Essence Hello New York Eyeshadow Palette

Automatische concepten

Ik schreef een tijdje geleden al over het Essence G’Day Sydney Eyeshadow Palette en vandaag is het Hello New York Eyeshadow Palette aan de beurt. Ik was al heel erg enthousiast over het ander palette dus begon heel erg enthousiast met het testen van deze variant. Is hij net zo goed als het andere palette?

Automatische concepten

Dit artikel bevat gekregen producten – uitleg

Wederom zit het oogschaduw palette in een kartonnen doosje en ziet het er erg leuk uit! Essence heeft een drietal paletten uitgebracht en alle drie de paletten zijn geïnspireerd op een stad. Dit is het New York palette, maar je hebt er ook nog eentje van Sydney (warme koper tinten) en Parijs (roze tinten).

Automatische concepten

Op de achterkant van het palette vind je meer informatie over het palette zoals de ingrediënten, de naam en dergelijke. Persoonlijk had ik het misschien ook nog wel een leuke toevoeging gevonden met tips hoe je het kan aanbrengen. Maar aan de andere kijk ik daar ook nooit naar.

Automatische concepten

Het Hello New York oogschaduw palette heeft zoals je ziet koele tinten die variëren van paars naar blauw. Persoonlijk zijn het niet die kleuren die ik snel zou kiezen, maar ik vind ze wel erg mooi bij elkaar passen.

Het palette bevat 9 verschillende kleuren oogschaduw en een oogschaduw is net zo groot als een 50 cent muntje, best groot dus. In de deksel zit nog een handig spiegeltje en het doosje sluit met een magnetische sluiting.

Zoals ik al zei zijn de kleuren niet meteen de kleuren die ik zou kiezen, maar ik vind ze wel mooi bij elkaar passen en ik denk dat je er hele mooie looks mee kunt maken.

Automatische concepten

Swatches van de bovenste rij oogschaduw. Ik moet zeggen dat ik best onder de indruk ben van de kleuren. Alleen de tweede kleur die een matte finish heeft is niet al te best maar dat zie je vaker met matte kleuren en goedkopere paletten.

Automatische concepten

De laatste rij met kleuren hebben ook een goede pigmentatie, wel zie je dat de derde kleur wat minder gepigmenteerd is maar dit is wederom ook weer een matte kleur. Gek vind ik het altijd dat goedkopere merken vaak moeite hebben met matte kleuren oogschaduw, die zijn vaak niet goed gepigmenteerd.

Automatische concepten
Automatische concepten

De look die ik maakte zijn met de shimmer kleuren gemaakt. Ik gebruikte de tweede kleur van links boven over het hele ooglid, de onderste kleur rechts in de crease, de donkerpaarse kleur in de buitenste hoeken en de witte kleur in de ooghoeken. Deze kleuren hebben een goede pigmentatie en blenden mooi in elkaar over zonder kleur te verliezen, dat vind ik fijn!

Automatische concepten

Ook dit palette van Essence vind ik weer van goede kwaliteit. Het is even de vraag of je wat met deze kleuren hebt, maar ik vind het mezelf uiteindelijk niet misstaan. Het Essence Hello New York Eyeshadow Palette is te koop voor € 6,99 bij de Kruidvat en Etos. Niet heel goedkoop, maar je krijgt er wel een goede kwaliteit voor terug.

Dit artikel bevat gekregen producten – uitleg

Dit vind je misschien ook leuk

9 reacties

 • Reply
  chucky1012
  13 maart 2019 at 06:02

  Wauw….
  Zo een prachtige look ?
  Ik hou van lila en paarsteinten ??

  Xoxo

 • Reply
  Marloes
  13 maart 2019 at 07:16

  Mooie look heb je ermee gemaakt. Zelf ben ik niet zo van de koele kleuren oogschaduw dus ik zou hem skippen. De pigmentatie is wel mooi zeg.

 • Reply
  Marjolein
  13 maart 2019 at 08:08

  Het zijn ook niet echt mijn kleuren, maar de swatches en look zien er zeker niet slecht uit!

 • Reply
  Mariska
  13 maart 2019 at 11:14

  Het zijn niet mijn kleuren maar wat Marjolein ook zegt, de swatches zien er wel goed uit moet ik zeggen. En natuurlijk ook wel fijn dat ze niet vervagen tijdens het blenden :)

 • Reply
  rachel
  13 maart 2019 at 11:48

  mooie look maar ik skip hem want het zijn niet echt mijn kleuren ;)

 • Reply
  Beautyjuf
  13 maart 2019 at 16:12

  Koele tinten zijn niet mijn ding. De swatches zien er overigens goed uit! Om eerlijk te zijn, had ik dat niet verwacht.

 • Reply
  Tessa
  13 maart 2019 at 18:17

  Wat een mooi palette en geweldige look heb je gemaakt

 • Reply
  Kelly
  13 maart 2019 at 18:35

  De kleuren zijn inderdaad heel specifiek maar voor die prijs is het een prachtig palette!

 • Reply
  engelina
  13 maart 2019 at 19:54

  Ik ben iemand die graag warme looks draagt maar ik vind dit wel mooie frisse kleuren voor de afwisseling.
  Of ik 7 euries over heb voor een Essence palette terwijl ik daar ook een Revolution palette voor kan hebben met meer kleuren en zelfde kwaliteit? Ik twijfel nog.

 • Laat een reactie achter