Search
Close this search box.

Essence Cinderella

 photo Essence Cinderella_zpswu3rgv4x.png

We zijn allemaal in de ban van de nieuwe Assepoester film die nu in de bioscopen draait. Maar niet alleen in de bioscoop is het een succes, merken zoals MAC en Essence maken er ook nog een hele make-up collectie bij. Vandaag laat ik jullie een aantal producten uit de Essence Cinderella collectie zien die vanaf deze maand te koop zijn.

 photo Essence Cinderella_zpswu3rgv4x.png

Mocht je het even vergeten zijn, de hele collectie kan je hier terug vinden op mijn site. De collectie bestaat uit schattige en lieve producten met niet al te veel kleur. Het is allemaal heel subtiel. De blush en het oogschaduwpalette trokken ook nog mijn aandacht, maar heb ze toch maar laten liggen. Het was toch niet zo wat ik er van gehoopt had. Maar de prachtige highlighter met rozen kon ik niet onopgemerkt voorbij laten gaan.

 photo Essence Cinderella2_zps5zgxz2gm.png

In totaal ontving ik deze vier leuke producten waarvan de highlighter toch wel echt het pareltje is, volgens mij van de hele collectie. Ik ga jullie snel meer over de producten vertellen.

 photo Essence Cinderella3_zpsfov3y0db.png

Essence Cinderella Lipgloss – € 1,99

In de collectie zitten twee schattige lipglossjes. Ze hebben een vrij kinderlijke en typische verpakken. Ook de kleuren passen echt bij de jongere leeftijden. Vrij transparant met lekker veel glitters, ik vond het geweldig toen ik 14 was.

 photo Essence Cinderella6_zps6g63vgzo.png

Herinneren jullie je eerste lipgloss nog? Als het niet zo is weet je het weer meteen als je deze lipgloss ruikt. Het is alsof ik mijn eerste lipgloss weer in mijn handen heb. De mierzoete lucht komt mij tegemoet. Zo zoet dat ik er zelfs een beetje hoofdpijn van krijg. Plakken deed mijn eerste lipgloss als de beste en daar kan deze ook wat van. Dit is echt zo een lipgloss waar je me nu geen plezier meer mee doet, maar toen ik 14 was geweldig had gevonden.

 photo Essence Cinderella9_zpsnh1mcp8p.png

Swatches, het zijn vrij transparante kleuren met een leuke shimmer.

 photo Essence Cinderella13_zpszbxmzky3.png

Sing, Sweet Nightingale

Een hele subtiele kleur, of nou ja, eigenlijk heeft hij geen kleur. Hij geeft wel een mooie glans aan je lippen met wat shimmer. Ik vind hem zelf niet prettig door het plakkerige gevoel.

 photo Essence Cinderella14_zpshrnxkrxr.png

So This Is Love

Iets meer kleur heeft deze lipgloss waardoor ik hem wel wat leuker vind dan de andere. Maar nog steeds erg plakkerig en zoet. Nee, dit is niet echt wat voor mij.

 photo Essence Cinderella5_zpskhaxriu5.png

Essence Cinderella Highlighter Powder – € 3,39

Het letterlijke pareltje van de collectie, want hij glanst zo mooi als een opgepoetste parel. Hij zit in een simpel plastic doosje, maar dat zijn we ondertussen wel gewend van Essence. Hij heet trouwens de The Glass Slipper, leuke naam niet?

 photo Essence Cinderella8_zpsxeeihlq6.png

Als je het doosje opent glimt de highlighter je tegemoet met een prachtig rozenpatroontje. Wel jammer dat het patroontje na een paar keer gebruiken al helemaal verdwenen is. Wil je hem dus in originele staat bewaren, dan kan je hem beter niet gebruiken.

 photo Essence Cinderella10_zpsw9ufgg66.png

Tijdens het swatchen stond ik wel een beetje versteld, wauw hij is zo goed gepigmenteerd dat het bijna op een witte kleur lijkt!

 photo Essence Cinderella11_zpsguev53hm.png

Subtiel aangebracht op mijn gezicht. Nouja, subtiel kan ik het effect niet noemen, wauw. Ik weet niet of ik dit nou mooi moet vinden want ik voel me stiekem een beetje een discobal. De volgende keer nog iets zachter aanbrengen dus.

 photo Essence Cinderella4_zpszf1ipx59.png

Essence Nail Stickers – € 1,39

Nagelstickers vond ik vroeger helemaal het einde, het liefst had ik een sticker op elke nagel. Nu hoeft het niet meer zo van mij. Essence heeft in deze collectie twee verschillende velletjes met nagelstickers met natuurlijk bijpassende Assepoester plaatjes, schattig is het natuurlijk wel.

 photo Essence Cinderella7_zpsnttiialn.png

Close-up van de stickers, misschien als ik een klein nichtje of buurmeisje had gehad dat ik er lekker mee kon spelen, maar voor nu zal ik er niet zoveel mee doen.

 photo Essence Cinderella12_zpsllluqhjx.png

Snelle full-face foto met de producten. Van de lipgloss en highlighter zie je niet zoveel terug op de foto, maar het gaat even om het idee.

 photo Essence Cinderella1_zpsvqvrcooi.png

Ik vind de Essence Cinderella collectie een schattige collectie, maar echt voor de jongere meiden. Zelf vind ik er geen enkel leuk product tussen zitten wat ik zal willen hebben. Ook de kwaliteit vind ik erg kinderlijk en doet me denken aan mijn eigen eerste make-up producten. De Essence Cinderella producten zijn vanaf april te koop bij de Kruidvat filialen met een Essence vak.

Deze producten heb ik ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

31 reacties

  1. De highlighter, daar was ik het meest benieuwd naar. maar ik moet wel lachen om je beschrijving, want het is precies wat ik nu denk. Is dit wel mooi? Of is het toch een beetje te? Nee ik denk dat ik hem laat liggen, want ik heb al beter in mijn bezig. Deze collectie is het niet voor mij, voel mij er te oud voor. xxx Lucinda

  2. Deze lijn lijkt me ook gewoon bedoeld voor kinderen.
    Vandaar dat wij volwassenen het niks vinden;-) op de mensen na die van sprookjes houden natuurlijk

  3. Jammer, ik ben niet kapot van de collectie. De highlighter is mooi, maar om hem nou niet te gebruiken om het patroontje erin te houden dat gaat me dan weer net iets te ver. De glossjes zijn schattig maar niet bijzonder.

  4. De highlighter lijkt me wel mooi, maar niet bijzonder. Deze collectie heeft mij erg teleurgesteld, ze hadden zo veel meer kunnen doen! De lipgloss vind ik drie keer niks en ook de stickers, tja… Leuk voor kindjes inderdaad.

  5. Volgens mij was ik in een vorig leven een heks, want noch de MAC Cinderella collectie als deze van Essence kunnen mij bekoren, lol :-) De kleuren zijn gewoon niet mijn ding.

  6. De highlighter is inderdaad het pronkstuk van de collectie, de rest is inderdaad erg kinderlijk. Jammer!

  7. Ik hou zelf echt totaal niet van lipgloss dus die sla ik over. De highlighter vind ik wel erg mooi hoewel je hem een beetje subtieler moet aanbrengen haha maar zo is het wel duidelijk te zien!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *