Zoek
Sluit dit zoekvak.

Essence Blue Addicted

Ik was zo enthousiast over Time For Romance dus ik besloot ook de blauwe variant ervan te halen. Zoals jullie van de week konden lezen was ik helemaal fan van het effect en de kwaliteit van het lakje, dat voorspelt alleen maar goeds natuurlijk, dus dit lakje moest wel net zo mooi zijn als die andere. Alleen deze heeft prachtige groene en blauwe glitters! Benieuwd naar het resultaat met dit prachtige lakje, kijk dan zeker verder!

Ik heb echt een hekel aan iets af te kraken, maar ik ga het toch doen. Wat een verschrikkelijke nagellak is dit zeg! Ik ben echt heel erg teleur gesteld in deze nagellak. Hoe geweldig Time For Romance is, hoe verschrikkelijk deze is. Hij dekt niet goed, hij is ontzettend dik en stroperig waardoor hij totaal niet fijn lakt. Wat een domper, je kan er gewoon echt niet mooi meer lakken.

Zie je de donkere zijkanten? Alles trekt naar de zijkanten van mijn nagels. Ik heb hier 2 laagjes Blue Addicted op en nog steeds is het effect maar minimaal, op mijn middelvinger zit zelfs maar 1 grote glitter. Ik heb er geen woorden meer voor, dit lakje verdwijnt ver achterin mijn stash, jammer.

Ik heb trouwens als basislak Throw Me Somthing Purple van Misa gebruikt. Het effect had eigenlijk zo mooi kunnen en het valt me zo ontzettend tegen.

Mocht je toch denken dat je met dit lakje overweg kunt en het wilt proberen? Dit lakje zit in het nieuwe assortiment van Essence en kost € 1,29. Let trouwens wel op dit lakje kun je alleen kopen in de grote Essence schappen. De roze en gouden variant kan je gewoon in de kleine schappen vinden!

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

20 reacties

 1. Zo vind ik deze inderdaad niet heel mooi overkomen. Vreemd, zelf heb ik gister gewoon drie laagjes Blue Addicted opgedaan, het blauw dekt goed en er zit een overload aan glitters op m’n nagels!

 2. misschien ligt het niet aan de lak zelf, maar hoe die er in de winkel bij heeft gestaan.. misschien is die een paar keer open gedraait en niet goed dicht gedaan.. daarom ook nooit de voorste in het schrap pakken! verder vind ik het wel een mooie kleur!

 3. ik heb hem ook, maar ik ga hem nooit dragen dat is een ding wat ik zeker weet. Hij lakt echt vreselijk dus je moet er een kleur onder doen, maar dan vind ik hem zo speciaal niet meer dus ja :)

 4. Mijn mond viel open van verbazing!
  Ik draag ‘m nu ook en bij mij is ie práchtig! Als basiskleur draag ik Cobalt Blue van Barry M en dan een laag blue addicted eroverheen en oooh sooo pretty. Ook veel donkerder en veel meer glitters. Meer zoals de swatch op pinkypolish.nl (Nee ik maak geen reclame, het is mijn blog niet)
  Deze lak smeekt om een herkansing bij jou!

  1. Ik vind hem ook echt prachtig, alleen hij lakt echt ontzettend vervelend. Maar misschien komt dat omdat ik de voorste had en die vaak open is gemaakt, zoals gezegd werd in de comments. Ik heb gewoon pech gehad, maar hij is wel echt prachtig!

 5. Goh, wat jammer dat hij niet fijn lakt! En ook vervelend dat er maar weinig van die mooie, grote glitters op je nagel belanden uiteindelijk! Want daar gaat het natuurlijk om. Maar alsnog vind ik het effect wel gaaf!

 6. Wat jammer dat jij zo’n slechte versie hebt! Ik heb hem ook en vind hem echt geweldig. Heb ook veel complimentjes gekregen toen ik hem droeg en mijn schoonzusje heeft hem ook meteen gehaald, nadat ze hem bij mij heeft gezien. :)
  Vond hem ook prima lakken. Je kan altijd nog proberen een nieuwe te kopen en die ergens achteraan vandaan te pakken, misschien lakt die dan beter.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *