Zoek
Sluit dit zoekvak.

Essence All-In-One CC Cream

 photo Cream_zpsbf1deb69.png

BB Creams, CC Creams, we worden er mee dood gegooid! Natuurlijk kan het budget merk Essence niet achterblijven met de trend en komt dus sinds het nieuwe schap ook met een CC Cream! Clear & Correct dat is de afkorting waar Essence voor gaat. Ik ben erg benieuwd, want over het algemeen ben ik erg te spreken over de CC Creams!

 photo Cream1_zps2d9f62f9.png

We willen allemaal die perfect egale huid hebben en Essence belooft dat waar te maken. Zoals de naam al zegt camoufleert de CC Cream alle onregelmatigheden, pukkeltjes en de roodheid in je huid. Door dit goed te camoufleren hou je een perfecte egale teint over. Het is een goed dekkende foundation met ook nog eens een SPF 30 wat zeker goed uitkomt met het voorjaar en zomer in het verschiet.

 photo Cream3_zps92b11b54.png

 photo Cream4_zps8812a590.png

De verpakking van de CC Cream ziet er lekker basic uit, ik vind het toch niet zo spannend er uit zien. Het is zeg maar niet echt een product wat meteen de aandacht trekt. Maar toch is het een product dat fijn is en eigenlijk de aandacht moet trekken. De verpakking vind ik wel een beetje onhandig. De CC Cream heeft een vrij dunne structuur waardoor het gat te groot is en het er heel makkelijk uitloopt. Je moet echt oppassen dat je er niet onder zit of knoeit, dat is jammer!

 photo Cream5_zps13e5362e.png

 photo Cream6_zps0c509dce.png

De CC Cream is er helaas maar in één kleur en dat is medium. Deze is eigenlijk net iets te donker voor mijn huid maar ik denk dat hij in de zomer perfect matcht. Ik draag hem nu wel maar toch is hij met mijn nek toch te donker.

 photo Cream7_zps302f1f60.png

Mijn gezicht zonder foundation of andere make-up.

 photo Cream8_zpsea37ca50.png

Met de Essence All-In-One CC Cream! Het heeft voor mij niet de juiste kleur en is toch aan de donkere en gele kant. Maar hij dekt fantastisch en ziet er op de huid heel erg natuurlijk uit. Ik baal nu echt dat het net niet de juiste kleur is. Ook voelt de CC Cream erg fijn aan op de huid!

 photo Cream9_zps3d29bca9.png

Met alle make-up is de kleur toch een beetje gered, het valt nu niet meteen op dat de kleur te donker is, dan moet je echt goed kijken. Ik ben enthousiast over deze CC Cream buiten de kleur om. Hij blijft redelijk goed op mijn vette huid zitten, maar toch is hij zonder af te poederen behoorlijk glimmend, zoals je ziet op de tweede foto.

 photo Cream2_zps1baaf2fe.png

Heb je dus een iets donkerdere huidskleur dan mij dan kan ik je zeker deze Essence All-In-One CC Cream aanraden of voor de zomer als je niet zo een zware foundation wil dragen. De Essence All-In-One CC Cream kost € 3,99 en daar krijg je 30 ml voor.

Dit product heb ik ontvangen ter review

Vlog mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

34 reacties

  1. Ik heb echt een enorm lichte huid, spookachtig wit, dus deze kleur zal helaas (wat ik ook zal doen) te donker zijn voor mij. Hij denkt wel mooi, dat moet ik wel zeggen. Maar voor mij is het een no go.

  2. Het is toch een beetje moeilijk oordelen omdat je huid al zo mooi egaal is!
    Ik ga wel kijken of de kleur bij mij past. Klinkt wel goed namelijk :)

  3. Zo erg vind ik de kleur nog niet hoor, staat je eigenlijk prima! Indd wel jammer dat er maar 1 kleur is maar dat is bij de BB cream ook zo… Tja, moeilijk-moeilijk-moeilijk! Baal er zelf ook een beetje van.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *