Zoek
Sluit dit zoekvak.

Mijn ervaring met een wimper lift (Lash Lift)

Mijn ervaring met een wimper lift (Lash Lift)

Ik twijfel er al tijden over, een lash lift. Ik vind het prachtig van die mooie volle en gekrulde wimpers. wimperextensions vind ik ook prachtig, alleen maar voor een paar dagen. Als ze uitvallen en kris kras door elkaar gaan staan vind ik het geen gezicht meer. Met mijn lange en zwarte wimpers dacht ik dat een lash lift wel iets voor mij zou kunnen zijn.

Aangezien in met het mooie weer een stuk minder (tot geen) make-up draag vind ik het wel mooi mijn basis goed te hebben. Ik heb een lekker kleurtje op mijn gezicht door de zon, mijn wenkbrauwen laat ik strak waxen om de paar weken en voor de rest heb ik niet veel nodig omdat ik zwarte wenkbrauwen en wimpers van mijzelf heb. Maar toch wilde ik graag wat meer volume aan mijn wimpers geven zonder daar iets voor te hoeven doen.

Ik zag al wel vaker een lash lift voorbij komen en vond het resultaat altijd prachtig. Maar om het zelf te doen vond ik een beetje onzin en ook wel spannend, wat ik heb geen idee hoe het werkte. Vorige week zag ik het weer ergens voorbij komen en was weer eens heel nieuwsgierig. Ik plaatste een berichtje op Instagram of jullie ervaringen hadden met een lash lift en kreeg heel veel enthousiaste berichtjes dat ze het heel mooi vonden of erg benieuwd waren naar ervaringen.

Zoals ik al zei kreeg ik ontzettend veel reacties van mensen die heel tevreden waren met het resultaat maar dat het zetten wel voor wat irritatie rondom de ogen zorgde. Hoorde meerdere malen dat het behoorlijk prikte en brandde. Ook kreeg ik reacties van mensen die blijkbaar allergisch waren voor de verf. Ik werd een beetje huiverig maar wilde het toch graag proberen.

Mijn ervaring met een wimper lift (Lash Lift)

Ik had geen idee of je een wimper lift in Zwolle kon doen dus ik zocht gewoon op Google ‘lash lift Zwolle’ en daar kwamen een paar resultaten uit, onder andere Flawless. De site en hun Instagram zagen er goed uit dus besloot een behandeling te boeken. Ik kon binnen twee dagen al terecht in Zwolle (ze hebben ook een filiaal in Ommen) en werd vriendelijk geholpen door ontzettend leuk personeel. De lash lift kostte mij trouwens € 65,00.

Omdat het mijn eerste keer was en ik het best een beetje spannend vond (vanwege het prikkende gevoel verhalen en allergische reacties), nam ik voor de zekerheid mijn bril mee en deed tijdens de behandeling mijn lenzen uit. Je kunt je lenzen ook prima inhouden maar ik heb nogal snel geïrriteerde ogen met lenzen in dus besloot ze uit te doen.

Na een korte plaspauze kon ik plaats nemen in de stoel (je ligt namelijk een half uur tot drie kwartier en dan kun je niet plassen) en ondertussen legde ze me de behandeling helemaal uit. De behandeling zou ongeveer een uurtje in totaal duren. Eerst plakken ze mijn ogen af en op mijn ogen krijg ik een siliconen malletje met daarop een verhoging waar ze de wimpers omheen kammen voor de krul. Hier is een plaatje hoe dat eruit ziet.

Het afplakken vond ik een beetje vervelend aanvoelen maar deed absoluut geen pijn of irriteerde. Het is vooral het idee dat er iets vast op je oog zit dat ik daar aan moest wennen, maar naar een paar minuten was dat gevoel ook wel weg. Van het schoonmaken en de lotion voor de behandeling heb ik niets gemerkt en voelde totaal geen irritatie.

Wat is een Lash Lift?

Een lash lift is eigenlijk een permanentje voor je wimpers. Er wordt een permanent vloeistof op de wimpers aangebracht en dat moet intrekken. Doordat er een siliconen mal onder je wimpers ligt krijgt het de mooie gekrulde vorm. Het resultaat is heel mooi en natuurlijk en heeft ook mooie beloftes.

 • Het resultaat blijft 6 tot 9 weken zichtbaar
 • Je hoeft geen mascara of wimperkruller meer te gebruiken
 • Het heeft een natuurlijke uitstraling
 • De ogen lijken groter
 • 24 uur na de behandeling kan het tegen water, douchen, zweten, tranen, zwemmen en slapen
Mijn ervaring met een wimper lift (Lash Lift)
Mijn ervaring met een wimper lift (Lash Lift)

En dit is het resultaat bij mij! Ik heb hier een lash lift gehad en mijn wimpers zijn geverfd. Ik heb van mijzelf al zwarte wimpers maar mijn uiteindes zijn wat lichter dus hierdoor lijken ze nu nog langer.

Zelf heb ik vrij lange wimpers met al best wel wat krul, maar ik wilde gewoon eens kijken wat een lash lift voor mij zou doen. Ik vind het resultaat echt ontzettend mooi en ben er ook heel erg blij mee! Je gewoon niet meer druk hoeven te maken (niet dat ik dat deed, maar je snapt me) over make-up en of je verzorgd de deur uit gaat. Alles is meteen klaar.

Mijn ervaring met een wimper lift (Lash Lift)
Voor de lash lift behandeling
Mijn ervaring met een wimper lift (Lash Lift)
3 Dagen na de lash lift behandeling

Stiekem was ik wel heel erg benieuwd wat het zou gaan doen na het douchen en reinigen van mijn ogen. Ik had het idee dat het dan wel eens wat minder zou gaan worden maar dat is niet het geval. Je kunt gewoon douchen en je ogen reinigen met een make-up remover, het is allemaal geen enkel probleem.

Over een paar weken zal ik jullie een update geven over mijn Lash Lift, hoe de uitgroei eruit ziet en hoe lang ik er plezier van heb gehad. Maar voor nu ben ik er heel erg blij mee!

Dit artikel bevat zelf gekochte diensten – uitleg

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

18 reacties

 1. Ik die het elk jaar vlak voordat ik op vakantie ga. Waar ik het laat dien is het €40,- en dat is dan wel excl wimper verven.
  Het enige jammere is echt aan het einde, dan kost het juist meer moeite om ze goed te krijgen en ja, je gaat weer een stapje terug ( minder mooi en meer tijd kwijt ) maar ik vind het te duur om het elke keer te laten doen… oh, en een keer had iemand te kleine rolletjes gebruikt, toen liepen mn wimpers helemaal rond. Heel lastig! En niet mooi. Nu zeg ik het er voor de zekerheid altijd bij.. mooi omhoog en de bovenkant hoeft niet te gekruld, dan houden ze daar rekening mee. PS probeer 1 laagje mascara.. das pas een mega effect.

 2. Ik heb het 7 weken geleden laten doen in Assen. 45 euro plus verven. En het duurde maar 25 minuten! Ondertussen zijn m’n wenkbrauwen ook geepilieerd en ook dat koste niks extra.
  En nu 7 weken verder zit het er nog steeds in al moet ik over een week of 2 wel weer heen denk ik.

 3. Het is echt mooi.. Maar wel maar voor een week of 4.. Daarna vond ik het persoonlijk echt een drama. Mijn wimpers stonden gek en het was echt lastig om er normaal mascara op te krijgen en ze in een normale stand te krijgen.. Hopelijk heb jij er geen last van!

 4. Heel mooi! Ik heb ook eens een lash-lift laten doen en had er inderdaad zo’n 3 a 4 weken best plezier van (al zakte de krul wel wat uit). Het echt grote nadeel vond ik alleen dat na die weken, als je wimpers weer groeien van zichzelf ze heel gek in bochtjes gingen staan (met hoekjes). Dat maakte het superlastig om de wimpers nog in een normale vorm te krijgen. Het leken wel gebroken spinnepootjes zonder mascara. Dit groeide wel weer uit na een paar weken hoor, maar het leverde mij uiteindelijk daardoor meer last dan plezier op. Ik hoop dat jij dit niet zult gaan ervaren!

  1. Wimper lifting nooit meer! Wat Mariella zegt klopt. Het lijken wel gebroken spinnepootjes na 4 weken! Niks meer mee tebeginnen. Heb al van alles geprobeerd om mijn wimpers mooi tekregen. Eén raad dames trap niet in mascara’s die je wimpers langer maken bestaan niet! Het enige wat het wel doet is wimper extentions. Maar dit is niet echt goedkoop. 😉

 5. Wimper lifting nooit meer! Wat Mariella zegt klopt. Het lijken wel gebroken spinnepootjes na 4 weken! Niks meer mee tebeginnen. Heb al van alles geprobeerd om mijn wimpers mooi tekregen. Eén raad dames trap niet in mascara’s die je wimpers langer maken bestaan niet! Het enige wat het wel doet is wimper extentions. Maar dit is niet echt goedkoop. 😉

 6. Maybelline the falsies lash lift mascara heb ik toevallig net gekocht. Ben benieuwd of deze mascara wel doet wat men belooft! Laat het weten. Als mijn wimpers weer een beetje normaal zijn na mijn lifting.

 7. Lash Ease heeft mij inplaats van volle wimper twee ontstokenogen opgeleverd.
  Arst heeft antibiotica oogcreme voorgeschreven na een week minder maar niet weg
  dus terug naar de dokter,ik gebruik mijn hele leven mascara dit is de eerst keer dat ik zo een allergische
  reactie heb . GEEN AANRADER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *