Zoek
Sluit dit zoekvak.

Essence Epic Sunset Eyeshadow Palette

Essence Epic Sunset Eyeshadow Palette

In het vernieuwde assortiment van Essence zit echt een tof nieuw oogschaduw palette. Het is het Essence Epic Sunset Eyeshadow Palette met daarin 12 verschillende kleuren oogschaduw. De naam en de verpakking doet al een beetje vermoeden dat de kleuren wat te maken hebben met de ondergaande zon.

Essence Epic Sunset Eyeshadow Palette

Het nieuwe Essence Epic Sunset Eyeshadow Palette is gemaakt van karton en is best aan de maat. Essence heeft dit palette niet gemaakt om mee te nemen op reis. Het palette is stevig gebouwd en sluit met een magnetische sluiting.

Volgen jullie mij al op Instagram?

De vormgeving van het oogschaduw palette vind ik erg leuk gedaan. De kleuren van het palette komen overeen met de oogschaduw kleuren en daarnaast vind ik het ook erg bij Essence passen.

Essence Epic Sunset Eyeshadow Palette

Hier kun je goed de inhoud van het palette zien. Het palette is vrij groot, maar er zit geen kwastje toegevoegd. Niet dat ik dat een gemis vind, maar wat mij betreft had hij dan wel wat compacter kunnen zijn. Er zit overigens wel een spiegeltje in de deksel.

Essence Epic Sunset Eyeshadow Palette

De kleuren in het Essence Epic Sunset Eyeshadow Palette zijn divers en hebben vrijwel allemaal een mooie shimmer. De twee onderste kleuren zijn mat en de In The Clouds is ook een matte kleur.

Ondanks dat de kleuren heel divers zijn, zijn ze wel heel goed met elkaar te combineren. Ook kun je ervoor kiezen om een wat veiligere look te maken of helemaal uit te pakken met kleur.

Essence Epic Sunset Eyeshadow Palette Swatches
Essence Epic Sunset Eyeshadow Palette Swatches

De swatches van het oogschaduw palette verbazen me enigszins, vooral omdat de oogschaduw paletten van Essence mij de laatste tijd behoorlijk tegenvallen. Nu weet ik ook dat de swatches van Essence goed kunnen zijn, maar dat er na het blenden weinig van de kleur overblijft. Ik ben dus ook heel benieuwd wat de kleuren gaan doen op het ooglid. Maar tot nu toe ben ik erg enthousiast want dit ziet er goed uit.

Essence Epic Sunset Eyeshadow Palette Look
Essence Epic Sunset Eyeshadow Palette Look

En gelukkig kan ik zeggen dat ik enthousiast blijf. De kleuren brengen makkelijk aan en geven goed veel pigment op de huid af. Ook blijven de kleuren goed zichtbaar na het blenden. Het blenden zelf gaat ook heel prettig waardoor de kleuren mooi in elkaar overlopen zonder intensiteit te verliezen.

Essence Epic Sunset Eyeshadow Palette

Ik vind het Essence Epic Sunset Eyeshadow Palette zeker een mooie toevoeging aan het bestaande Essence assortiment. Het is een groot palette met vele mogelijkheden. Daarnaast is de kwaliteit ook dik in orde en vind ik het een geslaagd palette.

Het Essence Epic Sunset Eyeshadow Palette is te koop voor € 9,99 bij de Kruidvat en Etos.

Dit artikel bevat gekregen producten – uitleg

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

7 reacties

  1. Dit pareltje viel me meteen op toen ik vorige week aan het rondsnuffelen was in het schap van Essence toen ik bij Kruidvat was. Ondanks dit, heb ik ‘m niet gekocht. Ik wilde eerst wat reviews afwachten in ‘beautyland’. Als ik het zo lees, moet ik nu eigenlijk wel een sprintje gaan trekken naar de stad, haha! Thnx voor de review, meid!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *