Essence Colour&Shine Oogschaduw

Omdat Essence gedeeltelijk een heel nieuw assortiment heeft moeten er natuurlijk ook dingen weg om ruimte te maken voor de nieuwe producten. Zo ook deze 2 leuke oogschaduw’s 2 erg leuke kleuren met een behoorlijk goede pigmentatie kan ik je alvast vertellen! Kijk snel verder wat ik vind van deze oogschaduw’s!

Met de kortingsactie en dat deze oogschaduw’s al sterk afgeprijsd waren heb ik er maar € 0,35 cent voor betaald want natuurlijk echt een leuk bedrag is om oogschaduw’s te kopen. Ze gaan helaas nu wel uit het assortiment dus als je ze nog wilt hebben moet je snel zijn. Alleen deze 2 kleuren gingen uit het assortiment en daar kwamen 2 andere kleuren voor terug, ik snap niet waarom ze deze eruit halen want dat zijn volgens mij wel de meest gangbare kleuren die er zijn. Maar dat maakt mij niet uit want nu heb ik lekker goedkoop 2 nieuwe oogschaduw’s erbij!

We beginnen met Pretty Rockin’ een prachtige grijs blauw achtige kleur die een mooie shimmer heeft. De oogschaduw heeft een mooie bolling en een erg mooi patroon in de oogschaduw zelf van verschillende kleuren. Als je met de kwast over de oogschaduw heen gaat pakt hij snel veel pigment en hij brokkelt totaal niet.

En dan hebben we nog een mooie donker bruine kleur met goude stukjes erin. Deze oogschaduw heeft ook een mooie gouden shimmer. De oogschaduw heet trouwens Fabulous. Dit is eigenlijk hetzelfde verhaal als de oogschaduw hierboven, neemt snel oogschaduw op en brokkelt ook totaal niet.

En hier nog swatches van de oogschaduw’s, ze zijn nog best goed gepigmenteerd hè? Ik heb dit gewoon op de huid aangebracht zonder een basis eronder.

Ze kosten nu € 0,64 los bij de Kruidvat, wees wel snel als je deze kleuren nog wilt want ze zijn al uit het assortiment.

Dit vind je misschien ook leuk

7 reacties

 • Reply
  Myrthe
  2 april 2011 at 09:30

  owww ik hou van de baked eyeshadows van essence ze zijn zoo mooi en goed gepigmenteerd je kunt er echt super mooie looks mee maken :D

 • Reply
  Pretty Beauty Land
  2 april 2011 at 13:57

  erg mooie oogschaduws!

 • Reply
  androgynes
  2 april 2011 at 14:08

  je kan ze ook nat maken voor een betere pigmentatie, ze zijn tenslotte gebakken

 • Reply
  maccia
  2 april 2011 at 16:36

  Erg mooi, had ik echt niet verwacht van een essence eyeshadow

 • Reply
  Silva
  2 april 2011 at 18:04

  Die bruine heb ik ook, vind ik echt heel erg mooi :)

 • Reply
  Yak Man
  3 april 2011 at 14:59

  oe, die heb ik ook die bruine haha :)

 • Reply
  Divaofgeneva
  3 april 2011 at 22:03

  Wauw deze vind ik echt prachtig! Jammer dat ze al uit het assortiment zijn! Ik had graag nog wat kleuren willen hebben!

 • Laat een reactie achter