Essence All About Chocolates Eyeshadow

 photo EssenceAllAboutChocolatesEyeshadow4_zpse2a013b8.png

Yes! Eindelijk heb ik dankzij een vriendin wat kunnen bemachtigen uit de vergrootte schappen van Essence en Catrice. Misschien is dit wel een van de mooiste Essence toevoegingen, het All About Chocolates Eyeshadow palette. Ik heb ook al het mooie en goed gepigmenteerde All About Nude palette. Vandaag laat ik jullie dit smakelijke chocolade palette zien, zijn jullie benieuwd?

 photo EssenceAllAboutChocolatesEyeshadow_zps927a41f3.png

De All About… paletten van Essence zijn populair, het was alleen jammer dat er niet echt heel veel kleuren in Nederland te vinden waren. Gelukkig heeft Essence met de vergroting van de schappen rekening gehouden met het succes van de All About… paletten. Want vanaf nu is het All About Chocolates Eyeshadow palette in het derde Essence schap te vinden!

 photo EssenceAllAboutChocolatesEyeshadow1_zps1ff98cd7.png

De verpakking is zoals we gewend zijn van het All About palette, hij is precies hetzelfde als alle andere paletten. Ik vind het uiterlijk er niet heel aanlokkelijk uitzien, maar dat kan natuurlijk persoonlijk zijn. Het is een vrij klein en compact palette met daarin 6 kleuren oogschaduw. Handig is dat de deksel transparant is zodat je meteen kan zien om welke kleuren het gaat.

 photo EssenceAllAboutChocolatesEyeshadow3_zpse94d3e70.png

Het palette bevat 6 mooie chocolade bruine kleuren – of witte chocolade kleuren – die in een vrij grote pan zitten. Daar ben ik blij mee, want zo kan je gemakkelijk met de kwast in de kleur, terwijl het palette best wel klein is. De deksel sluit stevig waardoor de kans klein is dat de oogschaduws beschadigen als je hem meeneemt.

 photo EssenceAllAboutChocolatesEyeshadow2_zpsd5543370.png

Het palette bevat 6 mooie shimmer kleuren. De ene glanst natuurlijk wat meer dan de andere, maar over het algemeen glanzen ze prachtig in het licht. De kleuren zijn divers, maar op het ooglid liggen de kleuren toch wel weer heel erg dicht bij elkaar. Ik had het wel mooi gevonden als er net iets meer diversiteit in zat.

 photo EssenceAllAboutChocolatesEyeshadow5_zps9189d1e4.png

Close-up van de kleuren. Jammer dat de highlighters en twee middelste kleuren vrij dicht bij elkaar liggen van kleur.

 photo EssenceAllAboutChocolatesEyeshadow7_zpsca84206c.png

Swatches van de kleuren! Van links naar rechts zijn de swatches gemaakt en van boven naar beneden. Ik ben heel erg te spreken over de pigmentatie en mooie glans dat de kleuren hebben! Hier zie je wel goed het verschil tussen de twee highlighters, de ene is meer matte en de andere is echt een explosie van glans. De andere twee kleuren vind ik wel erg veel op elkaar lijken.

 photo EssenceAllAboutChocolatesEyeshadow10_zpsb8022ed4.png

Look met het palette! Ik heb de middelste kleur op de bovenste rij in het midden van mijn ooglid gebruikt, de kleur daaronder in de buitenste hoeken van ooglid en de glanzende highlighter in de binnenste ooghoeken. De donkerste kleur in de crease en de ‘matte’ highligter onder mijn wenkbrauwen. Zoals je kan zien is er haast geen verschil tussen de middelste kleuren.

 photo EssenceAllAboutChocolatesEyeshadow9_zps19fb2d20.png

Look met de ogen open, een mooie frisse look vind ik dit in combinatie met de oogschaduw.

 photo EssenceAllAboutChocolatesEyeshadow8_zpsd5e6491b.png

En met de ogen dicht. Ik vind het echt een hele mooie subtiele look die iedereen met een gerust hart kan dragen. De kleuren hebben een goede pigmentatie maar knallen niet echt van je ogen af, maar volgens mij hoefde dat van Essence ook niet. De oogschaduw zijn zacht en brengen gemakkelijk aan en blenden mooi uit. Als het mij vraagt een prima product!

Ik vind het echt een heel erg leuk palette en zeker een leuke budget aanwinst voor je stash. Zelf zal ik toch voor iets meer knallendere kleuren bruin gaan omdat ik deze kleuren wel genoeg in mijn stash heb. Maar aan de andere kant, voor die € 3,59 kan je hem eigenlijk ook niet laten liggen. Het Essence All About Chocolates Eyeshadow is te koop in het derde Essence schap bij de Kruidvat en in de webshop van Kruidvat!

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

36 reacties

 • Reply
  chucky1012
  27 september 2014 at 06:06

  Hele mooie nude kleuren en leuke palette ;-)
  Wat een prachtige ooglook heb je gemaakt ;-)

  Mooie dag Xoxo

 • Reply
  svenja
  27 september 2014 at 06:55

  De All about nude paletten van Essence zijn zo leuk! Deze variant vind ik er wederom erg mooi uitzien, en de kleurtjes zijn echt helemaal perfect voor de herfst. Ik ben enthousiast!

 • Reply
  Beautyjuf
  27 september 2014 at 06:56

  Ahh, het derde schap is helaas niet te vinden bij mij in de omgeving :-( Wat een mooi nude palette! Het pigment ziet er top uit. Je hebt er een prachtige look mee gemaakt.

 • Reply
  Yvonne
  27 september 2014 at 07:51

  Ik heb ‘m ook en ik vind ‘m heel fijn! Staat je goed!

 • Reply
  Yudeska
  27 september 2014 at 07:57

  Wauwie hij is prachtig zeg! Hopelijk kan ik hem vinden in de schappen

 • Reply
  Natascha
  27 september 2014 at 08:26

  Wat is dit weer een mooi nude paletje! Zo leuk dat er tegenwoordig zulke goede producten zijn voor vrij weinig geld. Zelf zou ik deze skippen omdat ik al genoeg van dit soort paletjes heb haha. Maar ik vind het zo jammer dat er geen 3de schap bij mij in de buurt te vinden is…

 • Reply
  Anouk
  27 september 2014 at 08:51

  Dit soort kleuren vind ik echt prachtig, super palette!

 • Reply
  esmeevanvliet
  27 september 2014 at 09:17

  Essence doet het goed! Mooi palette, leuke everyday kleuren. Persoonlijk vind ik het All About Nude palette nog mooier qua kleuraanbod, maar deze is ook prachtig. X

 • Reply
  twinkelbella
  27 september 2014 at 09:19

  Leuk om een review te lezen, was erg benieuwd. Ik sla deze over maar een leuk palette is het wel.

 • Reply
  Beautydagboek
  27 september 2014 at 09:33

  Erg leuk palette! Natuurlijk heb ik al zoveel van dit soort basic kleurtjes, maar als beginner is dit een leuke aanwinst!

 • Reply
  Maaike
  27 september 2014 at 10:21

  Fijne review! Hele mooie swatches en een mooie look dat je gemaakt hebt!

 • Reply
  Hester
  27 september 2014 at 10:35

  Ik vind je look heel erg mooi! De pigmentatie ziet er heel goed uit en ik vind de naam ook leuk, beter dan al dat ge’nude’ :)

 • Reply
  Daphne
  27 september 2014 at 10:36

  Supermooie kleuren!

 • Reply
  beautyflame2013
  27 september 2014 at 10:49

  Mooie kleuren! Dit lijkt me een heel fijn palette. Ik ga hem zelf niet halen omdat ik dit soort kleuren wel genoeg heb in mijn stash.

 • Reply
  Dionne Knooren
  27 september 2014 at 10:49

  Hij ziet er goed uit! Mooi!

 • Reply
  Eva Realitijd
  27 september 2014 at 11:00

  Wat een mooie herfstkleuren! mooie look :)

 • Reply
  Beau
  27 september 2014 at 11:06

  De pigmentatie ziet er ontzettend goed uit!

 • Reply
  Shaz
  27 september 2014 at 11:14

  Mooie palette en de pigmentatie ziet er goed uit.

  P.S. ik vind het erg leuk om foto’s te zien met de ogen open, maar als je lacht worden de ogen sowieso kleiner en zie je amper wat van de ooglook. Dat is erg zonde, want je maakt mooie ooglooks.

 • Reply
  lucindainwonderland
  27 september 2014 at 11:19

  Met bruin zit je altijd wel goed. Dit palette is ook weer prachtig, basic maar prachtig. De pigmentatie is ook erg goed. Zo jammer dat er hier in de buurt gewoon geen enkel derde schap is. xxx Lucinda

 • Reply
  BeautyReviewsNL
  27 september 2014 at 11:22

  Wauw dat pigment!

 • Reply
  MySimplySpecial
  27 september 2014 at 11:31

  Fijne, bruikbare kleuren! Al heb ik daar al wel genoeg van liggen :-)

 • Reply
  Iris Visser
  27 september 2014 at 11:44

  Wat een mooie kleuren! Als ik weer eens een dagje ga winkelen in een grote stad, moet ik toch maar even snel bij een Kruidvat met extra derde schap naar binnen! Hier in de buurt zijn ze er namelijk niet… Liefs´ Iris

 • Reply
  Daphne
  27 september 2014 at 11:56

  Mooi palette! Ik moet eerlijk zeggen dat ik ook al meer dan genoeg van deze kleuren heb liggen…

 • Reply
  Myrna
  27 september 2014 at 11:56

  Mooi palette! Essence doet het goed met deze palettes. Jammer dat er hier in de buurt geen groot schap komt.

 • Reply
  dailycupofblablabla
  27 september 2014 at 11:59

  Mooie look! Ik gebruik nooit oogschaduw, omdat gewoon jet weet hoe ik dit mooi moet aanbrengen. Heb het gevoel dat ik er als een clown uit zie ;-)

 • Reply
  Denise
  27 september 2014 at 12:03

  Wat een leuk budget palette, mooie kleuren! <3

 • Reply
  AA Beautyaddicts
  27 september 2014 at 12:51

  Wat een mooi paletje!! Echt chocolade- die laatste kleur!

 • Reply
  Mariska
  27 september 2014 at 14:49

  Die is inderdaad ook heel erg mooi :) goed om te onthouden!

 • Reply
  Linda / Oh My Beauty
  27 september 2014 at 18:40

  Wauwie! Prachtig! Ik heb hem vandaag toevallig ook gekocht.

 • Reply
  Mariëlle
  27 september 2014 at 18:53

  Ik heb er eerder 1 review van gezien en ik heb hem meteen gekocht, wauw wat is ie mooi!

 • Reply
  Elsbet | La Vie Pure
  27 september 2014 at 20:07

  Ik heb het gevoel dat chocolate kleuren in zijn, en terecht!

 • Reply
  glamandglitters
  28 september 2014 at 01:23

  Prachtig. En ik zie het feit dat de kleuren wat dicht bij elkaar liggen maar door de vingers voor dat prijsje. Pretty!

 • Reply
  Tessa
  28 september 2014 at 11:31

  Wauw wat een supermooie palletje zeg! Mooie herfstkleurtjes ook!
  Liefs, Tessa

 • Reply
  Maureen
  28 september 2014 at 13:32

  Ik ben zo blij dat de kruitvat bij mij in de buurt beide schappen hebben uitgebreid, helaas toen ik een kijkje kwam nemen, waren de leukste producten al op. Waaronder dit palette! Zo jammer. Maarja eerst een baan vinden dan mag ik weer geld uitgeven.

 • Reply
  beautylogicsblog
  29 september 2014 at 15:07

  Voor de prijs een prima pallet denk ik inderdaad! Alleen lijkt dit wel weer erg op van alles dat ik al heb!

 • Reply
  Precious Makeup
  1 oktober 2014 at 12:56

  Mooi palette, ik heb hem ook thuis liggen.

 • Laat een reactie achter