Escada Flor Del Sol Eau de Toilette

Automatische concepten

Als ik naar buiten kijk, is het niet echt zomer, maar dat is het toch echt! In de zomer draag ik altijd andere geuren dan in de winter. Zoeter en frisser, daar hou ik van in de zomer. Laatst kreeg ik de nieuwe zomerse geur van Escada binnen en ik heb vorige varianten al met veel plezier opgemaakt. Ik was dus heel erg benieuwd naar deze zomerse variant!

Automatische concepten

Escada komt elke zomer met een limited edition zomer geur uit, dit jaar is dat de Flor Del Sol. De geur is geïnspireerd op het zonnige en zomerse Mexico. Zwoele zonsondergang, sinaasappels en een tequilla, alles vind je terug in deze geur. De geurnoten zijn dan ook verrassend.

Volgen jullie mij ook op Instagram?

Topnoten: Tequilla, Grenadine en Sinaasappel
Hartnoten: Dahlia
Basisnoten: Sandelhout

Automatische concepten

De Escada Flor Del Sol Eau de Toilette is een flinke fles met maar liefst 100 ml (mocht je dat teveel vinden is er ook nog een variant met 30 ml en 50 ml), daar kun je dus een hele tijd mee doen. Het is een eau de toilette die iets sneller vervliegt, maar door de aanwezige zoete geur rijk ik hem echt de hele dag, zeker als je hem royaal aanbrengt.

Vroeger had ik dit soort geuren echt geweldig gevonden, nu moet ik er een beetje aan wennen. Want de geur is echt mierzoet. Het is net alsof je een Mexicaanse cocktail over je heen spuit. De geur is zeker niet vies, juist heel lekker, maar je moet wel van het zoete houden. De geur vervliegt wel een beetje gedurende de tijd en dan blijft er een zwoelere geur over waarbij je het sandelhout echt goed ruikt.

Automatische concepten

Mocht je een groot fan zijn van zoete geuren of de Escada geuren voor in de zomer? Dan is de Escada Flor Del Sol Eau de Toilette zeker iets voor jou! Hij is er in drie varianten:

  • Escada Flor Del Sol Eau de Toilette 30 ml – € 47,09
  • Escada Flor Del Sol Eau de Toilette 50 ml – € 66,01
  • Escada Flor Del Sol Eau de Toilette 100 ml – € 86,24

De Escada Flor Del Sol Eau de Toilette is te koop bij parfumerieën zoals bijvoorbeeld de Douglas.

Dit artikel bevat gekregen producten – uitleg

Dit vind je misschien ook leuk

0 reacties

Laat een reactie achter