Zoek
Sluit dit zoekvak.

Essence Floral Grunge

Gisteren konden jullie de nieuwe collectie van Catrice zien waar ik heel erg enthousiast over was. Vandaag laat ik jullie de nieuwe collectie van Essence zien die vanaf april tot en met mei in de winkels ligt. Namelijk de Essence Floral Gruge collectie. Een stoere maar ook lieve collectie in één. Lieve zomerse bloemen kleurtjes worden gecombineerd met stoere grunge kleuren. Ik stel je de collectie even voor!

Eye Like Flowers – Eye Like Grunge

Quattro Eyeschadow – € 2,99

Be Flowerfull

Matte Blush – € 2,59

Lily Bloom – Grunge Me Tender – Be Flowerful

Madly Purple – Black to the Roots

Nail Polish – € 1,89

Stick-On Eyeliner – € 1,99

Kissing Me Softly

Grungy Kisses Rock!

Mini Lipgloss Set – € 2,59

Hair Dye Powder – € 2,99

Body Tattoo – € 1,99

Welke items staan er op jullie wishlist? De Essence Floral Grunge collectie ligt vanaf april tot en met mei in de winkels, bij onder andere Kruidvat en de Trekpleister.

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

47 reacties

 1. Wat een mooie en leuke collectie! Die hair dye lijkt me super gaaf, maar ik heb helaas donkerbruin haar dus dat zal niet zichtbaar zijn.. Ook die minilipgloss zien er uber schattig uit zeg!!
  Maar waarom weer die opplak eyeliner? Ik ben benieuwd bij wie dit ooit gewerkt heeft.. :S

 2. dit is sinds lang een collectie die ik echt helemaal zou willen kopen!!! Zo’n prachtige kleurtjes! Met favorieten de oogschaduws en de lakjes (: Wat houdt juist dat hair dye powder in?

 3. Leuke collectie!
  Ik vind het lakje Grunge Me Tender erg pretty.
  De glosjes zien er ook erg leuk uit. Ik ben het meest benieuwd naar de Die Hair Dye Powder.

 4. Schattig die 3 lipglosje in zo’n setje! Ben benieuwd naar die poeder! :) vind die body tattoo’s echt kinderachtig, eerlijk gezegd! Maar de rest is wel leuk!

 5. hmm nee, weeral niets voor mij. De lakjes zijn niet mijn kleurtjes. Ik ben benieuwd hoe de hair dye eruit ziet en werkt maar ik zou het niet kopen en de mini lipgloss setjes zijn heel erg leuk, maar ik draag niet graag lipgloss :p

 6. Deze collectie ziet er erg gaaf uit! Dat haarpoeder ga ik me zeker aanschaffen en misschien ook wel een lipgloss setje. :)

 7. wat een leuke LE zeg!
  Ik ben wel heel benieuwd naar die hair Dye powder, geen idee wat het is, daarom juist! Ook die lipgloss setjes zien er cute uit zeg.
  x

 8. Ik snap niet dat elk merk nu met een opplak eyeliner komt, ze zien toch dat het ook bij andere merken niet werkt ;) Maar leuke collectie!

 9. Wow, wat een gave collectie! Ik ben erg benieuwd naar die lipgloss setjes, want ik vind sommige kleuren wel heel bijzonder. En ook naar de Hair Dye Powder, ben benieuwd of het wat is :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *