Zoek
Sluit dit zoekvak.

Escada Turquoise Summer

 photo Escada Turquoise Summer2_zpscklhyliw.png

Dit moet hem echt zijn, de lekkerste zomergeur voor het jaar 2015 die ik tot nu geroken heb. Ik heb hem al een tijdje in huis omdat ik hem al een half jaar eerder mocht ervaren op een persevent. Ik weet nog wel dat ik het meest enthousiast was over deze geur. Hou je van zoet, maar niet kinderlijk zoet? Dan is deze geur echt iets voor jou deze zomer!

 photo Escada Turquoise Summer_zps6w3uktlv.png

Als je naar de verpakking van de Escada  Turqouise Summer geur kijkt word je al meteen vrolijk. Het is een dolle verzameling van kleuren bij elkaar die de zomer echt promoten. Het is dan ook zeker niet gek dat deze geur je echt meteen doet denken aan de zomer.

 photo Escada Turquoise Summer1_zps5tbdaalh.png

De geur ziet er in de verpakking heel erg leuk uit, maar stiekem vind ik het flesje wat saai en goedkoop ogen, terwijl het helemaal niet zo een goedkoop luchtje is. De fles is ook zowat identiek aan de zomergeur van vorig jaar die trouwens ook heerlijk was. Het enige wat anders is, is de ring die nu met een vlinder is in plaats van een bloem. Maar het gaat natuurlijk om de geur, niet de verpakking. Maar toch vond ik dat dat wel iets beter kon.

 photo Escada Turquoise Summer2_zpscklhyliw.png

Wisten jullie trouwens dat dit alweer de 23e Escada zomergeur is? Dan kan je wel nagaan dat ze ontzettend populair zijn, ieder jaar weer. En ik snap het wel, want ik vind deze geuren echt heerlijk en perfect bij de zomer passen. Dit roept gewoon echt het gevoel van de zomer bij je op!

 photo Escada Turquoise Summer3_zpsfwnnezgp.png

De flacon staat voor de vrijheid, lekker uitwaaien buiten met de zon op je gezicht. Even weg van alle hectiek en even een momentje voor jezelf om te genieten van alle mooie dingen om je heen. Maar vooral als je aan deze geur dekt, de exotische oorden waar alles perfect en mooi is. Vandaar ook de vlinder op de verpakking.

 photo Escada Turquoise Summer4_zpsfahl1t04.png

De nieuwe Escada Turquoise Summer is een speelse fruitige sorbet van wilde rode vruchten – een geur die de zomer voor je opent. De eetbare fruitige sensatie wordt verzorgd door de Tutti Frutti geurnoot, wordt versterkt door een vrolijke coctail van besjes in de geur – aardbei gecombineerd met sappige framboos en zwarte bes. De intens fruitige geur is gebalanceerd met sensuele crèmeachtige vanille en zachte sandelhout. 

 photo Escada Turquoise Summer6_zpszswvtk4u.png

Ik vind de geur écht geweldig, ik weet nu al dat deze geur met me mee gaat op vakantie, omdat deze geur echt het gevoel van de zomer en vrijheid symboliseert. Hij is vrolijk en opwekkend en dat word ik ook automatisch als ik deze geur ruik. Hij is best aanwezig en je ruikt hem zelf best goed. Omdat een eau de toilette is wordt het wel minder maar je blijft hem de hele dag toch subtiel door ruiken. Wil je hem toch weer wat meer karakter geven, spray hem dan even bij.

 photo Escada Turquoise Summer5_zpsf9qvhlq5.png

Prijzen:

Escada  Turqouise Summer eau de toilette 30 ml – € 39,00
Escada  Turqouise Summer eau de toilette 50 ml – € 55,00
Escada  Turqouise Summer eau de toilette 75 ml – € 69,00
Escada  Turqouise Summer body lotion 150 ml – € 22,00

Escada Turquoise Summer is vanaf deze maand te koop bij luxere drogisterijen en parfumerieën. Ik vind het écht een aanrader die zeker even geroken moet worden.

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

20 reacties

  1. Jaaaa ik ben fan! Echt superleuke review heb je geschreven en ik ben het helemaal met je eens: het is echt een topper die deze zomer niet mag ontbreken <3

  2. De verpakking is lekker zomers en vrolijk! Ik vermoed dat de geur voor mij iets te fris/licht is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *