Essence gel eyeliner Berlin Rocks

Toen ik met Kim in Utrecht bij de MAC counter aan het snuffelen was wou ik bijna de LE eyeliner kopen van de MAC over me collectie. Ik had bijna de medewerkster aan de mauw getrokken om te vragen of ze dezelfde prachtige paarse kleur voor me wouden pakken. Tot ik ineens een heldere ingeving kreeg, volgens mij heeft Essence precies dezelfde kleur in het standaard assortiment zitten. Met die gedachte zochten we snel een Kruidvat op en daar kocht ik hem dan, de prachtige paarse eyeliner en stukken goedkoper!

Dit is hem dan, de Essence eyeliner in Berlin Rocks. Ik vind het echt een prachtige eyeliner en hij is ook zeker erg goed gepigmenteerd. Je denk nu misschien wel, waarom een paarse eyeliner, nou ik dacht misschien staat dat wel mooi in combinatie met mijn paarse Inglot palette en het resultaat vind ik echt heel erg mooi, het resultaat kan je trouwens verderop in het artikel zien.

Ik moet wel heel erg wennen aan de structuur van dit product, de gel is namelijk heel erg zacht, net geen water. Dus hij glijd echt heel erg over je oogleden heen, ik heb hem liever iets steviger van structuur omdat je nu met het kwastje in het midden een minder gepigmenteerd stuk hebt omdat hij zo zacht is. Dat is waarschijnlijk het verschil met MAC want die heeft een erg fijne structuur van zichzelf. Hier zit alleen wel wat meer in dan in een MAC gel liner. Hier zit namelijk 3,2 gram in en in die van MAC maar 3 gram.

Hier nog een paar shotjes met de eyeliner op! Ik vind hem heel erg fijn, alleen een beetje jammer dat hij zo ontzettend zacht van structuur is. Hij blijft trouwens wel erg goed zitten, met make-up remover is die er ook moeilijk af te krijgen. Maar op de verpakking staat dat die waterproof is dus dat zal daar wel door komen. De eye liner kost trouwens € 2,99 en is gewoon te verkrijgen in het standaard assortiment van Essence.

Dit vind je misschien ook leuk

21 reacties

 • Reply
  Manon
  27 september 2011 at 15:12

  Mooie kleur zeg! Ik vind dat paars echt super goed staat bij jouw oogkleur ook.. Kan je misschien een keer een artikel schrijven over hoe je het beste lenzen in en uit kan doen? Ik zie dat je ook lenzen draagt, ik heb er moeite mee en het wil me nooit goed lukken..

  • Reply
   Aranka
   27 september 2011 at 15:15

   Dat kan ik zeker, mijn vader is opticien dus zal hem ook even om tips vragen! :)

   • Reply
    Yvonne
    27 september 2011 at 19:43

    Dat lijkt mij ook wel handig, aangezien ik ook lenzen draag ;)

 • Reply
  Joyce
  27 september 2011 at 15:20

  Ik vind hem echt heel erg mooi bij jouw ogen staan Aranka!

 • Reply
  Yak Man
  27 september 2011 at 15:22

  wauw, hij ziet er mooi uit! Oe, hij klinkt erg goed! met Catrice heb ik namelijk al snel panda ogen, doordat hij smudge :|.

 • Reply
  Charlotte
  27 september 2011 at 16:27

  Supermooi en het geeft hetzelfde resultaat als MAC haha.
  erg leuk.

  x

 • Reply
  Miranda
  27 september 2011 at 16:29

  wauw ziet er mooi uit!

 • Reply
  LottedeJ
  27 september 2011 at 16:30

  Mooie kleur! Die staat inderdaad mooi bij je oogschaduws van Inglot. Ik heb de bruine van Essence en daar ben ik ook erg tevreden over!

 • Reply
  Rani
  27 september 2011 at 17:32

  Staat erg mooi bij die paarse ooglook! Inderdaad een stuk goedkoper dan MAC! ^^

 • Reply
  Sophie
  27 september 2011 at 18:57

  Hij staat je heel erg mooi! Ik weet dat je dyslexie hebt, maar wil je toch even verbeteren (sorry!) mauw is namelijk mouw ;). Geeft niks hoor, zag het alleen staan en ik wilde het even melden. Ik ga ook maar eens een Essence gelliner kopen, omdat die nu bij ons ook eindelijk in het schap zitten!

 • Reply
  Marijke
  27 september 2011 at 18:57

  Mooie kleur!! Die paarse oogschaduw staat je echt goed!

 • Reply
  Kim
  27 september 2011 at 19:22

  Dat heb je weer goed geshopt! haha zo veel goedkoper dan de MAC versie!

 • Reply
  charile
  27 september 2011 at 19:33

  wauw die is mooi :D

 • Reply
  Cynthiiaa
  27 september 2011 at 20:47

  Mooie eyeliner, wat een gave kleur zeg!

 • Reply
  Kelly
  27 september 2011 at 22:12

  Hij staat je echt prachtig!

 • Reply
  Jenna
  28 september 2011 at 00:06

  Haii op welke paarse kleur uit de Mac me over collectie vind je hem dan lijken?

 • Reply
  Soraya
  28 september 2011 at 10:50

  Mooie ooglook zeg! Zodra de eyeliner hier in ’t schap ligt ga ik ‘m ook halen. Ik houd altijd wel van paarstinten.

 • Reply
  Maya
  28 september 2011 at 11:14

  Ik zou niet zo snel paars gekozen hebben, maar het staat je echt heel goed! :)

 • Reply
  Daniëlle
  28 september 2011 at 14:44

  Vind ze inderdaad iets te zacht.. verder zijn ze erg fijn!

 • Reply
  Nannick
  30 september 2011 at 14:43

  Leuke kleur! :)

 • Reply
  Pauline
  1 oktober 2011 at 13:40

  Heel mooi!

 • Laat een reactie achter