Zoek
Sluit dit zoekvak.

Essence Class Of 2013

Het is weer tijd voor een Essence trend edtion update! Vanaf oktober ligt de nieuwe collectie in de winkels, namelijk de Class Of 2013. Een niet zo uitgebreide collectie maar met wel een paar ontzettend leuke items die denk ik veel meiden wel aanspreken. Benieuwd wat er allemaal te vinden is in deze nieuwe en ik mag ook zeggen leuke collectie, kijk dan zeker eventjes met me mee naar de afbeeldingen!

Nagellak: Blues of being cool – School’s out forever – Ready for rush week? – Alpha better gamma – €1,89

Top coat: College Hero – €1,99

Oogschaduwpen: Want to be my freshman? – School’s out forever –  Blues of being cool – € 1,99

Lip Tint: Alpha better gamma – Ready for rush week? – € 1,99

Blush: Alpha better gamma – €2,99

Translucent Powder: Sheerleader – € 2,99

Haarelastiekjes: Campus Fellows – € 1,59

Zoals je kan zien is het een hele leuke basic collectie met een aantal leuke dingen erin. Vooral de blush vind ik erg mooi, hij doet me ook meteen denken aan de Jeans collectie van MAC die een tijdje geleden verkrijgbaar was. De poeder maakt me ook erg nieuwsgierig en stiekem vind ik de haarelastiekjes ook wel heel erg leuk!

De collectie ligt vanaf oktober in Nederland in de winkels!

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

13 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *