Search
Close this search box.

Essence Glam Girl Lipstick

Ik ben helemaal geen fan van lippenstift en daarom had ik er echt maar 1 of 2 die ik nooit gebruik. Ik zag toen ik naar de Essence Metallic collectie keek ook allemaal nieuwe lippenstifts liggen. En voor maar € 1,99 echt een koopje dus. Omdat er ook nog een actie was ging er nog 25 % korting vanaf, dat kwam me helemaal goed uit. En ik besloot hem mee naar huis te nemen.

Dit is het lipstickje Glam Girl, ik vind hem niet heel erg groot, maar ik heb niet zo veel verstand van lipstick dus misschien is het ook wel normaal, ik vind hem in ieder geval niet al te groot, maar wat wil je ook voor dat geld.

Ik vind hem fijn smeren lekker romig en plakt niet. Alleen de kleur, er komt bijna geen kleur vanaf. Dat is best wel jammer. Je ziet wel dat het een klein beetje donkerder is en met een glansje met kleine glittertjes erin. Maar verder houdt het ook echt wel op. Erg jammer! Hij blijft ook niet heel erg lang zitten, na een glas drinken is hij zo goed als weg. Ik vind het kleurtje wel heel erg mooi. Jammer dus dat het niet zo fel is op je lippen.

Ik weet niet of ik hem vaak ga dragen want voor dit effect kan ik ook mijn Rosebud Salve op doen of een andere verzorgende lippen balsem. Maar misschien grijp ik wel heel vaak naar, hij draagt in ieder geval wel heel erg prettig, hij plakt totaal niet. Hier onder zie je nog een paar swatches.

De lipstick is te koop voor € 1,99 bij de Kruidvat.

Op de hand.

Op de lippen.

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

4 reacties

  1. ik vind hem wel mooi, maar aan de verpakking hadden ze wel iets kunnen doen, normaal hebben ze hartstikke leuke verpakkingen, kijk maar naar de berlin collectie. nu ziet het er nogal plastic uit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *