Zoeken
Sluit dit zoekvak.

EOTD: Sleek V2 Darks palette

Jullie hebben van de week al op mijn site kennis kunnen maken met de Sleek V1 en V2 paletten! Vandaag heb ik een mooie look voor jullie gemaakt met de V2 Darks palette. Prachtige donkere kleuren zitten in de palette met geweldig gepigmenteerde oogschaduws!

Voor deze look heb ik gebruikt, Ink, Villan, Flesh en Pillow Talk. Ink over het hele ooglid, Villan in de crease, Flesh in de ooghoeken en Pillow Talk als highlighter. En als je deze aanbrengt op het ooglid en het mooi met elkaar blend krijg je het volgende resultaat!

Een prachtige en intense smokey eye, wel geblend dus de pigmentatie is iets minder fel dan eerst. Als ik deze foto zo zie had ik er nog een prachtige eyeliner bij kunnen gebruiken.

De oogschaduw lijkt hier een beetje shimmery maar dat komt omdat er nog wat andere oogschaduw in mijn blending kwast zat, oops.

Full face foto nog eventjes!

Wat heb ik gebruikt:
Too Faced Eyeshadow Insurance
Sleek V2 Darks palette
Inglot oogpotlood 41
Bourjois Beauty’Full mascara
Sleek Suede blush
Bourjois Detox powder foundation
Greenland lippenbalsem

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

15 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *