Essence Effect Lipgloss

 photo EssenceEffectLipgloss1_zps2d54cbe2.png

In het vernieuwde assortiment van Essence zit een hele nieuwe range met lipgloss die er echt heel erg leuk uitzien. De Essence Effect Lipgloss heeft iets bijzonders en elke kleur heeft iets unieks. In totaal zijn er 8 verschillende kleuren en effecten die allemaal erg gaaf zijn. Ik laat jullie er vandaag twee zien en natuurlijk het bijzondere effect.

 photo EssenceEffectLipgloss2_zpsfe708604.png

Vanaf half augustus moesten de schappen worden omgebouwd, dus als het goed is moeten alle nieuwe producten wel in de winkels liggen. Zo dus ook de Essence Effect Lipgloss. Het was al een hele tijd hot voor je nagels om deze te voorzien van flakies, metallic, holografisch of een hele bijzondere shimmer. Maar laten we het niet alleen bij de nagels houden, onze lippen kunnen ook wel wat extra’s gebruiken toch?

 photo EssenceEffectLipgloss4_zpsa123969a.png

 

Het idee klinkt best heftig, flakies voor op je lippen? Dat moet dan wel subtiel gebeuren en niet zoals op je nagels. Begrijp me niet verkeerd, maar met mijn nagels pak ik graag uit, maar mijn lippen mogen toch wel iets rustiger en subtieler. Gelukkig heeft Essence daar goed rekening mee gehouden. De effecten zijn mooi, uniek en toch subtiel voor op de lippen.

 photo EssenceEffectLipgloss3_zpsb2b0e1bd.png

De lipgloss is net zoals een topcoat eigenlijk, je kunt hem als alleen staan product gebruiken maar je kan hem bijvoorbeeld ook aanbrengen over een andere kleur lipstick om deze een net iets spannender effect te geven. De gloss is vrij transparant waardoor dat perfect kan. Maar hij is natuurlijk ook als gewone lipgloss te gebruiken, waarvoor ik hem ook erg mooi vind!

 photo EssenceEffectLipgloss5_zpsd808e4dc.png

De applicator is iets anders dan andere applicators die we gewend zijn. Het is gewoon een recht stokje die gewatteerd is. Geen schuine kanten om het makkelijker aan te brengen of iets dergelijks. Gewoon recht zonder afrondingen of poespas. De lipgloss is zelf lekker zacht en romig van structuur en brengt makkelijk aan en blijft goed op zijn plek zitten – lees, niet in de lijntjes trekken -. Hij voelt een klein beetje plakkerig aan maar dit is zeker niet hinderlijk.

Hoe hij blijft zitten? Gewoon gemiddeld, op de lippen voelt hij niet extreem plakkerig of stroef aan, dus na het eten van een broodje is hij zo goed als verdwenen. Een kleine hap en een drankje overleeft hij wel! Maar toch zal ik hem daarna nog even bijwerken.

 photo EssenceEffectLipgloss6_zpsc654c281.png

Swatches! Links zie je Oh La La! een mooie roze gloss met een flinke scheut paarse shimmers. Rechts zie je Jewels In A Bottle, een mooie perzikkleurige gloss in de verpakking die zo goed als transparant is met flakies.

 photo EssenceEffectLipgloss7_zps9a09b1fe.png

 photo EssenceEffectLipgloss8_zps2933f0fe.png

Jewels In A Bottle is een mooie kleur op zichzelf met grote flakies die je hier en daar terug ziet op je lippen, vooral met het licht erop vallen ze op. Hij heeft een prachtige glans en een bijzonder regenboog effect met de flakies. De felle kleur lipstick maakt hij zeker tot iets unieks.

 photo EssenceEffectLipgloss9_zps8837bcc8.png

 photo EssenceEffectLipgloss10_zps591d47d2.png

Oh La La! is een kleur lipgloss die we ook niet echt vaak tegenkomen. Maar echt uniek is ‘ie niet want ik heb wel vaker deze combinatie gezien. De lipgloss is echt roze van kleur maar door de vele paarse glitters lijkt hij meer paars. Ik vind deze kleur heel erg mooi om alleen te dragen, maar een dun laagje over een lipstick staat ook heel bijzonder.

 photo EssenceEffectLipgloss_zpsbb907c13.png

Ik vind de lipglossjes leuk! Ze hebben een vrij grote verpakking van 6 ml waar je zeker wel een hele tijd mee vooruit kan! Ze zijn er in totaal in 8 verschillende kleuren en kosten € 2,59 wat ik een erg leuke prijs vind! Staan deze lipglossjes op jullie wishlist?

Deze producten heb ik ontvangen ter review

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

33 reacties

 • Reply
  Lotte
  9 september 2014 at 06:39

  Wat een schattige glossjes! Ik vind beide kleuren erg mooi, maar de roze net wat specialer.

 • Reply
  Dionne Knooren
  9 september 2014 at 07:04

  Ik vind ze wel leuk, maar niet heel speciaal. Daarnaast ben ik niet echt van de lipgloss..

 • Reply
  Laura
  9 september 2014 at 07:04

  Ze zijn denk niet echt iets voor mij, doe mij maar gewoon een creamy lipgloss. ;)

  • Reply
   Melanie
   9 september 2014 at 08:19

   Mooie kleurtjes! Lekker fel :-)

 • Reply
  lucindainwonderland
  9 september 2014 at 07:19

  De roze kleur vind ik wel erg leuk en ik heb zeker lipsticks waar deze bij past. Maar toch ben ik geen lipgloss iemand. Ze belanden in een bakje die ik daarna nooit meer aanraak, zo zonde, want ik vind de roze echt wel super leuk. xxx Lucinda

 • Reply
  pamela
  9 september 2014 at 07:32

  de verpakking vind ik ook super leuk!!!

 • Reply
  Denise
  9 september 2014 at 07:46

  Ze zien er leuk uit, maar ik vind ze erg simpel!

 • Reply
  dailycupofblablabla
  9 september 2014 at 08:10

  Ben heel benieuwd naar het totale assortiment van Essence, heb de extra schappen nog niet gezien.

  Gloss staat je mooi!

 • Reply
  chucky1012
  9 september 2014 at 08:11

  Mooie shinny kleuren ;-)

  Fijne dag Xoxo

 • Reply
  Anouk
  9 september 2014 at 08:19

  Grappige verpakking! De roze vind ik wel wat hebben:)

 • Reply
  Beautydagboek
  9 september 2014 at 08:23

  De verpakking vind ietwat goedkoop ogen (is hij natuurlijk ook, haha), maar het roze kleurtje heeft wel wat.

 • Reply
  Yudeska
  9 september 2014 at 08:41

  Die laatste vind ik erg mooi! Hou van die kleur

 • Reply
  Dagmar (@ByDagmarValerie)
  9 september 2014 at 09:15

  Wat een leuke glossjes voor een betaalbare prijs, heel leuk om te zien!

 • Reply
  Mariëlle
  9 september 2014 at 09:18

  Ik heb een hekel aan plaklipgloss, maar ze zien er wel grappig uit!

 • Reply
  MySimplySpecial
  9 september 2014 at 09:45

  Schattige glossjes, maar ze zijn niet echt mijn ding.

 • Reply
  Danielle Springer
  9 september 2014 at 09:46

  Opzich vind ik ze er wel leuk uitzien, maar ik ga denk ik voor die leuke glosses van Catrice :)

 • Reply
  beautyforgirls
  9 september 2014 at 10:19

  Die roze is erg mooi.
  Liefs, xxx

 • Reply
  Mirne
  9 september 2014 at 11:41

  Ik vind het meer iets voor de wat jongere meisjes, ik hou van wat minder glans, shimmer of flakies.

 • Reply
  Mariska
  9 september 2014 at 12:18

  Ze zijn zeker wel heel erg leuk! :)

 • Reply
  Suzanne
  9 september 2014 at 12:42

  Ik word vooral blij van de gewone lipsticks van Essence. Deze kleuren vind ik ook niet zo geweldig.

 • Reply
  Kiss & Make-up
  9 september 2014 at 13:26

  Oei nee, ik ben echt geen fan van de finish.

 • Reply
  Shaz
  9 september 2014 at 13:26

  Nee, het is niets voor mij. De kleuren vind ik te licht.

 • Reply
  mywickedweirdlife
  9 september 2014 at 14:02

  Ze zijn grappig en ik vind de verpakking best leuk!

 • Reply
  Paulien
  9 september 2014 at 14:22

  De verpakking ziet er echt heel cute uit, maar de glossjes zelf doen me niet zo heel veel

 • Reply
  inspiredbylifee
  9 september 2014 at 16:18

  Leuke verpakking, maar verder vind ik ze een beetje mwa. Zien er wel schattig uit dat wel!

 • Reply
  lonnie101
  9 september 2014 at 16:37

  Ik ben vaak niet zo fan van dit soort glossjes.

 • Reply
  Lisanne
  9 september 2014 at 16:43

  Toen ik een jaar of 15 was droeg ik graag zulke glimmende glossjes. Maar nu ga ik toch liever voor een mooie matte lipstick of balm. Overigens doet dat niks af aan de best hele goede kwaliteit voor een lipgloss. Gewoon niet zo mijn ding. ;)

 • Reply
  Linda / Oh My Beauty
  9 september 2014 at 17:32

  Ik vind ze allebei wel heel mooi!

 • Reply
  Jana
  9 september 2014 at 20:03

  Ik vind de kleurtjes wel mooi staan :D x

 • Reply
  femketje
  9 september 2014 at 20:07

  lieve kleurtjes :)

 • Reply
  AA Beautyaddicts
  9 september 2014 at 20:17

  Leuke glossjes!!

 • Reply
  Chinouk
  10 september 2014 at 12:38

  Leuke glossjes!

 • Reply
  moondarkness
  15 september 2014 at 19:36

  Ze zien er leuk uit, vooral de roze. Maar niet echt iets voor mij :p

 • Laat een reactie achter