Essence 50’s Girls Reloaded

Na een aantal tegenvallende collectie’s van Essence en Catrice is er eindelijk dan een collectie die me dan wel aanspreekt! Namelijk de 50’s Girls Reloaded collectie van Essence die net in de winkels ligt. De lipsticks vond ik eigenlijk in het begin aantrekkelijk maar ik besloot toch ook nog 2 andere leuke dingen mee te nemen!

Wat heb ik allemaal gekocht? 2 lipsticks in: Back to the 50’s en I’m sailing. Een Translucent loose powder in Ahoy! En een oogpotlood in Love me tender. Mooie producten zo op het ook, maar zijn ze ook echt mooi?

Als eerst het oogpotlood, een mooie olijfkleurige kleur met een goede pigmentatie. Het potloodje is best wel hard, maar desondanks dat brengt hij wel prettig aan. Hij geeft een erg mooi effect vind ik zelf, ik ben er blij mee!

Oogpotlood: Love me tender – € 0,99

Last van een glimmende huid en wil je daar dan wat aan doen dan is dit product echt wat voor jou. Gebruik dit om je foundation af te poederen zodat je voorkomt dat je huid gaat glimmen.

De verpakking is erg mooi en ook heel erg praktisch! Hier is zeker aan gedacht! Een dikke pluspunt voor de verpakking. Maar werkt het product ook, ja het werkt. Alleen de houdbaarheid is niet tegen een hele dag bestemd. Je moet dus wel een keertje bijpoederen. Maar hij blijft langer zitten dan mijn poeder van MAC of andere, dat is dus wel fijn!

Translucent Loose Powder: Ahoy! – € 2,99 

En dan nu, wat mij betreft de eye catchers van de collectie, de 2 prachtige lipsticks! De verpakking moest me meteen aan MAC denken, want ze hebben namelijk precies dezelfde vorm. Ze zijn strak, mooi wit en hebben een leuke opdruk. Alleen de stevigheid van de verpakking is niet te vergelijken met die van MAC, ik vraag me af of deze verpakking een val bestendigd is.

De lipsticks hebben een prachtige rode (Back to the 50’s) en een peach (I’m sailing) kleur. Ik vind het zelf echt 2 prachtige kleuren. De lipsticks zijn heerlijk romig en brengen erg prettig aan. Ook zijn de lipsticks goed gepigmenteerd. Alleen ik moet nog eventjes oefenen met opbrengen wat dit is mijn eerste rode lipstick en dat valt op dus moet wel goed zitten.

De houdbaarheid is niet geweldig, dus je moet de lipsticks zeker met je meenemen als je de hele dag er plezier van wilt hebben om het bij te kunnen werken!

Lipsticks: Back to the 50’s en I’m Sailing – € 1,99
Tip: als je er 2 koopt heb je ze voor € 3,00 samen! 

I’m Sailing

Back to the 50’s

Dit vind je misschien ook leuk

28 reacties

 • Reply
  Claudia
  19 juli 2011 at 08:01

  Oei die loose powder moet ik denk ik ook maar ’s aanschaffen!
  En die rode lipstick staat je super :D

 • Reply
  Paola
  19 juli 2011 at 08:12

  Ik heb die oranje achtige lipstick ook en ik vind hem zo mooi!

 • Reply
  Alyssa
  19 juli 2011 at 08:33

  De lipsticks zijn echt heel mooi! Hier in Maastricht hadden ze deze collectie nog niet :( zo jammer!

 • Reply
  Miranda
  19 juli 2011 at 08:52

  Leuk, ik heb gisteren ook de losse poeder in de handen gehad ik heb hem toch maar niet mee genomen

 • Reply
  Joyce
  19 juli 2011 at 10:09

  De lipsticks zijn erg mooi, het rood staat je vooral goed!

 • Reply
  Jessica
  19 juli 2011 at 10:16

  Ik wil die koraalkleurige lipstick;
  maar eerst toch eens zelf testen in de winkel.

 • Reply
  Gwen
  19 juli 2011 at 10:47

  Leuke producten! Helaas heeft mijn kruidvat deze collectie nog niet, ik wil graag de I’m sailing lipstick!

 • Reply
  Silva
  19 juli 2011 at 11:06

  Wat een superleuke lipsticks! En die poeder wil ik ook :)

 • Reply
  Sanja
  19 juli 2011 at 11:37

  Ik had de “I’m sailing” best harder voorgesteld :D da’s wel een kleurtje voor mij denk ik, ik ga het eens checken :)

 • Reply
  Suzanne
  19 juli 2011 at 11:47

  vind de lipsticks mooi, maar de kleuren neit zo bijzonder! het potlood heb ik helemaal niet gezien, die zou ik nog wel willen hebben!

 • Reply
  LottedeJ
  19 juli 2011 at 13:01

  Ik wil de translucent powder wel proberen! En I’m Sailing vind ik een hele mooie lipstick, die ga ik misschien ook wel kopen.

 • Reply
  Kim
  19 juli 2011 at 13:13

  Mooi, vooral die rode.
  Jij woont toch in Zwolle, weet je daar nog leuke winkels om te winkelen?

  • Reply
   Aranka
   19 juli 2011 at 15:14

   In de Diezerstraat en deze heb ik in de Aa-Landen gekocht.

 • Reply
  Joan
  19 juli 2011 at 13:30

  De loose powder lijkt me heel erg fijn!

 • Reply
  Trientje.
  19 juli 2011 at 13:48

  K heb de lipsticks, powder, oogschaduwdoosje, en een kwastje.
  Die lipstiks zijn echt sppr mooi.
  x

 • Reply
  Elien
  19 juli 2011 at 15:04

  die lipstick is mooi!

 • Reply
  Jessica
  19 juli 2011 at 15:16

  Gaaf zijn ze he! Ik ben echt verliefd op de lipsticks. En die transluscent powder is fijn :)

 • Reply
  Esmay
  19 juli 2011 at 16:03

  Die lipstick verpakking doet me inderdaad ook errrug aan MAC denken,
  maar ik denk dat de kwaliteit van MAC toch beter is!
  Toch zijn het wel leuke producten!

 • Reply
  gerrianne
  19 juli 2011 at 17:26

  Deze collectie sprak mij niet echt aan, maar was er wel benieuwd na! De lipsticks zien er heel goed uit, rood staat je trouwens ook zo mooi! :D

 • Reply
  Daniëlle
  19 juli 2011 at 18:33

  Heb I’m Sailing en het poeder vandaag gekocht, de rest sprak me niet zo aan!

 • Reply
  Anniek
  19 juli 2011 at 20:05

  Waarom laat je de lullig of negatieve berichtjes nooit staan?

  • Reply
   Evelien
   20 juli 2011 at 15:56

   Zou dat moeten dan? Het is haar site, zij bepaalt zelf wat ze laat staan of niet! En ze heeft alle recht om lullige, domme, kattige, lelijke of negatieve berichten te verwijderen. Grow the f*ck up!

  • Reply
   Aranka
   20 juli 2011 at 19:03

   Ik heb helemaal niks verwijderd? Misschien is het in spam terecht gekomen. Maar het is mijn website, als reacties echt niet kunnen worden ze inderdaad verwijderd. Maar dat is nog nooit gebeurd..

 • Reply
  Evelien
  20 juli 2011 at 15:55

  Wat een prachtige foto’s heb je gemaakt! :shock: Mijn complimenten! Ik vind het mooie producten wat je gekocht hebt, vooral de lipsticks. Ik heb ze zelf ook beide, en gebruik vaak 02 I’m Sailing, echt een mooi perzik kleurtje, niet? Die rode is ook mooi, maar ik draag niet zoveel rood. Ik heb ook 2 nagellak trouwens. En die collectie gaat snél in de winkels, zeg! Niet normaal! Ik was er van de week om wat in te slaan, en de volgende dag was ik er weer (die-hard shopper!) en toen was de HELFT al weg! :| Anyways, ik vind dit een leukere collectie dan Meet Me @ Duochrome.. ehh.. Holografics.

  Anyways, ik dwaal af. :oops:

 • Reply
  sofie
  21 juli 2011 at 12:57

  wat een mooie producten! jammer genoeg ligt die collectie bij ons nog niet in de winkels ;( ♥

 • Reply
  Nicole
  21 juli 2011 at 19:22

  die loose powder wil ik echt nog heel graag, hoop echt dat ik er nog een kan vinden als ik terug kom vna vakantie..

  het oogpotloodje vind ik ook heel mooi. Wel jammer dat de lipsticks niet zo lang blijven zitten, het zijn wel mooie kleuren!

 • Reply
  Marijke
  25 juli 2011 at 17:44

  Oh ik vind die lipsticks toch zo mooi he!
  Ze staan je allebei goed!

 • Reply
  Lea
  6 augustus 2011 at 16:45

  Ik heb de peach lipstick, hij dekt echt niet bij mij en hij gaat in de lijntjes zitten, miskoop dus :|

 • Laat een reactie achter