Essence Crystalliced Glitter Froster

De laatste tijd ben ik niet echt onder de indruk met de collecties van Catrice en Essence, ik ren er bijna wel voor naar de winkel, maar neem uiteindelijk dan weer niks of haast niks mee naar huis. En dat was deze keer ook weer, ik had er veel van verwacht maar heb alleen besloten om de glitters mee te nemen. Ik dacht nog van, zal ik dit wel nemen want ga het waarschijnlijk toch niet gebruiken. Maar ik kan je vertellen, wat een prachtig product is dit zeg!

De glitters zitten in een gewoon potje met een draai dekseltje erop. De glitters komen uit het potje door middel van gaatjes aan de bovenkant. Je schud een beetje in je dop of ergens anders op en je kan het gaan gebruiken!

Je moet alleen wel ontzettend opletten met de hoeveelheid. Ik ging het zaterdag voor het eerst gebruiken voor het uitgaan want dat vond ik wel leuk. Alleen had veelste veel genomen met als resultaat dat alles onder de glitters zat en ik weer opnieuw kon beginnen met mijn make-up. Goed aftikken dus die kwast!

Ik heb beide glitters genomen, ik kon ze niet laten staan en kon ook geen keuze maken. Ze kostten toch geen drol dus nam ze lekker beiden mee naar huis.

En dan nog swatches, ze zijn behoorlijk gepigmenteerd, alleen voor puur op de ogen zou ik niet kiezen en heb ik ook niet gedaan. Ik maak eerst een ooglook met mooie kleuren oogschaduw en daar dep ik voorzichtig de glitters op. De glitters blijven gewoon prima zitten dus je hebt niet een speciale basis nodig (nouja een oogschaduw basis natuurlijk wel).

Ooglook zonder glitters, ik heb dit gewoon overdag gedragen. Ik vind het echt ontzettend mooi, misschien een beetje to much voor overdag maar ik vind het met een bruine basis zeker kunnen. Zeker al je de rest van je gezicht gewoon rustig houdt. Ik had wel in combinatie met deze look een fuchsia roze lipstick op die jullie gisteren in een artikel voorbij hebben zien komen.

En nog een keertje met flits, een wing eyeliner was hier zeker ook ontzettend mooi bij geweest, alleen mij kwastje was aan het drogen dus die kon ik helaas niet gebruiken. Ik ben dus ontzettend enthousiast over de glitters en geven echt een speciale touch aan je look!

De Glitter Frosters liggen nu in het Essence schap, maar wees snel want ze zullen wel zo weg zijn!

Dit vind je misschien ook leuk

16 reacties

 • Reply
  makeupcity
  16 januari 2012 at 07:32

  Leuke look!

 • Reply
  Brigitta
  16 januari 2012 at 07:44

  Mooi hoor ;)

 • Reply
  Paola
  16 januari 2012 at 09:09

  Super mooi! Echt jammer dat het hier nog niet in de winkels ligt!

 • Reply
  Bellachique
  16 januari 2012 at 09:30

  Wauw, je hebt er iets heel moois van gemaakt!

 • Reply
  Esmay
  16 januari 2012 at 11:41

  Ik vind ze wel leuk. Maar niet echt voor elke dag, meer voor een speciaal evenement/feestje.
  Dat je je ooglook nét iets specialer kan maken.

 • Reply
  Daniëlle
  16 januari 2012 at 12:37

  Vind het er erg mooi uit zien!

 • Reply
  Manon
  16 januari 2012 at 12:40

  Die look die je ermee hebt gemaakt is echt super mooi!

 • Reply
  charile
  16 januari 2012 at 15:54

  mooi!

 • Reply
  Jana
  16 januari 2012 at 17:23

  Mooi :D x

 • Reply
  Astrid
  16 januari 2012 at 18:22

  DIe look die je erbij hebt gemaakt, is erg mooi :)

  xx Astrid

 • Reply
  june
  16 januari 2012 at 18:29

  wow echt een ontzettend mooie look

 • Reply
  LottedeJ
  16 januari 2012 at 19:56

  Ze zijn echt geweldig! Ik heb ze ook en ik ben er superblij mee.

 • Reply
  Miranda
  16 januari 2012 at 21:59

  Ik heb 02 diamond dust ook , nog niet gebruikt. Ik ben zo ontzettend benieuwd, dit ziet er in ieder geval erg mooi uit.

 • Reply
  kirst
  22 januari 2012 at 01:20

  Ik ben net zo weg van t product als jij! Ik vind ze heel erg mooi en zeker je look verrijken inderdaad !

 • Reply
  Nannick
  28 januari 2012 at 09:08

  Mooie glitters! Ik heb nog staan twijfelen, had ik ze nou maar mee genomen…;)

 • Reply
  Joany
  29 januari 2012 at 14:14

  Echt heel mooi die glitters. Ik heb ze laten staan en nu spijt als haren op mijn hoofd, maar ja :)

 • Laat een reactie achter