Essence Circus Circus, nagellak en eyeliner

Na school fietste ik eventjes langs het winkelcentrum om eventjes in de winkels te neuzen, zo ook in de Kruidvat. En daar stond ineens een display met een nieuwe Limited Edition van Essence! Namelijk de Circus Circus collectie, die me meer aan een kerstcollectie doet denken. Maar in ieder geval ik was al erg benieuwd naar de producten dus besloot er 2 mee te nemen waar ik benieuwd naar was en die ik wel kon gebruiken. Dus ik nam een eyeliner met me mee en een duo nagellak.

Ik vind de verpakking van de producten erg leuk, het doet me meteen aan het circus denken. En de inhoud van deze collectie is zeer geschikt voor de feestdagen dubbel op leuk dus! Ik was eigenlijk vooral benieuwd naar de nagellakjes. Ik heb er maar eentje meegenomen omdat ik al zoveel heb liggen thuis en ik het toch ook eens moet opmaken. Dus ik hield me in. En kocht er nog een gouden eyeliner bij, want die had ik niet en dat is ook wel gepast met de feestdagen en kan er een leuke tutorial mee maken!

Glitter eyeliner – DAAA

Zoals jullie weten ben ik sinds een tijdje helemaal fan van de eyeliners, vooral gel eyeliners. Ik had eigenlijk helemaal geen eyeliner met een simpel kwastje en ook geen gouden eyeliner. Dus ik was hier wel heel erg benieuwd naar. Ik nam hem dus mee naar huis voor € 2,29.

Het kwastje is mooi dun en gaat precies te werk, wel moet ik hier even aan wennen en het is niet zo gepigmenteerd als een gelliner. En daar bedoel ik mee dat er niet zoveel aan het kwastje zit en je er weer een keer in moet om een goede gepigmenteerde lijn boven je ogen te krijgen. Qua pigmentatie is het een erg goede eyeliner, hij laat een prachtig lijntje achter. De houdbaarheid is wel matig, na een paar keer wrijven is hij er zo goed als af.

Duo nagellak – Applause, Applause

Ik denk dat dit toch wel de toppers van de collectie zijn, de duo nagellakjes. Aan je hele kant een mooie nagellak zonder glitters en poes pas en aan de andere kant een mooie glitter topcoat. Ik was heel erg benieuwd naar deze nagellakjes omdat het een heel gaaf effect zou kunnen geven. En dat doen ze ook zeker!

Ik ben trouwens diep onder de indruk van deze nagellak! Na 1 laagje rode nagellak dekt hij meteen. Op de foto’s heb ik ook maar 1 laagje op. Het smeert heerlijk uit en heeft een fijn kwastje. Ook fijn vind ik dat je hem goed kan vastpakken zodat je extra veel grip hebt dus lekker makkelijk en netjes kan lakken! Ik zeg, maak meer van zulke nagellakjes!

1 laagje basis

1 laagje glitters

De Circus Circus collectie ligt nu in de winkels, dus mocht je iets willen bemachtigen moet je snel zijn want ik heb het idee dat dit een collectie is die snel uitverkocht gaat zijn. Wat vinden jullie ervan en willen jullie ook nog iets hebben uit deze collectie? Ik denk dat ik de andere 2 lakjes ook nog ga halen!

Eyeliner – € 2,29
Nagellak – € 2,79

Dit vind je misschien ook leuk

26 reacties

 • Reply
  Sabine
  7 december 2011 at 07:35

  In eerste instantie stond ik te stuiteren en riep ik dat ik ieder nagellakje uit deze collectie wel wilde hebben maar zo heel speciaal vind ik het niet. Het is geinig dat ze in een duo verpakking zitten op deze manier, maar rood + rode glitters is nou niet iets wat we nog niet hebben gezien.

  De eyeliner vind ik trouwens wel gaaf, ben benieuwd hoe je hem gaat verwerken in een look! Zonde van de houdbaarheid alleen.

 • Reply
  Manon
  7 december 2011 at 07:49

  Omg die nagellak is echt super mooi! Ik had er niet zoveel van verwacht, maar ik weet wel dat ik vandaag naar de kruidvat ga om wat ervan te halen

 • Reply
  Brigitta
  7 december 2011 at 07:49

  Ziet er goed uit, die lak dekt super ;)

 • Reply
  Paola
  7 december 2011 at 08:05

  Ik heb deze le gister ook gezien en de rode en roze lak gekocht! Verder heb ik ook de roze lipstick meegenomen! De lakjes hebben me echt blij gemaakt!

 • Reply
  Mandy
  7 december 2011 at 08:06

  Wat een leuk nagellakje!

 • Reply
  Marijke
  7 december 2011 at 08:58

  Super leuke kleurtjes voor de feestdagen zeg!

 • Reply
  Marjolein
  7 december 2011 at 09:31

  Die nagellak! Hoe gaaf!! Die ga ik zeker kopen.

 • Reply
  Alyssa
  7 december 2011 at 09:37

  Ik vind het lakje erg mooi!!!

 • Reply
  Suzanne
  7 december 2011 at 09:59

  mooie nagellak! en leuk, die verpakking!

 • Reply
  LottedeJ
  7 december 2011 at 10:22

  Hmm, ik vind de eyeliner erg mooi, maar als ‘ie er zo makkelijk afgaat hoef ik hem denk ik niet. De nagellak vind ik prachtig!

 • Reply
  Miranda
  7 december 2011 at 11:19

  de nagellak ziet er erg mooi uit ^^

 • Reply
  Jorna
  7 december 2011 at 11:57

  Die lakjes lijken me zo cute! Even kijken of ze hier al in de schappen liggen.

 • Reply
  Nicole
  7 december 2011 at 12:44

  vind die duo verpakkingen helemaal neit zo leuk, had liever gezien dat ze 2 nagellakflesjes samen in een doosje hadden gedaan ofzo..

  eigenlijk was er maar een lakje dat ik echt wilde hebben een gouden met zwarte glitters, maar helaas is die hier niet verkrijgbaar :(
  (er stoden bij ons tenmiste maar drie nagellak kleuren en er was ook geen plaats voor een vierde, terwijl er bij de aankondiging wel vier lakjes te zien waren.)

 • Reply
  Elien
  7 december 2011 at 13:57

  ik wil die lakjes!!

 • Reply
  jennifer
  7 december 2011 at 15:36

  die nagellak wil ik echt haha!

 • Reply
  Nadine
  7 december 2011 at 16:09

  Ik had die gouden duo verpakking vast, heel mooi! Heb hem uiteindelijk toch maar terug gelegd want ik draag toch nooit goud. Die rode is ook erg mooi!

 • Reply
  roos
  7 december 2011 at 16:35

  wauw die nagellak is echt heel mooi!

 • Reply
  charile
  7 december 2011 at 17:28

  mooie producten! ik zag het gister allemaal liggen, maar ik besloot deze LE toch maar over te slaan :)

 • Reply
  Daniëlle
  7 december 2011 at 18:16

  Met zo’n eyeliner kwastje kan ik echt niet omgaan, haha! De nagellak ziet er wel heel goed uit!

 • Reply
  Yvonne
  7 december 2011 at 20:11

  Ik heb vandaag ook de rode en de roze meegenomen, moet ze nog even testen. Ik vind de verpakking echt geweldig!

 • Reply
  Jennifer
  8 december 2011 at 11:12

  Ik vind de nagellak zo leuk!

 • Reply
  my life in beauty
  8 december 2011 at 20:37

  die nagellak is wel leuk maar denk neit dat ik hem nog ga kopen de nieuwe colectie is veel mooier!! dus daar wil ik dan wel wat van inplaats van deze nagellak.

 • Reply
  Danique
  8 december 2011 at 20:58

  Ik vind de nagellak echt heel mooi! Ik vind de collectie voor de rest niet heel erg speciaal.

 • Reply
  FrouFrouBeauty
  9 december 2011 at 17:27

  De nagellak zier er heel mooi uit ^^

 • Reply
  floooor
  10 december 2011 at 15:59

  hehe ik heb vandaag bij mijn kruidvat de laatste rode nagellak van de circus circus collectie meegenomen. Hij lakt indd echt fijn, en dekt na een laagje al ja! :D

 • Reply
  Nannick
  13 december 2011 at 22:38

  Waah die nagellak is mooi! <3

 • Laat een reactie achter