Search
Close this search box.

Essence How To Make Brows Wow Make-Up Box

 photo Essence How To Make Brows Wow Make-Up Box6_zps7l55sacb.png

Sinds een aantal Kruidvat filialen in Nederland een heel groot schap hebben gekregen heeft Essence hier ook eindelijk de make-up boxen. Heb je dus geen Kruidvat in de buurt met een groot schap heb je op dit moment even pech, want dit super leuke doosje vind je alleen in de grote schappen. Maar ik vind het doosje zo fijn dat ik het wel met jullie moet delen, want je hebt hier echt een topper qua wenkbrauw poeder!

 photo Essence How To Make Brows Wow Make-Up Box_zpsmgsxktd4.png

De make-up boxen waren er al een tijdje in het buitenland maar ze zijn ook eindelijk in Nederland te koop. Het idee komt volgens mij een beetje bij Benefit vandaan, omdat dat merk ook zulk soort leuke doosjes heeft met make-up. Essence heeft heel wat doosjes uitgebracht en deze is speciaal voor je wenkbrauwen. De verpakking ziet er in ieder geval al heel erg leuk uit. Lekker speels en opvallend, dat past wel goed bij het merk.

 photo Essence How To Make Brows Wow Make-Up Box2_zpsfxijvdaf.png

How To Make Brows Wow. Volgens Essence gaat dat perfect lukken met dit handige doosje. Echt handzaam is hij niet, want je stopt hem niet even in je tas om hem mee te nemen. Maar voor thuis is hij ideaal als je tenminste een beetje make-up kan opbergen. In dit doosje kan je alles vinden voor je wenkbrauwen, drie verschillende kleuren wenkbrauw poeder, een highlighter, een kwastje en een pincet. Dan moet het toch helemaal goed komen niet?

 photo Essence How To Make Brows Wow Make-Up Box4_zpsq1shhnru.png

Als je het stoere doosje opent zie je meteen vier kleuren poeder. Drie verschillende kleuren wenkbrauw poeder en een highlighter om je wenkbrauwbot mee te accentueren. De drie verschillende kleuren zijn voor blondines, brunettes en een kleur die voor iedereen moet passen. De highlighter heeft een mooie subtiele glans die je altijd kan gebruiken en die voor iedereen geschikt is. De poeders zijn zacht van structuur en geven genoeg kleur af, zonder dat het heel erg graag kruimelen.

 photo Essence How To Make Brows Wow Make-Up Box5_zpsqxpuywns.png

In het doosje vinden we ook nog een kaartje met een uitleg hoe je het product het beste kan gebruiken. Zelf vind ik het een beetje overbodig, maar het kan natuurlijk handig zijn voor mensen die er nog niet zoveel kaas van hebben gegeten. Ook zit er een schattig klein pincetje bij en een kwastje. Het pincetje vind ik echt om te huilen, hij pakt geen enkel haartje beet en je moet echt moeite doen om er een haartje uit te krijgen. Niet echt een topper dus, maar voor in nood met één haartje zal het nog net kunnen, ik raad je zeker niet aan er je hele wenkbrauwen mee te gaan epileren. Het kwastje is opzich prima maar ik heb zelf toch betere kwasten. Het werkt maar daar vind ik alles ook wel mee gezegd.

 photo Essence How To Make Brows Wow Make-Up Box7_zpsjx77v0is.png

Het doosje ziet er voor de rest echt heel erg leuk uit! Alleen ik mis eigenlijk nog wel een borsteltje om je wenkbrauwen mee in vorm de kammen. Het doosje had dan in mijn ogen echt compleet geweest, want eigenlijk gebruik ik zo een borsteltje best wel vaak. Ook moet je je afvragen of je wel zo een groot doosje wil hebben. Want eigenlijk gebuik je maar één kleur en daar had je ook een veel kleinere verpakking voor kunnen krijgen. Het zijn dus even afwegingen die je moet maken.

 photo Essence How To Make Brows Wow Make-Up Box8_zps5mf95kyr.png

De swatches zien er in ieder geval goed uit. Ze zijn goed gepigmenteerd maar niet te heftig. Dat vind ik fijn als het om een wenkbrauwproduct gaat. Ik wil ze wel inkleuren, maar het moet niet te heftig en onnatuurlijk worden. Zo is het perfect. De kleur voor brunettes is perfect voor mij, de andere twee kleuren zijn net te licht/oranje voor mijn donker bruine wenkbrauwen.

 photo Essence How To Make Brows Wow Make-Up Box9_zpsy9wviirq.png

Hier draag ik al mijn make-up zonder wenkbrauw product. Jeetje, dat ik pas een jaar bezig ben met mijn wenkbrauwen, ik vind ze er zometeen met poeder echt een stuk beter uitzien. Vooral omdat ik al donkere wenkbrauwen heb en die witte stukjes ertussen door van mijn huid niet zo mooi vind.

 photo Essence How To Make Brows Wow Make-Up Box10_zpsmm40nnyq.png

En met wenkbrauw poeder in de perfecte kleur! Ik gebruik hier de kleur brunettes en hij staat perfect. Het is de perfecte kleur en laat zich heel gemakkelijk aanbrengen en bijtekenen. Hij vult alle kale stukjes op en ziet er veel dichter en voller uit. Mijn wenkbrauwen zijn wel aanwezig zo, maar ik vind het wel erg mooi staan.

 photo Essence How To Make Brows Wow Make-Up Box3_zpsm5eh41mg.png

Ik ben heel erg te spreken over het doosje en vooral de wenkbrauw poeder in de kleur voor brunettes. Alleen daar blijft het stiekem wel bij, dat is het enige product wat ik uit dit doosje zal gebruiken en dan is het wel heel erg jammer zo een groot doosje te hebben wat veel ruimte in neemt. De kwaliteit is zeker goed, maar stiekem had ik eigenlijk liever dat ene losse kleurtje gehad in een klein doosje. De Essence How To Make Brows Wow Make-Up Box is in de grote Essence schappen te koop en in de webshop van Kruidvat voor € 5,99.

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

26 reacties

  1. Vooral de donkerste kleur vind ik erg mooi, de lichtere kleuren zijn me wat assig. En ik snap goed wat je bedoelt: uit zo’n set zou je nooit alle producten gebruiken! Ik zou het denk ik leuker hebben gevonden als Essence 3 ‘losse’ kleuren had uitgebracht met nét wat meer verschil tussen de kleuren!

  2. Wat een fijne review heb je hier van gemaakt. Als ik dit zo lees dan denk ik dat ik de eyebrowkit van Catrice wel een heel goed alternatief vind! In dat setje vind ik de pincet wel fijn, en zitten (voor mij) de juiste kleurtjes gewoon los.

  3. Je zou die andere twee lichte bruine kleurtjes eventueel als overgangskleur in je arcadeboog kunnen gebruiken. Dan kun je het hele doosje gebruiken.

  4. ziet er goed uit, ik gebruik eigenlijk nooit wenkbrauw poeder, ik verf ze meestal 1x in de 2 weken en dan hoef ik ze ’s ochtends alleen even in de wenkbrauw gel te zetten! Echt ideaal! De box ziet er trouwens wel erg leuk uit :)

  5. Staat je heel mooi, mooi donker ook!
    Ik vind het doosje denk ik toch wat te groot om mee te nemen. Zeker als je idd maar 1 kleur gebruikt. Zelf geef ik dan liever de voorkeur aan het wenkbrauwdoosje van de Hema, zelfde prijs!

  6. Ik houd echt van goed bijgewerkte wenkbrauwen, maar ben wel heel moeilijk in het kiezen van een goede kleur. Voor mij was dit doosje het net niet helemaal helaas. xxx Lucinda

  7. Hmm.. Zo’n grote box voor enkel één kleur dat je echt gebruikt vind ik overbodig. En al zeker als het pincet niet goed in gebruik is :( x

  8. Dit doosje heb ik al een tijdje in mijn stash liggen, maar nog niet gebruikt. Hier ga ik toch eens verandering inbrengen. Ik denk wel dat ik ook alleen de kleur voor brunettes ga gebruiken :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *