Essence Express Dry Drops

Geduld, dat moet je soms echt hebben als je je nagels gelakt hebt. Sommige nagellak duurt er echt eeuwen over dat het goed droog is, je moet snel ergens heen of je hebt geen zin om helemaal niks te doen omdat je nagels droog zijn. Nou al die problemen had ik last van. Maar nu niet meer, dankzij dat Essence een Nail Art lijn had uitgebracht met daarin Express Dry Drops om te zorgen dat je nagellak snel droogt en uithard.

Ik had altijd wel gehoord van dit soort druppels, maar had nooit echt de behoefte om zoiets te gaan kopen. Ik wachtte wel wat langer zodat mijn nagels droog waren en bedacht wanneer ik mijn nagels ging laken en dat was meestal vlak na het eten zodat ik in alle rust het kon doen en daarna niets hoefde te doen. Maar vaak als ik dan ’s ochtends weer opstond zaten er toch allemaal deuken in mijn nagellak, met andere woorden dus nog steeds niet goed uitgehard. Erg vervelend, want ik echt echt een hekel aan niet mooie egale nagellak!

Maar toen Essence zijn assortiment dus uitbreidde zag ik deze staan voor maar € 1,99 wat echt geen geld is. Ik nam hem dus mee en testte hem meteen uit! En het werkt echt heel erg fijn. Je lakt eerst je nagels en als je daarmee klaar met doe je op elke nagel 1 druppeltje. Als je erg lange nagels hebt en dan vooral mijn duim gebruik ik 2 druppeltjes maar echt niet meer want het verspreid zich erg snel! Je halve vingers gaan er ook onder zitten! Sinds ik dit dus gebruik zijn mijn nagels lekker snel droog en heb ik ’s ochtends niet meer ingedeukte nagellak! En als ik ergens snel heen moet of iets moet doen scheelt het me behoorlijk wat tijd met drogen dankzij dit wondertje.

Het flesje bevat 8 ml en dat is behoorlijk wat, je hebt echt maar 1 druppeltje nodig per vinger dus je doet er wel lang mee! Het flesje heeft een handje pipetje zodat je het er makkelijk op kunt laten druppen. Ik vind dit persoonlijk veel fijner dan een sneldroog topcoat oid.

Je moet wel oppassen als je meerdere lagen nagellak aanbrengt het niet na elke laag aan te brengen maar gewoon als je echt klaar bent. Want lak en dik spul gaan niet samen dan krijg je echt een bende!

Je kan de Dry Drops bij de Kruidvat kopen met een Nail Art Assortiment voor € 1,99

Dit vind je misschien ook leuk

11 reacties

 • Reply
  Manon
  9 februari 2011 at 09:29

  Misschien moet ik deze ook nog maar een keer een kans geven. Ik heb ze nu 2 keer geprobeerd maar het was 2 keer een ramp haha!

 • Reply
  Laura
  9 februari 2011 at 09:47

  Het klinkt veelbelovend!!

 • Reply
  Anne
  9 februari 2011 at 10:25

  Ik ga hem binnenkort ook reviewen. Ik heb hem al een poosje maar nog niet gebruikt.. Dus ben erg benieuwd!

 • Reply
  Silva
  9 februari 2011 at 15:10

  Ik heb dit in mijn bezit, ik was echt blij verast met hoe goed het werkt!

 • Reply
  silke
  9 februari 2011 at 15:32

  Ik was al een tijdje heel erg benieuwd naar, fijn dat je het gereviewd hebt :)

 • Reply
  silke
  9 februari 2011 at 15:33

  Mijn zin was is een beetje vaag; er moet er nog tussen ;)

 • Reply
  Angelique
  9 februari 2011 at 18:44

  Ben hem nog steeds niet tegengekomen helaas! Wil hem wel graag

 • Reply
  Bibiane
  9 februari 2011 at 18:59

  Ik vind em heel erg fijn. Gebruik hem echt meteen na het lakken van elke nagel (nagel, druppel) en dan een nieuwe laag erover. Werkt bij mij prima.

 • Reply
  Meike en Anisha
  9 februari 2011 at 20:37

  Ik ga ‘m toch halen. Ik had er eerst een van p2 maar die was niet zo fijn.

 • Reply
  Kimberley
  10 februari 2011 at 17:41

  Klinkt aanlokkelijk!

 • Reply
  Sofie
  14 januari 2013 at 20:45

  Je kunt ook de droogspray van essence kopen

 • Laat een reactie achter