Essence Bloggers Beauty Secrets Touch Up To Go!

Essence Bloggers Beauty Secrets Touch Up To Go!

We zijn er nog niet, want ik heb nog twee paletten voor jullie liggen van de Essence Bloggers’ Beauty Secrets collectie. Vandaag is het Essence Touch Up To Go! One-For-All palette aan de beurt. Het palette van de Duitse Diana. Het is een basic palette met allemaal producten voor een basic look die een zomers tintje heeft als je het mij vraagt. Het palette is weer van alle gemakken voorzien.

Essence Bloggers Beauty Secrets Touch Up To Go!

Het palette is lekker en opvallend. Over het formaat hoef ik niet meer zoveel te zeggen want die is hetzelfde als de voorgangers. Ik begon trouwens wel bij het mooiste palette van Serena en ga eigenlijk steeds verder terug naar de minst leuke paletten. Maar dat mag ik natuurlijk niet te hard zeggen. Dit palette moet het vooral van de blush hebben als je het mij vraagt.

Essence Bloggers Beauty Secrets Touch Up To Go!

Het palette heeft de naam Touch Up To Go! met andere woorden, het is een vrij basic palette waarmee je even snel kan klaarmaken voor de dag. Of misschien even je make-up onderweg bij te werken met deze producten. In de verpakking vind je een duo blush, drie verschillende kleuren oogschaduw en een balsem.

Essence Bloggers Beauty Secrets Touch Up To Go!

En dit is hem dan, de binnenkant van het palette. Zoals de voorgaande paletten ziet deze er ook erg vrolijk uit en het heeft wel iets weg van Benefit. In het palette vinden we inderdaad de grote duoblush waar natuurlijk alle aandacht wel een beetje op gevestigd is. Daaromheen vinden we de drie kleuren oogschaduw en een balsem. Deze kun je gebruiken voor je lippen maar ook eventueel voor je wenkbrauwen om ze in vorm te brengen. Een extra tip van Diana is de balsem te mengen met de blush of oogschaduw voor een subtiel kleurtje op je lippen.

Essence Bloggers Beauty Secrets Touch Up To Go!

Alle producten hebben ook los namen, erg leuk gedaan vind ik bij dit palette. De blush is trouwens vrij matte en de oogschaduw kleuren ook behalve shine on eyeshadow.

Essence Bloggers Beauty Secrets Touch Up To Go!

Natuurlijk kan een persoonlijke handtekening niet missen op het palette.

Essence Bloggers Beauty Secrets Touch Up To Go!

In het palette zit ook nog een handige applicator met aan beide kanten een ander soort kwastje. Alleen in gebruik vind ik hem wat minder fijn. De kwastjes zijn zo dun en flexibel waardoor ze niet heel erg prettig werken.

Essence Bloggers Beauty Secrets Touch Up To Go!

Goed en dan ben ik wel eens benieuwd naar de kwaliteit van het palette. De vorige twee paletten vond ik wat droog en poederig waardoor de producten al snel pigment verliezen en het soms een beetje lastig aanbrengt.

Essence Bloggers Beauty Secrets Touch Up To Go!

Ook de blush is aan de poederige kant maar laat wel een prachtige kleur achter. Zeker erg mooi gedaan. De pan is trouwens wel iets te klein om de kleuren afzonderlijk van elkaar te gebruiken.

Essence Bloggers Beauty Secrets Touch Up To Go!

Mijn wang met alleen foundation.

Essence Bloggers Beauty Secrets Touch Up To Go!

Mijn wang met de Peach & Party blush. Een subtiele roze tint die je gezicht net even iets meer kleur geeft. Alleen wonderen moet je er zeker niet van verwachten. Ook de blush is erg poederig dus daarom is het pigment misschien wat minder.

Essence Bloggers Beauty Secrets Touch Up To Go!

En dan hebben we natuurlijk nog de drie oogschaduw kleuren. De eerste twee tinten zijn vrijwel matte en hebben iets meer moeite met de pigmentatie. De laatste glanzende kleur ziet er perfect uit! Ook de oogschaduws zijn wat droog en korrelig qua structuur helaas.

Essence Bloggers Beauty Secrets Touch Up To Go! Essence Bloggers Beauty Secrets Touch Up To Go!

Het was best lastig met de oogschaduw kleuren werken zonder harde lijnen te krijgen of de hele kleur te vervagen. Want je hebt echt het één of het ander. Maar gelukkig is het gelukt en is er nog een hele mooie look uit komen rollen vind ik zelf!

Essence Bloggers Beauty Secrets Touch Up To Go!

Maar wat vind ik dan van het palette? Het is zeker een leuk palette maar ik denk dat ik hem er niet zo vaak bij zou pakken. De blush is mooi maar niet meteen bijzonder en de combinatie van oogschaduw is niet helemaal mijn ding. Het is het gewoon net niet voor mij. Maar heb je nog niet zoveel in je collectie en wil je een handig palette voor onderweg? Dan is het zeker een goede optie! Het Essence Bloggers Beauty Secrets Touch Up To Go! palette kost € 4,99 en is nu te koop.

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

12 reacties

 • Reply
  Florence Vlogt
  7 juni 2016 at 06:31

  Deze laat ik toch echt lekker liggen hihi.
  Liefs xx

 • Reply
  chucky1012
  7 juni 2016 at 06:34

  Mooie kleuren!
  Je hebt een prachtige make-up look gemaakt ;-)

  Xoxo

 • Reply
  eva
  7 juni 2016 at 06:41

  Leuk palette, ik moet hem nog uitproberen. Ik blijf fan van The Glow Must Go On van Serena! En toevallig geef ik er vandaag twee weg….

 • Reply
  Bianca
  7 juni 2016 at 07:29

  Ik heb dit palette ook en het is zeker wel leuk voor de prijs die je er voor betaal, al lijkt mij die van Serena net wat mooier x

 • Reply
  Mariëlle
  7 juni 2016 at 08:30

  Ik heb het gisteren eens bekeken in de winkel, maar ik werd er niet heel warm van!

 • Reply
  Lindsey Beljaars
  7 juni 2016 at 09:49

  Fijne review! Ik heb het palette van Serena en daar ben ik echt super blij mee.

 • Reply
  Chantalle
  7 juni 2016 at 11:25

  Ik vind het palette wel mooi! Alleen jammer dat het niet zo heel goed zichtbaar is op je gezicht.

 • Reply
  Loes | Gewoon iets met Loes
  7 juni 2016 at 11:32

  Ik werd ook niet echt warm van deze. Die van Serena is gewoon echt het mooist!

 • Reply
  Annemarie
  7 juni 2016 at 11:48

  Mooie look heb je gemaakt! Ik zou dit palette toch laten liggen, zit eigenlijk niet veel bijzonders in. Maar wel heel handig voor jonge meiden die bijvoorbeeld net met make-up beginnen, of inderdaad voor op reis of iets dergelijks.

 • Reply
  Manon
  7 juni 2016 at 16:23

  Wel leuk, niet speciaal

 • Reply
  Sara
  7 juni 2016 at 17:38

  Hmmm, nee.. Dit palette zou ik zelf gewoon niet aanschaffen. De producten zijn niet helemaal mijn ding. Daarbij komt dat ik de vormgeving erg leuk vind, maar het daardoor wel echt een lomp groot palette is. Niets voor mij dus..

 • Reply
  Northflix
  8 juni 2016 at 16:16

  Mmm, nee. Dit is niets voor mij.
  Die van Serena vind ik prachtig! Daar heb ik meerdere Kruidvat filialen voor afgelopen en toen ik hem vond besloot ik er gelijk maar 2 te kopen. Eentje verloot ik ik op mijn blog, al zag ik dat ze op Marktplaats ook verkocht worden voor 3 keer zoveel. Hahaha.

 • Laat een reactie achter