Zoek
Sluit dit zoekvak.

EOS Holiday Lip Trio Giftset

EOS Holiday Lip Trio Giftset

Ik ben verslaafd aan de EOS lippenbalsems, wat een fijne potjes zijn dit zeg. Sinds ik ze heb gaan ze overal met me mee en worden ze veelvuldig gebruikt. Een tijdje geleden was ik op een event waar de nieuwe kerstlanceringen van EOS werden gedaan en daar zat onder andere dit leuk setje bij met drie verschillende EOS smaken. Het setje is ontzettend leuk om te krijgen en voor de liefhebber zitten er ook nog eens limited edition varianten tussen.

EOS Holiday Lip Trio Giftset

Als eerst ziet dit setje er natuurlijk super leuk uit, zeker een aanrader om te kopen voor de feestdagen als cadeau of nog leuker om het te krijgen. Het doosje is mooi versierd met kerstsferen en ziet er gewoon erg leuk leuk. In het venster zie je de drie verschillende varianten EOS lippenbalsems zitten.

EOS Holiday Lip Trio Giftset

Op de achterkant vind je zoals gewoonlijk wat meer informatie over de producten. Zo zitten er dus drie smaken in met twee klassieke varianten en een Visibly Soft. In Amerika zijn de Visibly Soft varianten een groot succes omdat ze je lippen nog zachter maken. Helaas zijn deze limited edition voor de feestdagen dus je kun ze de rest van het jaar niet los kopen.

EOS Holiday Lip Trio Giftset

De standaard varianten zitten vol met verzorgende ingrediënten zoals: Vitamine E, Olijfolie, Bijenwas, Kokosolie, Jojobaolie en Shea Boter, klinkt goed niet? In dit setje zitten twee standaard EOS lippenbalsems in de smaak Wildberry en Passion Fruit, beide hebben een zoete smaak.

EOS Holiday Lip Trio Giftset

De Visibly Soft varianten zijn al een groot succes in Amerika omdat ze nog verzorgender zijn dan de klassieke EOS variant. Deze andere variant is te herkennen aan de swirl op de verpakking (zie de lichtroze verpakking links onderin). Naast de verzorgende ingredienten zoals de Vitamine E, Olijfolie, Bijenwas, Kokosolie, Jojobaolie en Shea Boter uit de gewone variant heeft deze ook nog Honing- en Appelextract, Vitamine E en Hyaluronzuur. Dit om je lippen nog even extra aandacht te geven. De smaak Honey Apple zit in deze variant die ik stiekem echt te zoet vind.

EOS Holiday Lip Trio Giftset

In het begin moest ik heel erg wennen aan de vorm van de EOS lippenbalsem, maar eigenlijk wil ik niets anders meer. Je brengt het super makkelijk aan en komt overal makkelijk bij. De normale versie is vrij hard maar geeft wel voldoende product af en de Visibly Soft is iets zachter en romiger dan de andere. Hij voelt inderdaad ook veel voller en romiger aan op je lippen.

EOS Holiday Lip Trio Giftset

EOS laat een subtiel laagje achter op je lippen dat heerlijk zacht aanvoelt en een klein glansje geeft. Zelf vind ik het echt ideaal om altijd even bij de smeren, helemaal nu het weer kouder wordt en mijn lippen toch echt wel een laagje verzorgend vet nodig hebben. Ik heb echt overal een EOS balletje zitten, in mijn jaszak, werkschort, tas en er ligt er ook standaard eentje op mijn bureau. Ik ben echt groot fan geworden!

EOS Holiday Lip Trio Giftset

Zoals ik al zei, ik ben fan en ik vind het dan ook heel erg leuk dat EOS met speciale giftsets komt voor de feestdagen, zo maakt het het nog leuker om te geven! De EOS Holiday Lip Trio Giftset is te koop exclusief bij de Douglas en online in hun webshop voor € 17,85 wat een leuke prijs is voor drie stuks EOS lippenbalsems!

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

7 reacties

  1. Leuk setje om cadeau te doen! Ik heb nog geen ervaring met de EOS lippenbalsems, maar momenteel gebruik ik dupes van Max & More (Action) die er bijna net hetzelfde uitzien en ze zijn heel goedkoop.

  2. Ik wil ze! Kan ze alleen niet op de douglas site vinden. Ik heb al verschillende eos smaken/geuren, maar je hebt we nooit genoeg!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *