Essence Bye Bye Panda Eyes! Mascara

Essence Bye Bye Panda Eyes! Mascara

In het voorjaar komt Essence altijd met een grote update van het assortiment. Ook dit jaar weer en ze hebben weer heel veel nieuwe leuke producten toegevoegd aan het assortiment. Onder andere deze Essence Bye Bye Panda Eyes! mascara. Ik denk dat de naam al genoeg zegt, het is een mascara die niet voor panda ogen zorgt.

Essence Bye Bye Panda Eyes! Mascara

De nieuwe Essence Bye Bye Panda Eyes! mascara zit in een herkenbare Essence verpakking en ziet er leuk, jong en speels uit. Op de verpakkingen staan een aantal duidelijke beloftes.

Essence Bye Bye Panda Eyes! Mascara

Zo belooft de mascara smudge-proof te zijn, maar ook volume te geven en de wimpers te definiëren. Doordat de formule smudge-proof is blijft hij ook langer zitten, ik ben heel benieuwd naar het resultaat.

De mascara bevat trouwens 16 ml wat ik behoorlijk veel vind, ik denk dat je dus een hele tijd met deze mascara kunt doen als hij niet uitdroogt.

Essence Bye Bye Panda Eyes! Mascara
Essence Bye Bye Panda Eyes! Mascara

Het borsteltje van de mascara is niet heel erg bijzonder, het is gewoon een standaard borsteltje met korte haartjes. Zelf ben ik geen groot fan van dit soort borsteltjes omdat ze vaak niet heel erg veel effect geven. Ook zie ik dat er niet heel veel product aan het borsteltje zit, ik vrees dus dat de mascara niet heel veel zal gaan doen voor mijn wimpers.

Maybelline The Falsies Lash Lift Mascara

Mijn wimpers zonder mascara.

Essence Bye Bye Panda Eyes! Mascara

Mijn wimpers met de Essence Bye Bye Panda Eyes! Mascara.

Zoals ik al dacht is het resultaat heel erg subtiel, zelf wil ik graag wat meer volume en body. Maar hou je van subtielere wimpers, dan is dit wel een fijne mascara!

Essence Bye Bye Panda Eyes! Mascara

Qua aanbrengen heb je al snel dit resultaat en verwijderen gaat ook weer simpel met een gewone make-up remover, desondanks dat het een long-lasting formule is. De mascara is inderdaad smudge-proof en blijft de hele dag zo zitten zoals je hem aangebracht hebt.

Essence Bye Bye Panda Eyes! Mascara

Hou je van een subtielere mascara die goed blijft zitten? Dan is de Essence Bye Bye Panda Eyes! mascara iets voor jou. Hou je liever van net even wat meer volume en body? Dan zou ik toch voor een andere mascara gaan. De Essence Bye Bye Panda Eyes! mascara is te koop voor € 3,59 bij Kruidvat en Etos.

Dit artikel bevat gekregen producten – uitleg

Dit vind je misschien ook leuk

6 reacties

 • Reply
  Rachel Kromdijk
  25 februari 2020 at 13:18

  Wat een mooi effect, geen gekke dikke klodders!

 • Reply
  Bianca
  25 februari 2020 at 15:48

  Deze mascara ligt momenteel klaar om te gaan testen, toch hoop ik dat het effect iets meer aanwezig is ben niet zo van de subtiele mascara’s :-)

 • Reply
  Tessa
  25 februari 2020 at 19:28

  Deze lijkt mij ideaal voor mensen met allergieën en tranende ogen

 • Reply
  Joyce - SomedayTodayNL
  25 februari 2020 at 20:08

  Ik vind het zeker een mooi resultaat!

 • Reply
  Kelly
  26 februari 2020 at 19:09

  Inderdaad een prima resultaat! Van mij mag het wel wat meer, maar voor jonge meiden is dit denk ik perfect!

 • Reply
  Mo
  29 februari 2020 at 13:39

  Jammer dat je niet hebt getest hoe de mascara eraf gaat met warm water, dat lijkt mij juist het allergrootste voordeel van deze mascara!

 • Laat een reactie achter