Zoek
Sluit dit zoekvak.

Essence Blush Up Heat Wave

 photo Blushup_zpsbd3ed6af.png

Ik denk dat dit wel de populairste blush van Essence tot nu toe is. Hij is alleen niet prachtig om te zien in de verpakking, hij tovert je wangen ook nog eens om tot prachtige zomerse wangetjes met veel kleur. Ik weet het zeker, deze blush is echt een aanwinst voor je lente en zomer stash en hij is ook nog eens lekker budget!

 photo Blushup2_zpsa3c8ca68.png

Heat Wave is een prachtige ombre blush die we al vaker – tenminste zover ik mij kan herinneren – in een limited edition voorbij hebben zien komen. Toen was hij al ontzettend populair en daarom zit hij nu in het vaste assortiment, handig want zo kan iedereen er makkelijk aan komen!

 photo Blushup3_zpsacb268e5.png

De verpakking vind ik er leuk uitzien. Omdat de blush in de ombre kleur alle aandacht verdient vind ik het een goed gegeven dat de verpakking heel rustig is en transparant. Ook vind ik leuk dat de achterkant waar je informatie over de blush op staat ook ombre is gedrukt.

 photo Blushup5_zps4af8a748.png

De blush zit in een vrij stevige verpakking die hopelijk niet zo snel kapot gaat – dat denk ik dan, vaak gaan mijn verpakkingen van Essence toch redelijk snel kapot -. De voorkant is gewoon bedrukt met een subtiele tekst en het logo van Essence.

 photo Blushup4_zps42cc4dd6.png

Laten we het dan maar snel over de blush gaan hebben. Ik hoopte dat de blush een subtiele zomerse geur bij zich zou dragen maar helaas. De blush is vrijwel geurloos en als je goed ruikt, ruikt het naar je vroegere waterverf doos. Niet echt een heel lekker luchtje dus. Ik vind dat deze blush niet zo poederig is als de laatste producten van Essence en Catrice die ik heb getest. Wel voelt de blush erg droog aan. Maar een kwast pakt gelukkig voldoende product op om hem te gebruiken.

 photo Blushup6_zpse0c15253.png

Swatches van de blush! Links oranje, midden roze en rechts een mix van beide, ziet er lekker zomers uit niet? De blush is trouwens matte en heeft geen shimmers. Omdat de blush goed gepigmenteerd is en een vrij aanwezige kleur heeft moet je toch wel oppassen met het aanbrengen. Ga niet te enthousiast aan de slag en blend hem goed uit voor een natuurlijk effect. Maar dan heb je ook prachtige zomerse wangen!

 photo Blushup7_zpsa8ce82e8.png

De blush subtiel aangebracht en goed uitgeblend, dan ziet hij er echt fantastisch uit!

 photo Blushup1_zpsc2a06c0b.png

De Essence Blush Up Heat Wave zit vanaf nu in het vaste assortiment van Essence. Volgens mij is hij alleen in het grotere schap te verkrijgen maar correct me if I’m wrong! De blush kost € 3,59! Hebben jullie deze blush al gescoord?

Dit product heb ik ontvangen ter review

Vlog mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

22 reacties

  1. Ik heb hem ook, vooral de oranje kleur is prachtig. Ik probeer hem weleens ‘ombre’ aan te brengen en dat ziet er echt heel leuk uit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *