Zoek
Sluit dit zoekvak.

Enquête over byAranka

Misschien wisten jullie het al, maar van mijn blog wil ik na de zomer mijn beroep maken, dan ben ik klaar met school en wil ik me hier met de volle 100% op richten. Alleen dat gaat niet vanzelf dat groeien en daar heb ik jullie hulp ook hard bij nodig. Zoals jullie al weten werk ik sinds een tijdje met Sanoma Media en die zijn ook razend benieuwd wie de lezeressen achter mijn website zijn en waar de behoeftes liggen en waar we dus op gaan inspelen in de toekomst en welke dingen we misschien beter kunnen laten. Jullie zouden mij dan ook een enorm plezier kunnen doen de onderstaande enquête in te vullen, het duurt echt maar heel eventjes.

Klik hier om naar de enquête te gaan

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

48 reacties

 1. Super leuk dat jij je na afloop van je studie volledig gaat inzetten voor je blog!
  Ik heb de enquete ingevuld hoor….
  Ben nu al benieuwd hoe je blog er in de toekomst uit zal gaan zien ;-)
  Good luck!

 2. Ingevuld! Ik vind het altijd erg leuk om je blog te lezen. Vooral je reviews kan ik enorm waarderen! Waar ik soms over struikel is de zinsopbouw/spelling. Ik weet dat je daar moeite mee hebt maar ik moet eerlijk toegeven dat het lezen daardoor soms wat lastiger wordt. Bijvoorbeeld in dit stukje de zin ‘Zoals jullie al weten…’. Het is een erg lange zin door de vele ‘en’ tekens. Hierdoor leest het voor mij wat minder fijn. Als je er eventueel komma’s tussen plaatst of er meerdere zinnen van zou maken, zou dat al fijner lezen! Ik hoop dat je hier iets mee kunt! Zie het vooral als feedback om je blog nog groter te maken. Want dat gun ik je van harte!

 3. Ingevuld! Gaaf dat je er je baan van gaat maken. Bij sommige dingen moest ik wel echt twijfelen want ik vind je video’s bijvoorbeeld net zo leuk als je persoonlijke updates. Ik wilde bij de laatste vraag mijn e-mailadres invullen, maar mijn e-mailadres was te lang voor in de balk dus heb ik op nee moeten duwen.

 4. heb m ingevuld:) Ik geniet (bijna) dagelijks van je blog. Ik vind je foto’s prachtig en je teksten zijn vaak leuk. Als mede dyslect heb ik daar heel veel bewondering voor want ik snap hoeveel extra moeite het kost om geen fouten te maken.
  Mag ik een kleine tip geven voor je filmpjes. Ik vind de stukjes waarin je praat altijd heel vrolijk en spontaan alleen in de laatste vlog filmpjes(die van de Hema en de BE make-up) laat je in een lang shot de producten zien, met een herhaald muziekje eronder. Ik vond het herhalen van het muziekje(zeker bij de hema-vlog) niet erg fijn om te horen. Misschien is het een idee om de producten wat korter te laten zien? en dan het muziekje niet te hoeven herhalen? Dit is bedoelt als feedback en niet als kritiek want verder ben ik heel enthousiast over alles wat je op de site zet en kom ik hier echt heel graag! ga zo door, en super dat je er je baan van wilt maken!

 5. ik wil hem graag invullen,maar…heb als een van de weinige mensen geen twitter/facebook of 1 van die andere keuzes.
  Ik kan dus niet verder klikken omdat je verplicht bent iets aan te vinken,wat ik dus niet heb…
  Is daar iets aan te doen?

 6. Ik heb de enquete ingevuld! Ik vind het alleen jammer dat je verplicht moest invullen of je ook naar food, lifestyle (en nog iets) blogs keek. Dat doe ik namelijk niet.

  Als er nog punten van aandacht waren die gegeven mochten worden over je blog zou ik hebben gezegd dat je je artikelen misschien beter kunt laten controleren op spelling en zinsopbouw. Ook zou ik het fijn vinden als je tijdens het filmen probeert zoveel mogelijk in de camera te kijken in plaats van ernaast.

  Ik hoop dat je er wat aan hebt/er wat mee doet, want ik kijk graag op je blog! :-)

 7. Ik heb hem ingevuld.
  Maar ik vond deze vraag stom: ‘Ik volg ook blogs in de categorie’. Geen van de 3 opties was bij mij van toepassing, want ik volg alleen jou blog en de blog van misslipgloss. Ook wil ik nog even wat kwijt over je winacties, ik vind ze altijd super leuk. Maar wat ik jammer vind is dat je overal lid van moet worden. Ik vind dat je dan niet uit jezelf lid wordt van iets, maar omdat het moet. Ik wil nooit al die sites liken, maar dat betekent ook dat ik nooit met een winacties van jou mee kan doen!
  Voor de rest vind ik je blog geweldig!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *