Enquête over byAranka.nl

iMac

Achter de schermen ben ik hard bezig de site te optimaliseren, maar dat doe ik eigenlijk na inzicht van mezelf. Om een goed beeld te hebben van mijn bezoekers en daar de behoeften van heb ik een enquête gemaakt over de website. De enquête bestaat uit 8 korte vragen waar ik ontzettend veel aan heb voor nu en in de toekomst, zodat mijn site nog beter kan worden voor mij en natuurlijk ook voor jullie. Ik zou het dan ook heel erg tof vinden als jullie de enquête voor mij zouden willen invullen.

Klik hier om naar de enquête te gaan

6 reacties

 • Reageren
  Jasmine
  3 augustus 2012

  Ik heb hem ingevuld =]!

 • Reageren
  Viktória's Style
  3 augustus 2012

  Done! Though I didnt “write” anything, my Dutch is not that great. Sorry! Your site is one of my favourites, I visit it several times a week :) I found you when I came to Holland and since then I read you :)

 • Reageren
  Tedje
  3 augustus 2012

  Heb hem ingevuld!! X

 • Reageren
  Lotte
  4 augustus 2012

  Ik ga hem nu meteen invullen!

 • Reageren
  Mariska
  5 augustus 2012

  Heb hem ingevuld!

 • Reageren
  Pauline
  5 augustus 2012

  Ingevuld :)

 • Geef een reactie