Zoek
Sluit dit zoekvak.

Essence Adventskalender

Vroeger was ik altijd als een kind zo blij als het eindelijk december was, want dan kreeg ik van mijn tante altijd een adventskalender waar ik elke dag een vakje van mocht open maken en daar dan altijd een chocolaatje in zat. Trouw hield ik me daar altijd aan en telde af tot aan kerst. Nu ik dat tijdperk – en ik denk jullie ook allemaal – voorbij ben kan ik over gaan op de adventskalender van Essence, want daar kan je namelijk elke dag prijzen winnen en er worden er maar liefst 168 prijzen uitgedeeld!

Vanaf 1 december kan je op de website van Essence elke dag een vakje open maken en in dat vakje vind je een vraag. Beantwoord jij deze goed maak je kans op een van die 168 prijzen. Je maakt kans op bijzondere prijzen, variërend van de in het voorjaar geïntroduceerde essence parfums en make-up tasjes uit afgelopen trend collecties tot productsetjes uit collecties die alleen in het buitenland verkrijgbaar waren in 2012. En als eind prijs is er op 24 december een geweldige prijs te winnen. Namelijk een unieke flacon van de essence geur ‘like a day in a candy shop’: deze schitterende flacon is van top tot teen gedecoreerd met Swarovski kristallen ter waarde van € 850,-!

Alleen de Nederlandse en Belgische meiden kunnen meedoen met deze kalender en is vanaf 1 december te vinden op deze site, ga jij meedoen?

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

27 reacties

  1. Oooooh my god, dit is echt zo leuk! :D Ik ben zooo benieuwd hoe het gaat worden! :D En natuurlijk super tof dat je kans kan maken op allerlei prijzen, haha. Ik ben zo benieuwd. :)

  2. Ik heb nog nooit een adventskalender gehad hahaha, vond ze altijd zo leuk maar zoiets hoor je niet zelf te kopen vind ik. Toen zag ik dit, helemaal fangirlen (ik hoopte op zoiets als de ciaté adventskalender, met elke dag make-up erin van essence, hoe geweldig!?) maar helaas is het niet wat ik verwachte haha. Maar toch elke dag meedoen met de prijsvragen, wel superleuk alsnog! c:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *