Zoek
Sluit dit zoekvak.

Essence Hup Holland Hup!

 photo Essence-Hup-Holland-Hup_zps1e3f27af.png

Het duurt nog maar even of de echte oranje gekte barst los. Of misschien is het ook al wel begonnen, ik hoef de tv maar aan te zetten en elke reclame gaat over het WK. Binnenkort staan we weer allemaal achter oranje om ze te ondersteunen en dat is natuurlijk het leukste om dit in stijl te doen! Vandaar dat Essence een hele leuke Hup Holland Hup! collectie heeft!

 photo Essence-Hup-Holland-Hup3_zpsdde3e558.png

De collectie bestaat vooral uit handige items voor het WK en natuurlijk leuke versieringen. Zo heb je een aantal strikjes en elkastiekjes voor het haar, maar ook heuze tattoo’s! Zelf ben ik er niet zo een fan van maar er zijn vast mensen die het erg leuk vinden!

 photo Essence-Hup-Holland-Hup5_zpsd58c72da.png

Plakkerige handen van het bier of de cola? Of hebben de gescoord en heb je uit enthousiasme je buurman een hand gegeven? Maak ze dan eventjes snel schoon met deze handgel! Hij ruikt lekker fris en doet gemakkelijk zijn werk. Leuk detail zijn de rood, wit en blauwe balletjes.

 photo Essence-Hup-Holland-Hup4_zpsb0223251.png

Dan gaan we snel over naar de versieringen voor het gezicht! Deze super gave nep ‘wimpers’ maken je WK look natuurlijk wel helemaal af. Of ze echt stevig zijn weet ik niet want ze zijn volgens mij van papier. Ach voor een dagje is het leuk!

 photo Essence-Hup-Holland-Hup1_zps77670a92.png

Vlaggetjes op de wangen kunnen natuurlijk niet uitblijven, daarom heeft Essence deze super leuke stick waarmee je de Nederlandse vlag op je wangen kan tekenen.

 photo Essence-Hup-Holland-Hup2_zps3bef3562.png

Handig Aranka, de kleuren andersom doen! Je kan er trouwens ook een hele leuke WK eyeliner mee maken!

 photo Essence-Hup-Holland-Hup7_zps39e8bde8.png

En dan hebben we natuurlijk nog de rood, wit en blauwe nagellak! Hier zie je Topscores met twee laagjes.

 photo Essence-Hup-Holland-Hup6_zps3c2804b4.png

Hattrick! met twee laagjes, goed dekkende witte nagellak!

 photo Essence-Hup-Holland-Hup8_zps434daf4b.png

Wilhelmus Van Nassouwe, een royal blue, alleen hij dekt niet zo lekker.

 photo Essence-Hup-Holland-Hup9_zpsd434ac3a.png

De Essence Hup Holland Hup! collectie moet vanaf nu in Nederland bij de Kruidvat en Trekpleister te koop zijn. Voor het totale overzicht en de prijzen van de producten verwijs ik je naar dit artikel. Gaan jullie items kopen om oranje goed te supporten? Ik heb er dit jaar eigenlijk niet veel vertrouwen in, maar het zou gezellig zijn als we weer met z’n allen in de stad op een groot scherm naar Oranje kunnen kijken!

Deze producten heb ik ontvangen ter review

Vlog mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

35 reacties

  1. Ah de stick is zo handig, zo kun je goed een vlaggetje op je wangen zetten! Jammer dat er geen oranje lakje bij zit. Meestal ga ik toch eerder in het oranje gekleed dan in het rood, wit, blauw. Liefs

  2. Ik vind ’t super dat de Nederlanders altijd zo trots zijn op hun land en zo fanatiek supporteren. Belgen doen dat niet, of toch veel minder.

  3. Het witte lakje vind ik wel mooi, fijn ook dat hij zo goed dekt. De rest.. nee sorry, ik vind het niet bijzonder. Ik heb het al zien liggen bij kruidvat, maar ik ga ook niet wat aanschaffen.

  4. Ik heb er ook niet heel veel vertrouwen in, maar vind het altijd wel leuk om te kijken. De vlaggenkrijtjes heb ik al en ik twijfel nog over de nepwimpers :)

  5. Eeiiiiiiiiindelijk een goed dekkende witte nagellak in de winkels. Ik denk dat ik die maar ga inslaan, gewoon, niet voor de voetbal ofzo.

  6. Ahww die nagellakjes zijn zo mooi! Alleen jammer dat die blauwe niet zo goed dekt. Die desinfecteergel is ook heel erg leuk bedacht, erg handig voor feestjes!

  7. Ik heb ze inderdaad al bij het Kruidvat zien liggen. Zelf laat ik dit aan mij voorbij gaan, het is niks voor mij, maar dat neemt niet weg dat het leuke producten zijn die goed hun werk doen. xxx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *