Search
Close this search box.

Essence I Love Trends Nail Polish

 photo Essence I Love Trends Nagellak_zpsisiwcgsr.png

Naast het vaste assortiment lakjes heeft Essence nu ook I Love Trends lakken. I Love Trends heeft in totaal 16 verschillende kleuren nagellak verdeeld in twee groepen, The Pastels en The Nudes. Elke catergorie heeft 8 verschillende lakken met allemaal een andere finish. Ik laat jullie deze vrolijke kleuren nagellak graag zien!

In totaal ontving ik vijf verschillende kleuren om aan jullie te laten zien. Ik vind het erg vrolijke en zomerse kleuren, ideaal voor de tijd die er aan komt. Aan de dop kan je zien of het om een The Nudes lak of een The Pastels lak gaat.

 photo Essence I Love Trends Nagellak1_zpssuszw7ip.png

Eerst dacht ik dat er niet veel verschil in deze lakken zat, maar tijdens het swatchen kwam ik er achter dat The Pastels allemaal matte zijn. Of dat echt zo is weet ik niet, maar de drie die ik had waren allemaal matte en stond ook vermeld op de achterkant dat ze een matte finish hebben. The Nudes zijn gewoon mooie glanzende lakken.

 photo Essence I Love Trends Nagellak3_zpshzkinj4l.png

De flesjes vind ik er vrolijk uitzien, het trekt wel meteen je aandacht. Ze hebben een inhoud van 8 ml wat een prima inhoud is, daar kan je zeker een hele tijd mee vooruit.

 photo Essence I Love Trends Nagellak4_zpslcmt0ynn.png

De lakken hebben een vrij dun en smal kwastje, maar eigenlijk vind ik dit net zo prettig lakken als al die nieuwe brede kwastjes met een afgeronde onderkant. De structuur van de lak is ook erg fijn, eigenlijk gewoon perfect, niet te dun maar ook niet te dik. De droogtijd van de lak is ook prima, binnen een paar minuten kon ik gewoon weer mijn dagelijkse dingen doen.

 photo Essence I Love Trends Nagellak5_zpsmjhyea94.png

The Pastels – I’m So Fluffy

Volgens de verpakking moest dit een matte lak zijn, alleen daar zie ik weinig van terug. Het is een mooie pastel oranje kleur, ideaal voor de lente. Dekt met twee laagjes.

 photo Essence I Love Trends Nagellak8_zpsm01tq5yz.png

The Pastels – Yummy Gummy

Een knalroze kleur met inderdaad een toepasselijke naam, alsof ik naar knalroze kauwgom kijk. Deze wordt semi-matte en dekt met twee laagjes.

 photo Essence I Love Trends Nagellak7_zpsocxz3yvh.png

The Pastels – So Lucky

Een hele subtiele kleur groen, erg pastel. Deze heeft allemaal kleine shimmers en is echt matte. Dekt met twee laagjes.

 photo Essence I Love Trends Nagellak6_zpsmemyshgr.png

The Nudes – Pure Soul

Een echte nude kleur voor je nagels met een gouden shimmer die je haast niet terug ziet. Dekt net niet met twee laagjes.

 photo Essence I Love Trends Nagellak9_zpsawjcigpu.png

The Nudes – Hope For Love

Mijn favoriet, een prachtige oude roze kleur die een prachtige glans heeft en dekt met twee laagjes.

 photo Essence I Love Trends Nagellak10_zpsjltvhgr2.png

De Essence I Love Trends Nail Polish zijn hele vrolijke lakken al vind ik zelf. Alleen stiekem vind ik het matte effect wel een beetje jammer, dat is toch wel een beetje geweest. De lakken hebben voor de rest een goede kwaliteit en kosten maar € 1,89. De Essence I Love Trends Nail Polish zijn te koop in het vernieuwde assortiment van Essence.

Deze producten heb ik ontvangen ter review

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

47 reacties

  1. Goede review! Jammer inderdaad van de matte finish, ik vind dat dat er soms een beetje viezig uit kan zien, bij zulke kleurtjes. Maar de tinten zijn wel erg mooi!

  2. Die matte finish kan ik nog wel waarderen denk ik. Ben echt helemaal gek op die leuke pastel kleurtjes. Had een stuk minder dekking verwacht, dus dit vind ik er zeker wel goed uit zien. xxx Lucinda

  3. Oeh la la, de eerste twee lakjes vind ik erg mooi van kleur! Ondanks dit, heb ik ze afgelopen week laten staan in het schap. Mijn stash puilt namelijk uit. Ik heb wel het geurtje gekocht. Die is erg lekker!

  4. Ik vind het hele leuke lakjes, vooral de twee roze lakken en de perzik-oranje tint! Yummy Gummy is echt mijn favo, die zou ik in de zomer zo veel dragen :) x

  5. Oh Yummy Gummy is leuk zeg, die wil ik nog graag hebben! Zag ze vorige week in het schap staan maar er waren een paar uitverkocht, anders had ik Yummy Gummy zeker meegenomen. De rest vind ik niet echt bijzonder.

  6. Wat zijn dit allemaal leuke en vrolijke kleurtjes! Matte nagellak vind ik zelf eigenlijk nog steeds wel heel erg leuk en draag het dan ook graag.

  7. Mooie kleurtjes zijn dit zeg. Krijg er spontaan een lente gevoel van. Vind dat matte helemaal niet storend. Helaas mag ik met mijn werk geen nagellak op :(

  8. De matte finish vind ik vaak toch wel mooi! Maar dat verschilt natuurlijk ook weer per lakje. Deze kleuren spreken me helaas niet zo aan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *