Zoek
Sluit dit zoekvak.

Essence Glow Like A Mermaid Highlighter

Essence Glow Like A Mermaid Highlighter

Highlighters, unicorns en mermaids zijn hot. Het moet tegenwoordig allemaal glanzen, schattig zijn en felle kleuren hebben. Essence dacht een gouden combinatie te maken met een highlighter met een knipoog naar een zeemeermin. Deze highlighter heeft verschillende kleuren schubben zoals de staart van een zeemeermin en moet voor een prachtige glans op je gezicht gaan zorgen. Of zoals Essence het zegt, glans zoals een zeemeermin!

Essence Glow Like A Mermaid Highlighter

Eerlijk is eerlijk, de highlighter ziet er echt prachtig uit, fotogeniek gewoon. De highlighter heeft schubben met verschillende kleuren maar ik kan je alvast zeggen dat die amper gepigmenteerd zijn dus er blijft alleen maar een glans over op het gezicht. De verpakking is de standaard verpakking die we gewend zijn van Essence en is stevig en sluit prima. De highlighter heeft een inhoud van 10 gram wat best veel is, dus je doet hier vast ook een hele tijd mee.

Essence Glow Like A Mermaid Highlighter

Op de achterkant vind je natuurlijk zoals gewoonlijk wat praktische informatie en de naam van het product. Forever Mermaid, zo heet de highlighter, leuke en toepasselijke naam.

Essence Glow Like A Mermaid Highlighter

De highlighter zelf ziet er echt prachtig uit, ik vind het bijna zonde om hem te gaan gebruiken. De poeder is zacht en geeft gemakkelijk af aan de kwast. Wel vind ik jammer dat als je hem gaat gebruiken de kleuren een beetje door elkaar heen gaan lopen en hij er meteen niet meer zo mooi uitziet.

Essence Glow Like A Mermaid Highlighter

Zoals je kan zien geeft de highlighter helemaal geen kleur af maar alleen glans. Je hoeft dus niet bang te zijn dat je een halve regenboog op je wang hebt zitten. Wel vind ik het altijd jammer dat goedkopere highlighters wat meer een poederglans hebben dan een echte glans zoals je wel ziet bij duurdere merken. Dat is helaas ook het geval bij deze highlighter. Maar laten we naar de highlighter op de wangen gaan kijken.

Essence Glow Like A Mermaid Highlighter

Hier zie je mijn wang met alleen foundation en bronzer.

Essence Glow Like A Mermaid Highlighter

Hier heb ik de highlighter aangebracht over de bronzer. De glans is heel subtiel maar toch zeker aanwezig.

Essence Glow Like A Mermaid Highlighter

Ik had niet heel veel verwacht van deze highlighter toen ik de swatches zag en op het gezicht is hij dus ook niet echt heel erg aanwezig. Hij geeft een mooie subtiele glans en dat is helemaal prima als je daar van houdt. Wil je echt voor meer glans gaan, dan zou ik een andere highlighter zoeken.

Essence Glow Like A Mermaid Highlighter

Ik vind de Essence Glow Like A Mermaid Highlighter echt een plaatje en zeker een aanwinst voor de stash als je hem open en bloot neer wilt leggen. Qua werking vind ik het niet meteen een bijzonder goede aanwinst. Hij is namelijk vrij subtiel en zeker geen knaller. Ik denk dat je dan voor die € 3,59 (wat trouwens ook echt niet veel geld is) wel wat beters van Essence of een ander merk te vinden is. Essence is te koop bij de Kruidvat en geselecteerde filialen van de Etos.

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

7 reacties

  1. De verpakking ziet er echt prachtig uit, maar jammer van het resultaat. Ik heb wel eens een Essence blush weggegooid, kwam nauwelijks pigment af.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *