Search
Close this search box.

Essence All About Chocolates Eyeshadow

 photo EssenceAllAboutChocolatesEyeshadow4_zpse2a013b8.png

Yes! Eindelijk heb ik dankzij een vriendin wat kunnen bemachtigen uit de vergrootte schappen van Essence en Catrice. Misschien is dit wel een van de mooiste Essence toevoegingen, het All About Chocolates Eyeshadow palette. Ik heb ook al het mooie en goed gepigmenteerde All About Nude palette. Vandaag laat ik jullie dit smakelijke chocolade palette zien, zijn jullie benieuwd?

 photo EssenceAllAboutChocolatesEyeshadow_zps927a41f3.png

De All About… paletten van Essence zijn populair, het was alleen jammer dat er niet echt heel veel kleuren in Nederland te vinden waren. Gelukkig heeft Essence met de vergroting van de schappen rekening gehouden met het succes van de All About… paletten. Want vanaf nu is het All About Chocolates Eyeshadow palette in het derde Essence schap te vinden!

 photo EssenceAllAboutChocolatesEyeshadow1_zps1ff98cd7.png

De verpakking is zoals we gewend zijn van het All About palette, hij is precies hetzelfde als alle andere paletten. Ik vind het uiterlijk er niet heel aanlokkelijk uitzien, maar dat kan natuurlijk persoonlijk zijn. Het is een vrij klein en compact palette met daarin 6 kleuren oogschaduw. Handig is dat de deksel transparant is zodat je meteen kan zien om welke kleuren het gaat.

 photo EssenceAllAboutChocolatesEyeshadow3_zpse94d3e70.png

Het palette bevat 6 mooie chocolade bruine kleuren – of witte chocolade kleuren – die in een vrij grote pan zitten. Daar ben ik blij mee, want zo kan je gemakkelijk met de kwast in de kleur, terwijl het palette best wel klein is. De deksel sluit stevig waardoor de kans klein is dat de oogschaduws beschadigen als je hem meeneemt.

 photo EssenceAllAboutChocolatesEyeshadow2_zpsd5543370.png

Het palette bevat 6 mooie shimmer kleuren. De ene glanst natuurlijk wat meer dan de andere, maar over het algemeen glanzen ze prachtig in het licht. De kleuren zijn divers, maar op het ooglid liggen de kleuren toch wel weer heel erg dicht bij elkaar. Ik had het wel mooi gevonden als er net iets meer diversiteit in zat.

 photo EssenceAllAboutChocolatesEyeshadow5_zps9189d1e4.png

Close-up van de kleuren. Jammer dat de highlighters en twee middelste kleuren vrij dicht bij elkaar liggen van kleur.

 photo EssenceAllAboutChocolatesEyeshadow7_zpsca84206c.png

Swatches van de kleuren! Van links naar rechts zijn de swatches gemaakt en van boven naar beneden. Ik ben heel erg te spreken over de pigmentatie en mooie glans dat de kleuren hebben! Hier zie je wel goed het verschil tussen de twee highlighters, de ene is meer matte en de andere is echt een explosie van glans. De andere twee kleuren vind ik wel erg veel op elkaar lijken.

 photo EssenceAllAboutChocolatesEyeshadow10_zpsb8022ed4.png

Look met het palette! Ik heb de middelste kleur op de bovenste rij in het midden van mijn ooglid gebruikt, de kleur daaronder in de buitenste hoeken van ooglid en de glanzende highlighter in de binnenste ooghoeken. De donkerste kleur in de crease en de ‘matte’ highligter onder mijn wenkbrauwen. Zoals je kan zien is er haast geen verschil tussen de middelste kleuren.

 photo EssenceAllAboutChocolatesEyeshadow9_zps19fb2d20.png

Look met de ogen open, een mooie frisse look vind ik dit in combinatie met de oogschaduw.

 photo EssenceAllAboutChocolatesEyeshadow8_zpsd5e6491b.png

En met de ogen dicht. Ik vind het echt een hele mooie subtiele look die iedereen met een gerust hart kan dragen. De kleuren hebben een goede pigmentatie maar knallen niet echt van je ogen af, maar volgens mij hoefde dat van Essence ook niet. De oogschaduw zijn zacht en brengen gemakkelijk aan en blenden mooi uit. Als het mij vraagt een prima product!

Ik vind het echt een heel erg leuk palette en zeker een leuke budget aanwinst voor je stash. Zelf zal ik toch voor iets meer knallendere kleuren bruin gaan omdat ik deze kleuren wel genoeg in mijn stash heb. Maar aan de andere kant, voor die € 3,59 kan je hem eigenlijk ook niet laten liggen. Het Essence All About Chocolates Eyeshadow is te koop in het derde Essence schap bij de Kruidvat en in de webshop van Kruidvat!

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

36 reacties

 1. De All about nude paletten van Essence zijn zo leuk! Deze variant vind ik er wederom erg mooi uitzien, en de kleurtjes zijn echt helemaal perfect voor de herfst. Ik ben enthousiast!

 2. Wat is dit weer een mooi nude paletje! Zo leuk dat er tegenwoordig zulke goede producten zijn voor vrij weinig geld. Zelf zou ik deze skippen omdat ik al genoeg van dit soort paletjes heb haha. Maar ik vind het zo jammer dat er geen 3de schap bij mij in de buurt te vinden is…

 3. Essence doet het goed! Mooi palette, leuke everyday kleuren. Persoonlijk vind ik het All About Nude palette nog mooier qua kleuraanbod, maar deze is ook prachtig. X

 4. Mooie kleuren! Dit lijkt me een heel fijn palette. Ik ga hem zelf niet halen omdat ik dit soort kleuren wel genoeg heb in mijn stash.

 5. Mooie palette en de pigmentatie ziet er goed uit.

  P.S. ik vind het erg leuk om foto’s te zien met de ogen open, maar als je lacht worden de ogen sowieso kleiner en zie je amper wat van de ooglook. Dat is erg zonde, want je maakt mooie ooglooks.

 6. Met bruin zit je altijd wel goed. Dit palette is ook weer prachtig, basic maar prachtig. De pigmentatie is ook erg goed. Zo jammer dat er hier in de buurt gewoon geen enkel derde schap is. xxx Lucinda

 7. Wat een mooie kleuren! Als ik weer eens een dagje ga winkelen in een grote stad, moet ik toch maar even snel bij een Kruidvat met extra derde schap naar binnen! Hier in de buurt zijn ze er namelijk niet… Liefs´ Iris

 8. Mooie look! Ik gebruik nooit oogschaduw, omdat gewoon jet weet hoe ik dit mooi moet aanbrengen. Heb het gevoel dat ik er als een clown uit zie ;-)

 9. Ik ben zo blij dat de kruitvat bij mij in de buurt beide schappen hebben uitgebreid, helaas toen ik een kijkje kwam nemen, waren de leukste producten al op. Waaronder dit palette! Zo jammer. Maarja eerst een baan vinden dan mag ik weer geld uitgeven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *