zomer!

 • Reply
  beautifulday4makeup
  27 mei 2015 at 11:13

  Daar zitten best mooie kleuren tussen :)

 • Reply
  Nicole
  27 mei 2015 at 11:16

  Oeh wat veel leuke lakjes! Er zitten een aantal hele mooie kleuren tussen.

 • Reply
  brightmorningdew
  27 mei 2015 at 11:46

  Jammer dat ze je tegenvallen, ik vind de lichtroze wel echt een prachtige kleur!

 • Reply
  Mieke
  27 mei 2015 at 11:56

  Ik zag deze in het schap want het was laatst actie en had stiekem wat nagellak aangebracht maar ik was er niet zo over te spreken. Ik haat het als nagellak snel chipt dus ben blij dat ik deze lakjes heb laten staan. Ik vind de roze en gele wel echt leuk qua kleur.

 • Reply
  Manon
  27 mei 2015 at 12:20

  Jammer dat ze wat tegenvallen, ik vind de kleurtjes wel erg zomers!

 • Reply
  Kiss & Make-up
  27 mei 2015 at 13:03

  Sun Is Smiling is een toffe kleur! Jammer dat je de kwaliteit niet helemaal super vindt.

 • Reply
  Kim
  27 mei 2015 at 14:53

  Wat jammer zeg dat de kwaliteit niet super is. Ik vind de kleurtjes echt prachtig namelijk.

 • Reply
  Melana
  27 mei 2015 at 15:28

  Wat een onwijs leuke kleurtjes!

 • Reply
  Linda / Oh My Beauty
  27 mei 2015 at 19:01

  Mooie kleurtjes! Maar zonde dat ze wat tegenvallen!

 • Reply
  femketje
  27 mei 2015 at 19:41

  wel leuke en lieve kleurtjes :D

 • Reply
  Nicky
  27 mei 2015 at 20:43

  Leuke kleuren voor een zacht prijsje! Ik denk dat ik binnenkort ook maar eens een kijkje ga nemen. Ik vind trouwens echt dat je mooie foto’s maakt, kan ik zeker nog wat van leren! :)

 • Reply
  Rachel
  27 mei 2015 at 23:04

  wat er best wel goed uit voor die prijs!

 • Reply
  Cynthia
  27 mei 2015 at 23:22

  Oh wauw, ik vind de gele kleur heel tof!

 • Reply
  Amelie
  27 mei 2015 at 23:27

  Allemaal zulke leuke kleurtjes!!

 • Reply
  Julie
  28 mei 2015 at 11:07

  Ik heb zelf Sparkles In A Bottle gekocht en die vind ik wel heel mooi. Dekt van zichzelf ook gewoon mooi in twee lagen! :-)
  Sun Is Smiling en Yummy Gummy vind ik zelf ook wel heel mooi!

 • Reply
  Lisa's Beautybabbels
  28 mei 2015 at 17:43

  Wat een leuke kleurtjes zeg! Jammer dat de kwaliteit wat te wensen overlaat..

 • Reply
  Nicole
  28 mei 2015 at 18:08

  Ah wat een schattige kleurtjes!

 • Reply
  Vera
  28 mei 2015 at 21:01

  Jammer dat ze snel chippen en niet zo fijn in gebruik zijn. Het zijn namelijk wel hele mooie kleuren vind ik zelf.

 • Reply
  Andrea
  31 mei 2015 at 21:52

  De gele kleur vind ik leuk, de rest een beetje saai of net niet.
  x

 • Reply
  Priscilla
  1 juni 2015 at 00:05

  Jammer dat de kwaliteit niet zo goed is want ik word wel heel vrolijk van jouw foto’s. De lakjes zien er op de foto tof en zomers uit… maar ik skip deze collectie wel. Ik heb veel van deze kleuren al in mijn bezit en heel eerlijk koop ik dan liever een iets duurdere lak die langer blijft zitten :)

 • Reply
  Simovic-Vuceljic Natasa
  5 juni 2015 at 15:44

  Het gebeurt wel bij Essence dat bepaalde collecties echt tegenslagen, wat spijtig is. Ik vindt het gele en roze kauwgumkleurtje wel leuk :) Al de rest spreekt me niet echt aan, je ziet gewoon aan de swatches dat er lijnen in zitten doordat het zo’n dunne substantie is. Liefs! x

 • Laat een reactie achter