Search
Close this search box.

Essence Circus Circus, nagellak en eyeliner

Na school fietste ik eventjes langs het winkelcentrum om eventjes in de winkels te neuzen, zo ook in de Kruidvat. En daar stond ineens een display met een nieuwe Limited Edition van Essence! Namelijk de Circus Circus collectie, die me meer aan een kerstcollectie doet denken. Maar in ieder geval ik was al erg benieuwd naar de producten dus besloot er 2 mee te nemen waar ik benieuwd naar was en die ik wel kon gebruiken. Dus ik nam een eyeliner met me mee en een duo nagellak.

Ik vind de verpakking van de producten erg leuk, het doet me meteen aan het circus denken. En de inhoud van deze collectie is zeer geschikt voor de feestdagen dubbel op leuk dus! Ik was eigenlijk vooral benieuwd naar de nagellakjes. Ik heb er maar eentje meegenomen omdat ik al zoveel heb liggen thuis en ik het toch ook eens moet opmaken. Dus ik hield me in. En kocht er nog een gouden eyeliner bij, want die had ik niet en dat is ook wel gepast met de feestdagen en kan er een leuke tutorial mee maken!

Glitter eyeliner – DAAA

Zoals jullie weten ben ik sinds een tijdje helemaal fan van de eyeliners, vooral gel eyeliners. Ik had eigenlijk helemaal geen eyeliner met een simpel kwastje en ook geen gouden eyeliner. Dus ik was hier wel heel erg benieuwd naar. Ik nam hem dus mee naar huis voor € 2,29.

Het kwastje is mooi dun en gaat precies te werk, wel moet ik hier even aan wennen en het is niet zo gepigmenteerd als een gelliner. En daar bedoel ik mee dat er niet zoveel aan het kwastje zit en je er weer een keer in moet om een goede gepigmenteerde lijn boven je ogen te krijgen. Qua pigmentatie is het een erg goede eyeliner, hij laat een prachtig lijntje achter. De houdbaarheid is wel matig, na een paar keer wrijven is hij er zo goed als af.

Duo nagellak – Applause, Applause

Ik denk dat dit toch wel de toppers van de collectie zijn, de duo nagellakjes. Aan je hele kant een mooie nagellak zonder glitters en poes pas en aan de andere kant een mooie glitter topcoat. Ik was heel erg benieuwd naar deze nagellakjes omdat het een heel gaaf effect zou kunnen geven. En dat doen ze ook zeker!

Ik ben trouwens diep onder de indruk van deze nagellak! Na 1 laagje rode nagellak dekt hij meteen. Op de foto’s heb ik ook maar 1 laagje op. Het smeert heerlijk uit en heeft een fijn kwastje. Ook fijn vind ik dat je hem goed kan vastpakken zodat je extra veel grip hebt dus lekker makkelijk en netjes kan lakken! Ik zeg, maak meer van zulke nagellakjes!

1 laagje basis

1 laagje glitters

De Circus Circus collectie ligt nu in de winkels, dus mocht je iets willen bemachtigen moet je snel zijn want ik heb het idee dat dit een collectie is die snel uitverkocht gaat zijn. Wat vinden jullie ervan en willen jullie ook nog iets hebben uit deze collectie? Ik denk dat ik de andere 2 lakjes ook nog ga halen!

Eyeliner – € 2,29
Nagellak – € 2,79

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

26 reacties

 1. In eerste instantie stond ik te stuiteren en riep ik dat ik ieder nagellakje uit deze collectie wel wilde hebben maar zo heel speciaal vind ik het niet. Het is geinig dat ze in een duo verpakking zitten op deze manier, maar rood + rode glitters is nou niet iets wat we nog niet hebben gezien.

  De eyeliner vind ik trouwens wel gaaf, ben benieuwd hoe je hem gaat verwerken in een look! Zonde van de houdbaarheid alleen.

 2. Ik heb deze le gister ook gezien en de rode en roze lak gekocht! Verder heb ik ook de roze lipstick meegenomen! De lakjes hebben me echt blij gemaakt!

 3. vind die duo verpakkingen helemaal neit zo leuk, had liever gezien dat ze 2 nagellakflesjes samen in een doosje hadden gedaan ofzo..

  eigenlijk was er maar een lakje dat ik echt wilde hebben een gouden met zwarte glitters, maar helaas is die hier niet verkrijgbaar :(
  (er stoden bij ons tenmiste maar drie nagellak kleuren en er was ook geen plaats voor een vierde, terwijl er bij de aankondiging wel vier lakjes te zien waren.)

 4. Ik had die gouden duo verpakking vast, heel mooi! Heb hem uiteindelijk toch maar terug gelegd want ik draag toch nooit goud. Die rode is ook erg mooi!

 5. die nagellak is wel leuk maar denk neit dat ik hem nog ga kopen de nieuwe colectie is veel mooier!! dus daar wil ik dan wel wat van inplaats van deze nagellak.

 6. hehe ik heb vandaag bij mijn kruidvat de laatste rode nagellak van de circus circus collectie meegenomen. Hij lakt indd echt fijn, en dekt na een laagje al ja! :D

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *