Search
Close this search box.

Essence + Catrice update Fall/Winter ’15 Unboxing

De Essence en Catrice schappen zijn als het goed is net vernieuwd met een tal aan nieuwe producten. Ik had jullie al een aantal dingen laten zien maar nu kreeg ik nog een hele bubs opgestuurd. Ben je nieuwsgierig naar sommige producten en wil je er meer van weten, let me know! Vergeten jullie je niet te abonneren op mijn kanaal?

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

12 reacties

  1. Helaas zijn in roermond en omgeving de schappen nog niet zijn vernieuwd! Achja kan ik ergens naar uitkijken zullen we maar zeggen he!

  2. Ik ben altijd erg benieuwd naar goedkope concealers. Veel concealers gaan namelijk in de rimpeltjes onder je ogen zitten, en ik zoek er nog een! Ook dat oudroze nagellakje van essence vond ik er mooi uitzien!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *