Search
Close this search box.

Essence Effect Lipgloss

 photo EssenceEffectLipgloss1_zps2d54cbe2.png

In het vernieuwde assortiment van Essence zit een hele nieuwe range met lipgloss die er echt heel erg leuk uitzien. De Essence Effect Lipgloss heeft iets bijzonders en elke kleur heeft iets unieks. In totaal zijn er 8 verschillende kleuren en effecten die allemaal erg gaaf zijn. Ik laat jullie er vandaag twee zien en natuurlijk het bijzondere effect.

 photo EssenceEffectLipgloss2_zpsfe708604.png

Vanaf half augustus moesten de schappen worden omgebouwd, dus als het goed is moeten alle nieuwe producten wel in de winkels liggen. Zo dus ook de Essence Effect Lipgloss. Het was al een hele tijd hot voor je nagels om deze te voorzien van flakies, metallic, holografisch of een hele bijzondere shimmer. Maar laten we het niet alleen bij de nagels houden, onze lippen kunnen ook wel wat extra’s gebruiken toch?

 photo EssenceEffectLipgloss4_zpsa123969a.png

 

Het idee klinkt best heftig, flakies voor op je lippen? Dat moet dan wel subtiel gebeuren en niet zoals op je nagels. Begrijp me niet verkeerd, maar met mijn nagels pak ik graag uit, maar mijn lippen mogen toch wel iets rustiger en subtieler. Gelukkig heeft Essence daar goed rekening mee gehouden. De effecten zijn mooi, uniek en toch subtiel voor op de lippen.

 photo EssenceEffectLipgloss3_zpsb2b0e1bd.png

De lipgloss is net zoals een topcoat eigenlijk, je kunt hem als alleen staan product gebruiken maar je kan hem bijvoorbeeld ook aanbrengen over een andere kleur lipstick om deze een net iets spannender effect te geven. De gloss is vrij transparant waardoor dat perfect kan. Maar hij is natuurlijk ook als gewone lipgloss te gebruiken, waarvoor ik hem ook erg mooi vind!

 photo EssenceEffectLipgloss5_zpsd808e4dc.png

De applicator is iets anders dan andere applicators die we gewend zijn. Het is gewoon een recht stokje die gewatteerd is. Geen schuine kanten om het makkelijker aan te brengen of iets dergelijks. Gewoon recht zonder afrondingen of poespas. De lipgloss is zelf lekker zacht en romig van structuur en brengt makkelijk aan en blijft goed op zijn plek zitten – lees, niet in de lijntjes trekken -. Hij voelt een klein beetje plakkerig aan maar dit is zeker niet hinderlijk.

Hoe hij blijft zitten? Gewoon gemiddeld, op de lippen voelt hij niet extreem plakkerig of stroef aan, dus na het eten van een broodje is hij zo goed als verdwenen. Een kleine hap en een drankje overleeft hij wel! Maar toch zal ik hem daarna nog even bijwerken.

 photo EssenceEffectLipgloss6_zpsc654c281.png

Swatches! Links zie je Oh La La! een mooie roze gloss met een flinke scheut paarse shimmers. Rechts zie je Jewels In A Bottle, een mooie perzikkleurige gloss in de verpakking die zo goed als transparant is met flakies.

 photo EssenceEffectLipgloss7_zps9a09b1fe.png

 photo EssenceEffectLipgloss8_zps2933f0fe.png

Jewels In A Bottle is een mooie kleur op zichzelf met grote flakies die je hier en daar terug ziet op je lippen, vooral met het licht erop vallen ze op. Hij heeft een prachtige glans en een bijzonder regenboog effect met de flakies. De felle kleur lipstick maakt hij zeker tot iets unieks.

 photo EssenceEffectLipgloss9_zps8837bcc8.png

 photo EssenceEffectLipgloss10_zps591d47d2.png

Oh La La! is een kleur lipgloss die we ook niet echt vaak tegenkomen. Maar echt uniek is ‘ie niet want ik heb wel vaker deze combinatie gezien. De lipgloss is echt roze van kleur maar door de vele paarse glitters lijkt hij meer paars. Ik vind deze kleur heel erg mooi om alleen te dragen, maar een dun laagje over een lipstick staat ook heel bijzonder.

 photo EssenceEffectLipgloss_zpsbb907c13.png

Ik vind de lipglossjes leuk! Ze hebben een vrij grote verpakking van 6 ml waar je zeker wel een hele tijd mee vooruit kan! Ze zijn er in totaal in 8 verschillende kleuren en kosten € 2,59 wat ik een erg leuke prijs vind! Staan deze lipglossjes op jullie wishlist?

Deze producten heb ik ontvangen ter review

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

33 reacties

  1. De roze kleur vind ik wel erg leuk en ik heb zeker lipsticks waar deze bij past. Maar toch ben ik geen lipgloss iemand. Ze belanden in een bakje die ik daarna nooit meer aanraak, zo zonde, want ik vind de roze echt wel super leuk. xxx Lucinda

  2. Ben heel benieuwd naar het totale assortiment van Essence, heb de extra schappen nog niet gezien.

    Gloss staat je mooi!

  3. Toen ik een jaar of 15 was droeg ik graag zulke glimmende glossjes. Maar nu ga ik toch liever voor een mooie matte lipstick of balm. Overigens doet dat niks af aan de best hele goede kwaliteit voor een lipgloss. Gewoon niet zo mijn ding. ;)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *