Search
Close this search box.

Essence Beauty Beats Highlighter & Blush

 photo Beats_zps10bbeafa.png

Van de week kwam ik de nieuwe Beauty Beat collectie van Essence tegen die in het teken staat van Justin Bieber zijn world tour. De collectie bestaat uit groene, roze en paarse kleuren en ziet er zeker leuk uit. Maar toch sprak niet alles me even veel aan en daarom nam ik alleen deze blush en highlighter mee naar huis. En ik kan je zeggen dat ze erg mooi zijn!

 photo Beats6_zpscb4e0025.png

Beauties en Beliebers, opgelet! Als officiële make-uppartner presenteert Essence: Beauty Beatsgeïnspireerd op Justin Bieber’s “Believe” wereldtournee. Met unieke must-haves die de harten van de fans van de 19-jarige superster op hol zullen brengen. Dé blikvangers van deze trend edition een blush en highlighter met songteksten erop! Deze moest ik natuurlijk wel voor jullie testen, ook als niet Justin Bieber fan.

 photo Beats4_zps8db65741.png

Essence Beauty Beats Groupie At Heart – € 2,59

Voor de meiden die die hard fan zijn van Justin die er helemaal van gaan blozen is deze mooie opvallende roze kleur. De blush bevat geen shimmer en is rijkelijk gepigmenteerd, perfect dus om poppenwangen mee te maken. Zelf vind ik hem echt ontzettend mooi als je hem subtiel aanbrengt. Want hij is al snel te veel, daar moet je zeker mee oppassen.

 photo Beats5_zps309ad232.png

De blush heeft een ontzettend leuke print met boyfriend erop, een nummer van Justin. Wel is het opletten wanneer je in de blush gaat met een kwast, want dan laat hij ontzettend veel poeder los, niet dus dat je er daarna helemaal onder zit. Na vaker gebruik neemt het poederige gelukkig wel af. Doordat hij zo poederig is, is het aan te raden je kwast goed af te tikken voor het gebruik.

 photo Beats2_zps1491998a.png

Essence Beauty Beats SWAAAAG! – € 3,59

Iets groter dan de blush is deze prachtige natuurlijke highlighter met ontzettend veel glans. Perfect op je wangen mee te laten glanzen. Het heeft een goede pigmentatie en de shimmer op je wangen zie je zeker terug. Het is dus echt een hele goede highlighter die ik je zeker kan aanraden.

 photo Beats3_zpsf202b3f6.png

De highlighter is bedrukt met het woord swag. Zelf heb ik daar niet zoveel mee, haha. Maar des al niet te min is de highlighter echt prachtig!

 photo Beats7_zpsc52e486f.png

 photo Beats8_zps73a75478.png

Kijk eens wat een goede pigmentatie, daar houden we van!

 photo Beats10_zps9e4971fa.png

Heel subtiel aangebracht op mijn wangen. Kijk ze eens glanzen en een mooie roze gloed hebben! Deze twee producten zijn helemaal goedgekeurd! Ik kan ze zeker iedereen aanraden!

 photo Beats1_zps8ee48a5e.png

De collectie ligt vanaf nu tot en met half december in de winkels van het Kruidvat. Deze trend editie is trouwens alleen in Nederland te koop, niet in België.

Vlog mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

40 reacties

  1. Ik heb echt een hekel aan Justin Bieber (haha sorry) en de namen op de producten vind ik erg jammer :’) Maar toch vind ik de blush er wel erg mooi uit zien!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *