Search
Close this search box.

Esprit Urban Nature parfum en win een weekend Stockholm voor 2!

Advertorial

Esprit heeft een hele lekkere nieuwe parfum voor mannen en vrouwen, namelijk Urban Nature. Toen ik hem rook was ik helemaal fan, wat een fris en lekker zoet luchtje is dit zeg! Deze nieuwe geur van Esprit is geïnspireerd op het stadsleven met een natuurlijk tintje en is een frisse sensuele geur met veel groene geur accenten voor zowel hem als haar. En nu heeft Esprit iets heel leuks, omdat Stockholm uitgeroepen is tot de meest urban stad, kun jij een weekend voor 2 winnen naar deze prachtige stad op deze website! Benieuwd wat je moet doen en een review over deze heerlijke geur, lees dan even verder!

En dit is hem dan, een eenvoudige maar verpakking maar een héérlijke inhoud!

Geurnoten:

Top: abrikoos, rode appel, violet

Midden: frangipani, mangolia, lelietje van dalen

Basis: vanilla, musk, amber, ceder hout, tonka boon

Ik vind hem echt heerlijk zoals ik al zei, fris en heerlijk zoet. Echt een luchtje voor mij en denk dat dit ook nog wel eens een favoriet kan gaan worden van mij!

Prijzen: 15 ml – € 16,- en 30 ml € 25,-
Met andere woorden, een prima budget parfum!

En wil jij die urban ervaring niet missen en dus kans maken op een reisje Stockholm voor een weekend met 2 personen dan moet je zeker eventjes meedoen met deze geweldige winactie! En naast deze geweldige prijs kan je ook nog parfumpakketen winnen! Helemaal mooi meegenomen dus! En wat moet je doen voor deze prachtige prijzen. Heel simpel, je gaat naar hun website en upload je meest Urban Nature moment, omschrijf dit Urban Nature moment en zorg dat zo veel mogelijk mensen op jouw foto gaan stemmen. Verzamel zoveel mogelijk stemmen des te meer kans je maakt op een geheel verzorgd weekend naar Stockholm,de Urban Nature stad van Europa of een van de vele Esprit Urban Nature geurpakketten.

Ga dus nu naar de website en doe snel mee!

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

4 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *