Zoek
Sluit dit zoekvak.

Essence All About Nude Eyeshadow

 photo About_zpse5d7b591.png

Love at first sight, dat had ik met dit super leuke oogschaduw palette! Ik had hem al gezien in de preview van de vernieuwde Essence collectie en vond hem meteen al super mooi. Maar nu ik hem hier in het echt voor me heb ben ik toch wel heel erg enthousiast! Ik laat je vandaag dit super leuke en goed gepigmenteerde palette zien!

 photo About1_zps2b4b47e4.png

Essence komt met vier All About… oogschaduw kitjes uit. Een daarvan is deze prachtige nude variant. De kleuren variëren van bruin en roze tinten, ideaal om nog last minute een Valentijnslook mee te maken. De kleuren op de foto’s zijn helaas iets minder intens door het verschrikkelijke licht van buiten wat alles een beetje blauwig maakt. Maar in het echt zijn ze dus iets warmer van kleur!

 photo About5_zps998663f1.png

Het doosje vind ik al een hele verbetering als je ze vergelijkt me de Sun Club palettes die vervangen zijn door deze vier leuke varianten. De verpakking ziet er een stuk mooier en netter uit, het heeft niet meer echt een kinderuitstraling. Gewoon strak en handig in gebruik, want de oogschaduws zijn groot genoeg om er makkelijk met je hele kwast in te dippen.

 photo About3_zpsbd5f444e.png

 photo About2_zpscb769f3a.png

Ik vind de kleuren fantastisch bij elkaar gekozen, hier kan je zeker goed mee uit de voeten. De oogschaduws zijn behoorlijk romig waardoor ze niet afbrokkelen. Maar ze zijn zo romig als je te hard met je kwast drukt er zo een vervelend laagje ontstaat waardoor er haast geen pigment meer vanaf komt. Dat heb ik helaas bij al een paar oogschaduw kleurtjes waardoor ik het bovenste laagje eraf heb moeten schrapen en daar wordt het palette helaas niet mooier van.

 photo About6_zps2c87a224.png

Maar dan, de swatches zien er wel super goed uit! Mooie gepigmenteerd en ze hebben allemaal een prachtige glans! Heel wat beter dan we de afgelopen tijd van Essence hebben gezien als ik eerlijk mag zijn! Ook blenden de kleuren samen fijn zonder dat het zijn kleur verliest, ik ben enthousiast!

 photo About7_zpse9959637.png

 photo About8_zps2d9a6372.png

Look met de verschillende kleuren oogschaduw, je kan er verschillende kanten mee op, ik vind het echt heel erg leuk!

 photo About4_zps3403a369.png

Ik denk dat dit palette voor iedereen wel geschikt is, het is niet duur, de kleuren zijn leuk, goede pigmentatie en ze blenden fijn met elkaar. Het enige nadeel vind ik dat de oogschaduws zo een vervelend laagje krijgen waardoor je kwast het product niet meer oppikt, heel jammer! Maar als je dat laagje er weer even vanaf schraapt is het weer helemaal goed! Het Essence All About Nude Eyeshadow kost € 3,49 en is te vinden in het vernieuwde assortiment van Essence in het gewone schap bij de Kruidvat!

Dit product heb ik ontvangen ter review

Vlog mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

47 reacties

  1. Ik vind hem heel eerlijk gezegd een beetje tegenvallen. Heel flets en licht, maar hé wat wil je voor die prijs. Wel leuk om al een review van een nieuw Essence product te zien! Zo nu en dan zitten er simpelweg toppers tussen!

  2. Ik heb dit palette ook al bijna twee weken in huis (ik kon hem al bij de DM in Duitsland kopen) en ik vind hem ook zo mooi! Vooral die laatste, burgundy kleur is echt prachtig. Essence heeft me goed verrast! De andere All About… palettes zijn trouwens ook zo mooi, ik heb bijvoorbeeld ook All About Candies en die is ook goedgepigmenteerd (wel alleen lichte pastelkleuren, dat is iets lastiger om mee te werken).

    1. Klopt, ze zijn wel zo gepigmenteerd hoor. Mijn licht door de donkere dagen is echt dramatisch, krijg geen draad zon in mijn kamer, vandaar dat de kleuren wat minder intens zijn. Laat die zomer maar komen dus!

  3. De pigmentatie is echt veeeel beter dan ik had verwacht. Ik vind hem erg mooi en ook leuk dat de opmaak van het doosje net wat anders is dan andere paletjes.

  4. Ziet er wel goed uit, had de pigmentatie veel minder verwacht! Ik vind het een super tof palette, alleen heb ik al zoveel bruintinten dat ik ’t toch laat liggen! :)

  5. Ik vind de kleuren in het palet erg mooi maar ik had ze liever wat intenser gepigmenteerd gezien. Dat gezegd zijnde vind ik je ooglook wel heel mooi en zacht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *