Essence Eyeliner Pen

Toen ik naar het nieuwe assortiment van Essence en Catrice keek viel mij deze eyeliner pen ineens op. Ik had hem nog nooit eerder gezien. Ik maakte eventjes snel een swatch op mijn hand en wat blij verrast, wat een mooie strakke lijn maakte deze eyeliner pen, ik besloot hem daarom voor een leuke prijs mee naar huis te nemen.

De eyeliner pen is een soort stiftje waar je makkelijk een lijntje mee kan trekken. Handig voor mensen als mij want ik ben echt niet handig op dit gebied, of ik doe teveel eyeliner op mijn kwastje of te weinig. Maar deze geeft gewoon altijd kleur af omdat het een makkelijke stift is en zo kan je dus makkelijk en geleidelijk een strakke lijn zetten (wel met oefening). De pen is ook extra longlasting, of hij dit ook echt is vertel ik jullie straks.

Zo ziet hij eruit, lekker strak en makkelijk. Hij heeft een vilten puntje en hij trekt een middelmatige lijn, geen dunne maar ook zeker niet een dikke.

Lijntje getrokken op mijn oog, ik moet nog wel eventjes oefenen hoor, want ik ben er nog niet zo handig in. Maar ik vind het effect zeker al erg mooi. Lekker strak en valt goed op. Het is niet dat hij haast geen kleur afgeeft.

Even een snelle swatch op mijn hand gemaakt, zoals je ziet een mooie gepigmenteerde lijn. Ik ben erg blij met het resultaat. Maar ik wou natuurlijk weten of hij echt longlasting was. Ik ging dus als een gek over de eyeliner heen wrijven en er gebeurt echt helemaal niks, alleen de kleur word wat minder intens zoals je hieronder kan zien.

De eyeliner pen is te koop voor € 2,49 bij de Kruidvat

Dit vind je misschien ook leuk

15 reacties

 • Reply
  brecht
  8 april 2011 at 08:35

  Ziet er super uit!
  Ik had die van de essence sunclub, alleen die heeft me moeder ingepikt.

 • Reply
  Manon
  8 april 2011 at 09:06

  Hier lag deze al een hele lange tijd in het assortiment. Ik heb hem ook maar kan er voor geen meter mee werken haha! Ik gebruik hem soms om wat nail art op m’n nagels te maken… :razz:

 • Reply
  Sabine
  8 april 2011 at 10:12

  Ziet er goed uit! Ik ben absoluut geen held in dit soort pennen.

 • Reply
  Jessica
  8 april 2011 at 11:30

  Nice! Ik vind vilten pennen echt ideaal voor eyeliner, als ik mijn cake liner niet gebruik dan pak ik een van de vilten die ik heb! Het brengt zoooo easy aan, ik kan niet omgaan met normale vloeibare eyeliner haha!

 • Reply
  Leontine
  8 april 2011 at 11:40

  Ik vind zo’n vilten pen juist helemaal niets. De puntjes worden snel “slap” en dan strepen ze niet mooi meer… :sad:

 • Reply
  Silva
  8 april 2011 at 14:50

  Wow, hij werkt echt goed! Lijkt me wel wat :)

 • Reply
  Sharon
  8 april 2011 at 18:08

  Ziet er mooi uit!

 • Reply
  marayah
  8 april 2011 at 19:52

  Ow die is wel mooi zeg. (: :razz:

 • Reply
  Lisa
  9 april 2011 at 09:57

  Ziet er erg mooi uit!
  Ik ben zelf erg gek op mijn vloeibare eyeliner.

 • Reply
  Miranda
  9 april 2011 at 12:56

  ziet er goed uit :) Ik vind vloeibare eyeliner ook erg mooi;D

 • Reply
  Eline
  11 april 2011 at 13:07

  ziet er goed uit!

 • Reply
  Paj
  15 april 2011 at 21:38

  Een tipp, ik heb hem pas 4 maanden en er zit al soort schimmel of iets groen erop ensuu, en ik heb hem weggegooit want als ik in het buisje kijk zit die vol dat groene spul, dus wel na 4 maanden ongeveer weggooien! ;-)

  • Reply
   Aranka
   15 april 2011 at 22:06

   Oh jakkes, goed dat je het zegt!

 • Reply
  jamie
  22 april 2011 at 15:05

  ik had deze ook maar ik gebruikte m bijna nooit.

 • Reply
  louise
  14 december 2012 at 22:16

  Ik had die ook, ik was er in het begin erg tevreden over maar af en toe leek hij uitgedroogd en een paar dagen later deed hij het opeens weer heel goed, uiterst merkwaardig

  MAAR EVEN SERIEUS OP EEN DAG MAAKTE IK HEM OPEN EN WAS HET TOPJE BESCHIMMELD!!!!!!

  dit vond ik echt te smerig heb hem meteen weg gegooid en ga nooit meer op nieuw kopen D;

 • Laat een reactie achter