Search
Close this search box.

Essence Come To Town Quattro Eyeshadow

 photo EssenceComeToTownQuattroEyeshadow4_zpseb2b006f.png

Yes, de kerstcollectie of ook wel trend editie van Essence ligt in de winkel! Ik was heel erg benieuwd naar deze collectie want ze hadden echt ontzettend veel leuke dingen voor kerst. Maar toen ik het schap zag was het toch wel even lastig kiezen, ik besloot daarom alleen de oogschaduw paletten mee te nemen, want die vond ik er toch wel uitspringen. Ik ben heel erg benieuwd naar de kwaliteit van de oogschaduws, de kleuren zijn in ieder geval prachtig.

 photo EssenceComeToTownQuattroEyeshadow_zpsb7460f18.png

Come To Town is de nieuwe trend edition van Essence die vanaf nu tot en met eind december in de winkels ligt, want de collectie is natuurlijk geïnspireerd op de feestdagen. Dat zie je terug aan de kleurencombinaties en de verpakkingen. Ik vind de collectie echt ontzettend leuk maar ik nam alleen deze twee oogschaduw doosjes mee omdat ik de kleuren echt heel erg tof vond. Ik ben benieuwd of ze in het echt op het oog ook zo mooi zijn.

 photo EssenceComeToTownQuattroEyeshadow1_zpsf93662de.png

In de collectie vind je twee verschillende oogschaduw paletten. 01 Make A Wish en nummer 02 Maughty Or Nice. De twee paletten zijn totaal verschillend van elkaar maar passen allebei perfect bij de kerstdagen. In Make A Wish vind je prachtige groene tinten met goud en in Maughty Or Nice mooie rode kleuren met goud en roze.

 photo EssenceComeToTownQuattroEyeshadow3_zps229113c0.png

Als we de paletten open doen kunnen we eens goed bekijken wat er aan de binnenkant zit, ik moet je eerlijk vertellen van dit soort kleuren word ik blij! De kleuren zijn allemaal niet zo intens, maar gewoon lief en goed draagbaar. Zo is het zeker een palette dat voor iedereen geschikt is en ook prima overdag en na de feestdagen te dragen is. Als ik moest kiezen welke mijn favoriet is kan ik je daar geen antwoord op geven, ik vind ze allebei echt heel erg mooi en de kleuren vind ik heel erg goed bij elkaar passen.

 photo EssenceComeToTownQuattroEyeshadow6_zpsc884716b.png

Essence Come To Town Naugthy Or Nice?

Een heel warm en mooi palette is het Naugthy Or Nice palette. Je kunt de look zo lief en extreem maken als je zelf maar wilt. Ga je aan de slag met de mooie subtiele kleuren roze en zilver of knal je er veel kleur tegenaan met goud en bordeaux. Ik vind de kleuren echt perfect bij elkaar passen. Hoe ik dit oogschaduw palette zou dragen? Goud in de ooghoeken, zilver onder mijn wenkbrauw, roze over het hele ooglid en bordeaux stevig aangezet in de crease en onder mijn ogen doorgetrokken.

 photo EssenceComeToTownQuattroEyeshadow7_zps1efbb170.png

Swatches! Wat me meteen opvalt aan de oogschaduw is dat hij ontzettend zacht is dat hij ontzettend veel pigment oppakt zonder dat het een brokkelige boel wordt. De swatches hebben ontzettend veel pigment en zien er echt fantastisch uit! Ik ben echt heel erg enthousiast!

 photo EssenceComeToTownQuattroEyeshadow5_zpsf9801e5a.png

Essence Come To Town Make A Wish

Een kleurencombinatie waar niet veel mensen standaard voor kiezen denk ik, maar waarom niet? Groen is zo een mooie kleur en kan zoveel voor je ogen en gezicht doen. Ik heb zelfs een tijd gehad dat ik alleen maar groene oogschaduw droeg, ik vind het zo mooi staan! Dit zijn wat meer koele kleuren groen en ideaal voor het komende seizoen met de sneeuwvlokken in het achterhoofd. De kleuren vind ik weer perfect bij elkaar passen en hier kan je zeker een hele toffe look mee maken. Zowel bij het kerstfeest, maar ook zeker voor overdag!

 photo EssenceComeToTownQuattroEyeshadow8_zps902c5100.png

Swatches van het Make A Wish palette. Ook dit palette is weer heerlijk zacht van structuur en geeft heel erg veel pigment af. Dat zien we ook meteen terug op de huid, de swatches zien er fantastisch uit! Essence ik word heel erg blij van deze oogschaduws!

 photo EssenceComeToTownQuattroEyeshadow10_zps97e8022a.png

Ook een look maken met deze kleuren is een feestje, ze passen heel erg goed bij elkaar. Alleen ik vind het wel jammer dat tijdens het blenden de kleuren een beetje vervagen, daarna moet je dus nog een keer met de kleur over het ooglid. Maar voor de rest heb ik echt helemaal niets aan te merken! De kleuren passen goed bij elkaar, blenden mooi – waarna je het wel even moet bijwerken – en blijft met een basis de hele dag mooi!

 photo EssenceComeToTownQuattroEyeshadow9_zps23944b64.png

Look met de ogen dicht, ik vind het echt een hele toffe look! En ik denk dat ik dit palette de komende tijd heel erg veel ga gebruiken! Essence heeft echt mijn hart gestolen met deze prachtige oogschaduws.

 photo EssenceComeToTownQuattroEyeshadow2_zpsbff5023c.png

Het is wel weer duidelijk, ik ben echt weg van deze oogschaduws, we hebben een prachtige pigmentatie, de kleuren passen perfect en zijn ook nog eens heel erg goed te betalen. Het enige nadeel is dat ze tijdens het blenden wat kleurintensiteit verliezen, maar dat kun je gelukkig ook weer snel oplossen. De oogschaduw quattro’s zijn onderdeel van de Come To Town trend edition die vanaf deze week in de winkel ligt bij Kruidvat voor € 2,89.

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

36 reacties

  1. Wat een mooie palettjes zeg! Die rode is echt perfect voor kerst, maar de kleuren van de groene variant zijn ook mooi! De kleuren staan je ook heel erg goed, echt leuk! Het is weer eens wat anders ;) x

  2. Ik had niet verwacht dat het pigment zo goed zou zijn van deze palettes! Ik vind de kleurencombi’s ook erg mooi. Misschien dat ik hier toch eens een kijkje naar ga nemen ;-)

  3. Die look die je hebt gemaakt is inderdaad erg mooi! Van die kleuren zou je het niet verwachten (ik hou niet zo van geel of groen) maar toch, gaaf!

  4. Ik had ze al zien liggen, maar heb ze toch niet meegenomen. Als ik één kleur echt niet mooi vind is het wel geel en dat zit in allebei de palettes. Het staat jou overigens prachtig.

  5. Staat je heel mooi! Ik ben geen fan van de oogschaduws van Catrice en Essence. Ik vind het altijd wel verleidelijk om het te kopen als er weer wat nieuws is, maar doe het toch maar niet meer.

  6. Heb tijdje geleden een keer zo’n pallete meegenomen maar was niet zo enthousiast. En ben ook niet tempted om deze te halen want de kleuren zijn niet helemaal mijn ding..

  7. Dit is volgens mij de beste pigmentatie die ik ooit bij de quatro’s heb gezien. Dit had ik niet verwacht en ben dus aangenaam verrast. Echt super. xxx Lucinda

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *