Essence Heat Wave Blush Tint

 photo Essence-Heat-Wave-Blush-Tint_zps748d141b.png

Deze maand en volgende maand ligt de Wave Goddess collectie van Essence in de winkels! Een hele vrolijke collectie die vol met kleur zit. Vandaag laat ik jullie deze vrolijk gekleurde blush tint zien die je wangen van een subtiele kleur moet voorzien. Ik ben erg benieuwd want vaak vallen ze een beetje tegen!

 photo Essence-Heat-Wave-Blush-Tint2_zps0e2388f2.png

Op het eerste gezicht lijkt het net een nagellak, maar dat is het niet. Het is echt een blush tint die je voor je wangen en lippen kan gebruiken. Ik vind hem er leuk uitzien omdat hij oranje is. Vaak zie je ze alleen maar in rode en roze kleuren, weer eens wat anders dus!

 photo Essence-Heat-Wave-Blush-Tint3_zps4aeb8e25.png

De verpakking geeft aan dat het voor een natuurlijk en frisse look zorgt. Het is altijd maar afwachten of het niet te natuurlijk is want vaak zie je er niet veel van terug maar alleen maar op de vingers, wat natuurlijk niet heel erg natuurlijk oogt.

 photo Essence-Heat-Wave-Blush-Tint4_zps0c4279b5.png

De verpakking geeft een handig kwastje waarmee je het handig is strepen kan aanbrengen. Vaak zie je ze ook in de vorm van een applicator maar dit is ook erg handig! Ik vind het alleen wel vreemd dat hier het steeltje roze is, is het dan toch geen oranje?

 photo Essence-Heat-Wave-Blush-Tint5_zps4712d274.png

En de swatches zijn ook roze! Dat vind ik wel een beetje misleidend. Maar gelukkig is het wel een mooie roze kleur die iedereen goed zal staan!

Na het uitvegen zie je meteen dat de roze kleur echt in de huid trekt. Na het aanbrengen moet je hem dus meteen goed uitwerken om geen vlekken te krijgen. De substantie is lekker gel-achtig en werkt makkelijk op het gezicht uit.

 photo Essence-Heat-Wave-Blush-Tint7_zpsb5622721.png

Hier draag ik geen blush tint.

 photo Essence-Heat-Wave-Blush-Tint8_zps2b836092.png

Hier met de blush tint! Je ziet een hele subtiele en mooie roze gloed, ik vind het echt een mooi en inderdaad natuurlijk effect geven. Het zit daarna ook niet allemaal aan mijn vingers en dat vind ik ook erg prettig!

 photo Essence-Heat-Wave-Blush-Tint9_zpsd78539a9.png

Ik ben erg enthousiast over deze blush tint. Maar eerlijk is eerlijk, ik vind het niet heel handig werken. Persoonlijk pak ik toch liever een gewone blush die je met een kwast kan aanbrengen. Dus daarom zou ik hem toch niet zo vaak gaan gebruiken. Hou je wel van dit soort producten dan kan ik hem je zeker aanraden!

 photo Essence-Heat-Wave-Blush-Tint10_zps8e420363.png

De Essence Wave Goddess collectie is vanaf nu tot en met augustus te koop bij de Trekpleister en Kruidvat. De blush tint in Loose Your Heart On The Board is te koop voor € 2,59! Wat vinden jullie er van?

Dit product heb ik ontvangen ter review

Vlog mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

23 reacties

 • Reply
  Vanessa
  15 juli 2014 at 14:00

  Ziet er mooi en natuurlijk uit. Toch zou ik ook eerder naar een gewone blush grijpen, dat lijkt me makkelijker werken. Mooie foto’s heb je gemaakt!

 • Reply
  WOMANOUK
  15 juli 2014 at 14:01

  Dit is inderdaad wel een beetje onhandig maar as je al zooooveeel blushes en dingen hebt dan is het leuk om ook zoiets in je collectie te hebben!

 • Reply
  chucky1012
  15 juli 2014 at 14:02

  Wat ziet dat er mooi uit en zo een subtiele kleur ;-)

 • Reply
  charile
  15 juli 2014 at 14:06

  Ziet er leuk uit, maar het is niks voor mij!

 • Reply
  Priscilla
  15 juli 2014 at 14:14

  De swatches zijn wel mooi, maar het lijkt mij verder niet handig werken en ik waag me hier dan ook niet aan! Wel misleidend inderdaad dat het product roze is en niet oranje.. ik verwachte zelf dat het meer een bronzer effect zou geven.

 • Reply
  Manon
  15 juli 2014 at 14:22

  Ziet er mooi uit, maar hij had wel ietsje donkerder voor mij gemogen.

 • Reply
  Mariëlle
  15 juli 2014 at 14:28

  Ik heb deze ook nog in mijn handen gehad, maar net wat jij zegt, het is niet makkelijk werken! Dat is de reden dat ik hem toch maar heb laten staan, want hij ziet er wel leuk uit!

 • Reply
  Kirsten
  15 juli 2014 at 14:31

  Ik ben hier wel erg benieuwd naar!

 • Reply
  Meike
  15 juli 2014 at 14:38

  Best wel misleidend ja, want ik zou toch meer oranje verwachten dan roze en daar zou ik niet per se blij van worden. Hij staat je dan wel weer erg leuk!

 • Reply
  AA Beautyaddicts
  15 juli 2014 at 14:55

  Wat stom dat het dan een hele andere kleur blijkt te zijn, hier gaan ze veel mensen mee misleiden…

 • Reply
  Jaimy en Laura
  15 juli 2014 at 16:02

  Ik hou zelf van iets meer kleur. Ook is het inderdaad wel raar dat hij oranje lijkt!

 • Reply
  Tessa
  15 juli 2014 at 16:14

  Ik heb hem zelf ook, alleen gebruik ik hem als lipstain en daar is hij perfect voor! Hij blijft de hele dag mooi roze en vertoont geen rare vlekken of ‘gaten’ in de kleur. :)

 • Reply
  Julie
  15 juli 2014 at 16:44

  Ik vind het aanbrengen van vloeibare blushes altijd zo’n moeilijk ding.
  Hij is wel mooi subtiel, en gelukkig is hij niet oranje! :p

 • Reply
  maroussiabeauty
  15 juli 2014 at 17:02

  Ziet er erg goed uit! Heb net een review van de highlighter gepost. Vind deze collectie erg fijn x

 • Reply
  Melissa
  15 juli 2014 at 17:34

  Wat een mooie kleur op je wangen!

 • Reply
  Linda / Oh My Beauty
  15 juli 2014 at 18:10

  Het ziet er goed uit, maar ik heb toch liever een normale blush.

 • Reply
  Jana
  15 juli 2014 at 20:08

  Mooi kleurtje, maar persoonlijk gebruik ik liever een poeder blush :) x

 • Reply
  Anne Solveig
  15 juli 2014 at 20:34

  Subtiel!

 • Reply
  justjaxelle
  15 juli 2014 at 20:54

  ziet er mooi uit!

 • Reply
  pamelas
  15 juli 2014 at 21:18

  ik gebruik dit gewoon niet ook al is het een mooi product. Daarom heb ik hem laten liggen.

 • Reply
  iiiThinkPink
  15 juli 2014 at 22:17

  Geeft een mooi subtiel resultaat!

 • Reply
  Romy
  16 juli 2014 at 00:36

  Mooi subtiel effect geeft ‘ie!

 • Reply
  Hester
  16 juli 2014 at 10:01

  Ik houd van naturel, maar dit effect vind ik zo subtiel dat ik ‘m niet echt de moeite waard vind, haha.

 • Laat een reactie achter