Essence Blush Up! Powder Blush Pinky Flow

 photo EssenceBlushUpPowderBlush_zps73435bc6.png

Ik ben gek op blush, zonder blush ga ik eigenlijk ook niet de deur uit. Oké, dat is misschien een beetje overdreven, maar ik draag gewoon graag blush en ik word altijd vrolijk van alle blush kleurtjes. Een half jaar geleden kwam Essence met een prachtige Blush Up! blush uit, kunnen jullie hem je nog herinneren? Met die roze en oranje kleur? Van de week kwam ik een derde Essence schap tegen en daar vond ik deze prachtige ombre blush met een lieve roze tint. Die moest met me mee naar huis.

 photo EssenceBlushUpPowderBlush2_zpsaa9d2127.png

Ik heb een zwak voor ombre, ik vind het er gewoon super tof uitzien. Zo ook deze blush van Essence die helaas alleen in het derde schap te vinden is. Als je een derde schap om de hoek hebt zitten is dat natuurlijk geen probleem. Maar als je zoals mij in Zwolle woont en er in een straal van 30 km geen derde Essence schap te vinden is, is dat best jammer.

 photo EssenceBlushUpPowderBlush1_zps9ef15915.png

De blush heeft een mooie koele roze tint die overloopt van donker naar licht, heel erg tof! Door de verkeerde lichtinval zie je het niet goed op de foto’s, maar zonder deksel zie je effect zeker wel goed! Het is een lekkere grote blush van 8 gram waar je zeker een hele tijd mee vooruit kunt. De verpakking vind ik er leuk en speels uitzien en is ook vrij stevig en sluit goed, dat is fijn.

 photo EssenceBlushUpPowderBlush3_zps09cfc76b.png

Zoals ik al vertelde zijn er dus twee kleuren en dit is nummer 20 in Pinky Flow, wat ik een hele leuke en bijpassende naam vind. Op de verpakking vind je nog wat informatie over het product. Het is een multi colour blush die je een frisse look geeft gedurende de dag. Je kunt de kleuren in combinatie met elkaar gebruiken of apart, subtiel aanbrengen of heel heftig, het is maar wat je wilt.

 photo EssenceBlushUpPowderBlush5_zpsa6db315b.png

Laten we gewoon snel naar de inhoud kijken, want de blush komt pas echt goed tot zijn recht als je het dekseltje verwijderd. Nu zie je pas echt die mooie overgang van kleuren, die is trouwens heel mooi en goed vind gedaan. Door het ombre effect krijg je eigenlijk drie soorten kleuren in één. Je kunt ze apart of met elkaar aanbrengen, het is maar net waar jij zin in hebt of leuk vindt.

 photo EssenceBlushUpPowderBlush4_zps230df7c0.png

De blush is lekker zacht van structuur maar ook vrij poederig, daar moet je wel rekening mee houden met aanbrengen. De kwast neemt meteen ontzettend veel product op, dus je hoeft hem er maar heel lichtjes overheen te halen. Tik daarna je kwast ook nog even goed af want anders krijg je echt teveel product op je wangen. Omdat de blush ook goed gepigmenteerd is kan dat er wel eens gek uit komen te zien!

 photo EssenceBlushUpPowderBlush7_zps7a70dfd3.png

Swatches van de kleuren, mooie en intense kleuren, perfect als blush! Ik vind de kleuren vrij koel, daar moet je wel even mee oppassen, dat moet je natuurlijk wel staan. De blush is niet echt een matte blush maar heel erg shimmer is hij ook niet. Er zit af en toe een kleine shimmer is die hem een mooie glow geeft, maar echt shimmer kan ik hem niet noemen.

 photo EssenceBlushUpPowderBlush8_zpsad96fd63.png

Aangebracht op de wangen, ik vind hem echt heel erg mooi! Hij geeft mijn wangen een hele mooie en natuurlijke roze glow! Omdat de blush vrij gepigmenteerd is heb ik hem heel lichtjes aangebracht. De blush blend trouwens wel heel erg goed, dus je kunt hem makkelijk vervagen en uitwerken mocht dat nodig zijn.

 photo EssenceBlushUpPowderBlush9_zps99a3ae54.png

Subtiel op mijn wangen zonder te veel shimmers, ik vind hem echt tof!

 photo EssenceBlushUpPowderBlush6_zpsa0b2f41a.png

Nou het is wel duidelijk, dit is echt een verborgen pareltje uit de collectie van Essence, want ik had er nog niet eerder iets over gezien. Mocht je een derde Essence schap tegen komen kijk dan zeker even naar deze prachtige blush! De Essence Blush Up! Powder blush in Pinky Flow is te koop voor € 3,49 in het derde Essence schap bij het Kruidvat!

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

32 reacties

 • Reply
  Marloes | Budgetproof.nl
  15 november 2014 at 06:12

  Oh yes, ik houd van blushes zonder enorm veel shimmers. Roze heb ik eigenlijk nooit op, moet ik eens gaan proberen :D

 • Reply
  lucindainwonderland
  15 november 2014 at 06:43

  Ik heb hem laatst ook meegenomen, puur om hoe hij er uit zag en het feit dat ik een regelrechte blush verslaving heb…. maar goed. Hij is inderdaad erg mooi en staat je ook super trouwens. xxx Lucinda

 • Reply
  Esmée
  15 november 2014 at 07:12

  De ombre blushes van Essence heb ik altijd al mooi gevonden, maar het is er op de een of andere manier nooit van gekomen dat ik er eentje kocht! Deze is zo mooi en subtiel, daar hou ik wel van! X

 • Reply
  dianacarlton
  15 november 2014 at 07:57

  Wat een mooie blush. Ik heb vorige week ook staan kijken bij de Kruidvat bij het schap van Essence, maar uiteindelijk niet meegenomen. Hij is echt heel erg mooi, heel subtiel.

 • Reply
  svenja
  15 november 2014 at 08:41

  Echt een heel mooi, lief en snoepig kleurtje. Staat je erg goed!

 • Reply
  Dionne Knooren
  15 november 2014 at 09:07

  Wauw! Wat is hij mooi!

 • Reply
  Beautydagboek
  15 november 2014 at 09:14

  Ik vind hem heel erg leuk! Een lief pastekleurtje, eigenlijk meer iets voor de lente :). Maar alsnog erg mooi!

 • Reply
  Yvonne
  15 november 2014 at 09:33

  Ik heb deze blusher inderdaad al een paar keer zien liggen maar deze leek me te roze voor mij. Fijn dat je er een review over hebt geschreven want zo te zien valt het op het eerste gezicht toch wel mee. :-)

 • Reply
  chucky1012
  15 november 2014 at 09:44

  Wat een mooie en cute kleuren blush!
  Het staat heel goed bij je ;-)

 • Reply
  lonneke
  15 november 2014 at 09:47

  Wauw wat een prachtige blush zeg!
  Niet te met toch een mooi effect, like it!

 • Reply
  DiaryOfAMua
  15 november 2014 at 10:12

  Hele mooie blush! Staat je prachtig!

  Xo

 • Reply
  kieke14
  15 november 2014 at 10:35

  Mooie blush, staat je goed!
  Leuk dat ze weer zo’n goede blush er tussen hebben!

 • Reply
  femketje
  15 november 2014 at 10:36

  hij is wel mooi :D

 • Reply
  Selby Jewels
  15 november 2014 at 10:53

  Ziet er goed uit! Staat je heel mooi! Voor mij is hij denk ik iets te roze!

 • Reply
  dailycupofblablabla
  15 november 2014 at 11:07

  My kinda pink!! Heel mooi kleurtje. De blush staat je super mooi.

 • Reply
  Vanessa
  15 november 2014 at 11:09

  Ziet er mooi uit. Ik hou niet van teveel shimmer dus deze lijkt iets voor mij!

 • Reply
  Beautyjuf
  15 november 2014 at 11:15

  Het ombre-effect in het doosje is prachtig! De kleur vind ik je erg mooi staan. Helaas is deze tint voor mij te roze.

 • Reply
  Mariëlle
  15 november 2014 at 11:28

  Ik vind hem leeeuk!

 • Reply
  Kiss & Make-up
  15 november 2014 at 12:17

  Het ombre effect is echt wel heel leuk, maar de kleur zelf is minder mijn ding. Te licht en te koel. Bij jou staat het nochtans wel leuk.

 • Reply
  Anouk
  15 november 2014 at 12:35

  Ik vind hem je heel mooi staan, prachtig effect!

 • Reply
  Margot
  15 november 2014 at 13:20

  Wat een lief kleurtje!

 • Reply
  justjaxelle
  15 november 2014 at 14:11

  wauw supermooie kleur, en welke foundation draag je hier? die staat je namelijk super!

 • Reply
  face2beauty
  15 november 2014 at 14:29

  Wauw mooie budget blush! Niet te opvallend maar toch een gezond kleurtje op de wangen.

 • Reply
  evelinevdmade
  15 november 2014 at 15:24

  Ik heb deze blush een tijdje terug bij een Kruidvat met slechts één Essence schap gekocht, let dus zeker even op of je hem niet toevallig tegen komt, hij is prachtig! :)

 • Reply
  Marjoleinee
  15 november 2014 at 15:40

  Heel erg mooi kleurtje! Een mooi, neutraal kleurtje :)

 • Reply
  Shaz
  15 november 2014 at 17:02

  Een tijdje geleden had ik de andere variant gekocht en ik gebruik die dagelijks. Echt een prachtige blush.

 • Reply
  Manon
  15 november 2014 at 17:58

  Ik dacht dat die veel feller was, maar wat een mooie blush!

 • Reply
  Beau
  15 november 2014 at 18:52

  Aw yeah! Mooie blush zeg :)

 • Reply
  Elsbet | La Vie Pure
  15 november 2014 at 19:06

  Deze is echt erg mooi!

 • Reply
  Nicolish
  15 november 2014 at 20:25

  Echt een erg mooie blush!

 • Reply
  Tessa
  16 november 2014 at 08:21

  Hij klinkt heel erg fijn en hij staat ook heel erg mooi! Hij ziet er subtiel uit!
  Liefs, Tessa

 • Reply
  Ana
  16 november 2014 at 14:21

  Hij zat er allang in en is niet alleen in het 3de schap te vinden dacht ik (ook al meerdere reviews van gelezen). Maar wel een hele mooie blush!

 • Laat een reactie achter