Zoek
Sluit dit zoekvak.

Essence 50’s Girls Reloaded

Na een aantal tegenvallende collectie’s van Essence en Catrice is er eindelijk dan een collectie die me dan wel aanspreekt! Namelijk de 50’s Girls Reloaded collectie van Essence die net in de winkels ligt. De lipsticks vond ik eigenlijk in het begin aantrekkelijk maar ik besloot toch ook nog 2 andere leuke dingen mee te nemen!

Wat heb ik allemaal gekocht? 2 lipsticks in: Back to the 50’s en I’m sailing. Een Translucent loose powder in Ahoy! En een oogpotlood in Love me tender. Mooie producten zo op het ook, maar zijn ze ook echt mooi?

Als eerst het oogpotlood, een mooie olijfkleurige kleur met een goede pigmentatie. Het potloodje is best wel hard, maar desondanks dat brengt hij wel prettig aan. Hij geeft een erg mooi effect vind ik zelf, ik ben er blij mee!

Oogpotlood: Love me tender – € 0,99

Last van een glimmende huid en wil je daar dan wat aan doen dan is dit product echt wat voor jou. Gebruik dit om je foundation af te poederen zodat je voorkomt dat je huid gaat glimmen.

De verpakking is erg mooi en ook heel erg praktisch! Hier is zeker aan gedacht! Een dikke pluspunt voor de verpakking. Maar werkt het product ook, ja het werkt. Alleen de houdbaarheid is niet tegen een hele dag bestemd. Je moet dus wel een keertje bijpoederen. Maar hij blijft langer zitten dan mijn poeder van MAC of andere, dat is dus wel fijn!

Translucent Loose Powder: Ahoy! – € 2,99 

En dan nu, wat mij betreft de eye catchers van de collectie, de 2 prachtige lipsticks! De verpakking moest me meteen aan MAC denken, want ze hebben namelijk precies dezelfde vorm. Ze zijn strak, mooi wit en hebben een leuke opdruk. Alleen de stevigheid van de verpakking is niet te vergelijken met die van MAC, ik vraag me af of deze verpakking een val bestendigd is.

De lipsticks hebben een prachtige rode (Back to the 50’s) en een peach (I’m sailing) kleur. Ik vind het zelf echt 2 prachtige kleuren. De lipsticks zijn heerlijk romig en brengen erg prettig aan. Ook zijn de lipsticks goed gepigmenteerd. Alleen ik moet nog eventjes oefenen met opbrengen wat dit is mijn eerste rode lipstick en dat valt op dus moet wel goed zitten.

De houdbaarheid is niet geweldig, dus je moet de lipsticks zeker met je meenemen als je de hele dag er plezier van wilt hebben om het bij te kunnen werken!

Lipsticks: Back to the 50’s en I’m Sailing – € 1,99
Tip: als je er 2 koopt heb je ze voor € 3,00 samen! 

I’m Sailing

Back to the 50’s

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

28 reacties

 1. Die lipstick verpakking doet me inderdaad ook errrug aan MAC denken,
  maar ik denk dat de kwaliteit van MAC toch beter is!
  Toch zijn het wel leuke producten!

  1. Zou dat moeten dan? Het is haar site, zij bepaalt zelf wat ze laat staan of niet! En ze heeft alle recht om lullige, domme, kattige, lelijke of negatieve berichten te verwijderen. Grow the f*ck up!

  2. Ik heb helemaal niks verwijderd? Misschien is het in spam terecht gekomen. Maar het is mijn website, als reacties echt niet kunnen worden ze inderdaad verwijderd. Maar dat is nog nooit gebeurd..

 2. Wat een prachtige foto’s heb je gemaakt! :shock: Mijn complimenten! Ik vind het mooie producten wat je gekocht hebt, vooral de lipsticks. Ik heb ze zelf ook beide, en gebruik vaak 02 I’m Sailing, echt een mooi perzik kleurtje, niet? Die rode is ook mooi, maar ik draag niet zoveel rood. Ik heb ook 2 nagellak trouwens. En die collectie gaat snél in de winkels, zeg! Niet normaal! Ik was er van de week om wat in te slaan, en de volgende dag was ik er weer (die-hard shopper!) en toen was de HELFT al weg! :| Anyways, ik vind dit een leukere collectie dan Meet Me @ Duochrome.. ehh.. Holografics.

  Anyways, ik dwaal af. :oops:

 3. die loose powder wil ik echt nog heel graag, hoop echt dat ik er nog een kan vinden als ik terug kom vna vakantie..

  het oogpotloodje vind ik ook heel mooi. Wel jammer dat de lipsticks niet zo lang blijven zitten, het zijn wel mooie kleuren!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *